crazyradu Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: tractoras nou alte poze - praguri home made noi, rugina dispare cm cu cm autovapant pe ea, portbagaj cu extindere pt cort................si gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 (editat) Re: tractoras nou :old:old....si gataaaaaaaa cand? hai mai rpd sa vezi cum merge si pe zapada:banana:banana:banana Editat Februarie 7, 2012 de Lepercon Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: tractoras nou :old:old....si gataaaaaaaa cand? hai mai rpd sa vezi cum merge si pe zapada:banana:banana:banana pe zapada dupa ghiocei....doar e la tinikigiu indata punem niste skiuri sub roti :)) sper sa mai prind zapada de anul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: tractoras nou in sfarsiiiitttt....l-am scos in iarba :) a iesit asa de la tinikigiu si in drum spre mecanic s-a inzapezit. aveti poze :) se vede autovapantu, nu mai are rugina, pragurile noi si aripile taiate. era pont sa las evazarile pe masina.....cam arunca zapada aiurea si se umple pe la praguri si la stopurile de jos......urmeaza portbagaj, sunt luate si proiectoarele.............sper sa nu se lungeasca ziua prea tare:)) a ..... mecanicul zice doar de un semering si ulei in grupul de pe fata. E GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: tractoras nou Si ce era mai important !!!!!!!! Are numereeeeeeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: tractoras nou in sfarsit a fost scos la zapada. se vede ce am mai pus pe el :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: tractoras nou uite si poze de la prima lansare a tractorasului la zapada:old Editat Februarie 24, 2012 de Lepercon Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: tractoras nou uite si poze de la prima lansare a tractorasului la zapada:old super reusita iesirea, acu e curios si de niste noroaie :) :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: tractoras nou se topeste zapada si noroaiele il asteapta:) frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: tractoras nou IN SFIRSIT RESPIRAAAAAAAAAAAAAAAAAA ARE SNORKEL si am schimbat stopurileeeeeeeeee.....am pus cele cu semnalizari sus ...bag seama ca ma apuc si de bari :)) :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: tractoras nou ....si la culesu ghiocelului.......:pl1 :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: tractoras nou groaznic a iesit :ha::ha::ha: trebe bara fata mai mad max forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: tractoras nou groaznic a iesit :ha::ha::ha: trebe bara fata mai mad max :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang :ang toate pe riiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnndddddd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: tractoras nou am uitat.......i-am schimbat un semering la roata si m-a tinut 2 saptamini ,iar a inceput sa plinga.....oare vinde cineva semeringuri originale?? ca cic kitu ii 150 eur :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: tractoras nou am uitat.......i-am schimbat un semering la roata si m-a tinut 2 saptamini ,iar a inceput sa plinga.....oare vinde cineva semeringuri originale?? ca cic kitu ii 150 eur :)) am mai scris intr-un topic undeva un semering de punte fata nu se schimba si basta se demonteza ATENT pivotii de pe acea parte pentru a se vedea eventuale uzuri si jocuri uzura pivot poate duce la distrugerea prematura a semeringului se mai poate verifica daca nu are cumva planetara probleme pe suprafata de rulare pe semering semeringuri originale se comanda de la luigi sau de la alpadrino forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: tractoras nou am mai scris intr-un topic undeva un semering de punte fata nu se schimba si basta se demonteza ATENT pivotii de pe acea parte pentru a se vedea eventuale uzuri si jocuri uzura pivot poate duce la distrugerea prematura a semeringului se mai poate verifica daca nu are cumva planetara probleme pe suprafata de rulare pe semering semeringuri originale se comanda de la luigi sau de la alpadrino mersi....urmeaza sa verific rulmentii, mi-a dat madi 2 semeringuri si o sa fiu mai atent mersi madi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: tractoras nou sal - madi ai avut dreptate , jocul era din rulmenti, azi am luat un kit nou.....il punem sus, planetara e dusa la incarcat, poi vedem daca mai plinge :). plus revizie ...... bafta la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: tractoras nou am mai scris intr-un topic undeva un semering de punte fata nu se schimba si basta se demonteza ATENT pivotii de pe acea parte pentru a se vedea eventuale uzuri si jocuri uzura pivot poate duce la distrugerea prematura a semeringului se mai poate verifica daca nu are cumva planetara probleme pe suprafata de rulare pe semering semeringuri originale se comanda de la luigi sau de la alpadrino corect, am scris mai sus mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 (editat) Re: tractoras nou Felicitari pt. alegere. Nu la multi le iese din prima. P.S.: Ca o mica revansa împotriva celui care te-a lamurit ca "nu faci cu Tuaregul ce faci cu Patrolu`", ia invita-l în parcarea subterana la MAL... .:ha: Editat Mai 11, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: tractoras nou Incarcarea planetarei e un aspect delicat , care depinde extrem de mult de procedeul adoptat . Daca se incarca termic ( sudura , metalizare la temperaturi ridicate ...) , sansele pentru un rezultat cu multe bube sint cam ...mari . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: tractoras nou Incarcarea planetarei e un aspect delicat , care depinde extrem de mult de procedeul adoptat . Daca se incarca termic ( sudura , metalizare la temperaturi ridicate ...) , sansele pentru un rezultat cu multe bube sint cam ...mari . am desfacut-o si rulmentii erau sparti, jocul la volan cica e de acolo, am luat un kit nou (rulmenti,semeringuri) ,am incarcat planetara o jumate de mm, miine e gata......sper sa nu mai curga. aaaaaa si am strunjit discurile sa nu mai vibreze pedala de frana. are filtre si likide noi, curate ..........sper sa mearga mai bine :) PLUS - AZI am pleznit un ciine cu touaregu, e de plastic fratiorilor, far ceata, ornamente, bara are niste cleme rupte, si intercooleru e ceva cu el ....DA JAVRA PE PICIOARELE LUI. bafta si voua :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Mai 19, 2012 Autor Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: tractoras nou so..... catelu e bine, touaregu 13000 lei reparatia pe casco.....si NISSANU a inviat. nush daca ati patit , ceva la mrl-uri nu a pus mecanicul bine si cind decuplam 4x4 , bubuia ceva la rotile din fata ....da....le-am rezolvat. era o roata cuplata si una nu.......plus are cineva suruburile de la mrl-uri , imi tre vreo 2 bafta si minuni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: tractoras nou plus are cineva suruburile de la mrl-uri , imi tre vreo 2 bafta si minuni Sapt. asta is la tine. :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Iulie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2012 Re: tractoras nou greu ss lucrezi cu el pe caldurile astea.....niste poze - si la lucru si la racoreala.......noaptea sa vina ca facem noi ziua. niste aer conditionat se poate pune pe el? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Re: tractoras nou Bineinteles ca se poate monta ulterior AC , este pe fulia de pe vilbrochen canalul de curea pentru compresor . Dar nu mai fi si tu asa domnisoara ... vara nu-i ca iarna ( am incheiat citatu' ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate