Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trolii Horn

Unimog

Postări Recomandate

Re: Trolii Horn

u am unul montat

e ok

am un 9500 si trage ca un bivol

din pacate nu f repede....

oricum, a tras masina pe panta in sus cu rotile blocate invers si a facut santuri adanci, iar troliul a mers fara probleme

bucur le aduce si da garantie de 3 ani pe ele...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Le-am vazut, personal nu imi inspira prea multa incredere.As zice ca is OK pt. o masina care iese in teren de citeva ori pe an. As mai zice ca atunci cind isi va pune Bucur Horn in loc de Warn pe masina, o sa-mi pun si eu :grin:

@soimu

sper ca nu vorbesti de "panta" aia de la selgros :shock: si btw cite kile are M-ul? :grin:

Link spre comentariu

pai...e logat pe forum, dar nu face multe valuri pe aci (deh, cibernetica asta)

din garda veche de offroad, il gasesti prin clasamente de prin 2000 (poate mai repede)

a fost in 2006 campion national pe extrem cu Maurilio Zani

om cu coaie si ceva valoare ...pe scurt

a zis ca sa hotarat sa fie reprezentatnt la horn, nu ca e mai bun ca tmax sau altii, dar chiar a primit garantie si el la randul lui, pt ca de cativa ani se discuta cu tmax si cand venea vorba de "domn`le, dar daca so stricat?" aia dadeau din colt in colt ...ca nu se strica a lor, si nu prea erau dispusi sa vanda componente, ceea ce a reusit la horn sa discute si sa se asigure ca poate lua pe componente ce vrea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Horn = Leppink = GEW = China (dar bine facute)

http://www.alibaba.com/catalog/100454278/Electric_Horn_Winch_3629kg_Zugkraft.html

http://www.lierenshop.nl/de/?p=productsMore&iProduct=7&sName=RR8000-24-Volt

Daca vrei sa vezi cum sunt si ai drum prin Buc. ...

PS Editat ca sa nu se confunde cu promo!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

mai... eu inteleg ca recalama trebuie facuta cu orice pret...dar mai usor cu china

de unde concluzia ca sunt facute in china

eu nu am vazut nicaieri sa scre pe el china si din cate stiu sunt facute in Austria

apropo

cat ai garantia la ale tale?

Link spre comentariu

mai... eu inteleg ca recalama trebuie facuta cu orice pret...dar mai usor cu china

de unde concluzia ca sunt facute in china

eu nu am vazut nicaieri sa scre pe el china si din cate stiu sunt facute in Austria

apropo

cat ai garantia la ale tale?

100% sunt facute in China

http://www.made-in-china.com/showroom/cnrunva/product-listqbMJjUxCZEhy/Winch-Gew-catalog-1.html

Garanatia este cea data de producator.

Reclama cu orice pret era daca ziceam ca sunt facute in Olanda, Austria, Franta .....

Daca tot nu crezi uite aici: http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290209592123

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

KEW este cotat mai prost decat GEW, asa ca aveti grija ce cumparati sub diverse stickere!

KEW are motor magnet perm (mai lent), GEW are motor wound

Repet ... arata bine, nu am folosit ... am spus ce stiam despre ele ... ptr mine topic closed!

Link spre comentariu

Ca sa terminam subiectul troliile Horn sunt facute in China , garantia este de 3 ani in Romania pentru produsele care le vom comercializa va fi asigurata de subsemnatul

Pentru cine nu vrea China exista Warn pret dublu garantia marcii ( garantia asigurata de Warn este de 1 an)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Nu vreau sa ma bag si eu ca musca in kkt, dar din cum le-am vazut (erau la Construct-Expo :shock: ) sunt doar pentru iesiri ocazionale. La putin mai multi bani mi-as lua T-Max. De un troliu ai nevoie cand e "groasa" si nu cred ca vrei sa se strice tocmai atunci. In plus cei care le importau au recunoscut ca au probleme cu intratul apei la solenoid, si ca trebuie avut grija. :!:

La pret, insa, super-bine, cat despre garantie, ce sa mai spunem, jos palaria.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

dati-mi voie sa va contrazic putin in legatura cu troliile Horn facute in china. http://www.powerwinch.at/frameset.htm poate ca se asambleaza sau anumite componente se fabrica in china ceea ce in ziua de astazi mi se pare firesc.ce m-ar mira ar fi faptul cand o sa nasca nevastamea ca pe fundul copilului sa fie trecut made in china.

si troliile Warn ultimele serii sunt tot made in china!

citat dealer Warn : The Warn winches are very expensive and with the new generation we have a lot of problems ,

Warn was a very good product but years ago , now they produce all in china and it´s not the quality it was before.)

deci....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare