Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se potrivesc MT 33/12.5/15 cu jante 10Jx15, ET-38 pe Y61?

george_catta

Postări Recomandate

Vreau sa stiu daca incap rotile postate mai jos pe Patrolul meu NEINALTAT momentan si daca merita banii.

Primele sunt gume MT 33/12.5/15 cu jante 10Jx15, ET-38, totul nou, si cere 1300EUR pe ele(sunt postate pe forum).

Urmatoarele sunt gume M T 285/75/16 (second hand) , de jante nu zice nimic si cere 1000euro.

Eu le-as prefera pe primele , arata beton.

Daca mai stiti alte oferte tentante postati-le.Multumesc

22807619_roti1.jpg.f32c1f5427d80947c7543ec18181bd2f.jpg

401336223_roti2.jpg.38d507c16cc454550522fb0a48b2d335.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se potrivesc rotile acestea pe Y61?

Astea da roti :wink: dar prea mari pt mine.

Sa inteleg ca pe sosea n-ar atinge 33-urile?(inca nu m-am documentat destul legat de chiturile astea de inaltare,si sa gasesc meseriasul care s-o prepare)

Link spre comentariu

Si ulterior ca sa nu fie doar de "SHOW" ce modificari trebuie sa-i fac masinii?

Masina mea rata ca o baba batrana si ma dispera.Vreau sa arate mai fioroasa :banana

Editat de Astral
Link spre comentariu

Masina mea rata ca o baba batrana si ma dispera.Vreau sa arate mai fioroasa :banana

Baga mataluta mana in buzunar si vezi ce ai acolo ....si sa vezi ca se poate produce schimbarea...informati ai primit...in rest nu am inteles ce doresti...vorba lunga ,saracia omului !!!

Editat de kato
Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Kato multumesc pt informatii, dar totusi nu trebuie sa devii agresiv; eu unul nu ma pricep la modificat masini cum nici tu sigur nu te pricepi la agricultura.asa ca daca am cerut o informatie daca ai chef mi-o dai daca nu "no probleme".

Kitul de inaltare de unde sa-l iau ca sa nu-mi iau vreo teapa?Merge montat de orice mecanic sau mai necesita si vreo alta modificare la masina?

PS: buzunarul e adanc.................SI PLIN

Link spre comentariu

Veteranii in domeniu care au trecut de muult timp si de multe ori prin asta pot fi agasati de intrabarile repetitive . Dar intodeauna e bine sa intrebi la cei cu experienta ( bine ar fi sa-ti faci temele inainte de a intreba ...) . De cele mai multe ori nici intrebaciosii si nici raspundaciosii nu au rabdarea de a studia sau de a raspunde .

@ george ...( daca mi-e permis ) te asigur ca e ca si rezolvata chestiunea montajului si a modificarilor pe care le implica asta ( si altele care le vrea sufletu' tau ) . Galatiul e la un telefon distanta . 0740 644 585 .

Iar achizitia e de asemenea la un telefon distanta , majoritatea pieselor le poti gasi la vinzatorii de pe forum studiind singur ofertele . Daca stii ce vrei sa faci cu masina , restul e doar bani si munca .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Iti recomand sa iei legatura cu COS este din zona ta si e toba de cunostinte,

la tine treaba este simpla iti iei un kit de suspenise OME + 5 sau alt brand (nu iti recomand bodylift) faci montajul si poti merge linistit cu masina in teren cu rotile dorite de tine etc..

Din pacate aici pe forum cei experimentati sunt un pic alergici la dat explicatii majore cand cineva cere ceva parca ar fi un experiment la NASA sau cel mai des raspuns ceva fictiv si la misto asta este astia sunt oamenii nu te impacienta, cauta totusi pe forum ca o sa gasesti destule informatii care te vor ajuta la modificarile dorite la masina ta...

Y60 am zis!

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Re: Se potrivesc MT 33/12.5/15 cu jante 10Jx15, ET-38 pe Y61?

Salut,

Pana la urma ai pus kitul de SL 5 inch? sau BL?

Si daca da....cu 33 ai problrme la incrucusari?

Eu am probat 33 pe stock si intra fara probleme...ce-i drept nu m-am bagat in teren cu ele ca de.....nu erau ale mele.

OFFROAD CLUB SIBIU

Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut

Link spre comentariu

Buna ziua,

Am un Y61 lung din 1998 , 2.8 .

Am in plan inaltarea cu ome +5 , eventual +6 cu trim pecker , jantele vor fi et -20 . Ar intra anvelope 35 fara probleme sau doar 33-uri .

Masina va fi folosita majoritar la vanatoare .

As dori sa comand anvelopele si din toate discutiile de pe forum , si sunt cateva ca citesc de 3 zile , nu am inteles exact daca merg sau nu , ce sa faci dispute .

Va multumesc anticipat,

Link spre comentariu

salut! Pana la urma n-am mai pus nici un kit de inaltare, doar cauciucuri BFG MT KM2 305x70x16 cu jante R16x8" et -30.Dupa ce am facut cateva ture pe teren ce-i drept nu chiar nasol, si vazand ca nu ating,agata foarte bine, am ajuns la concluzia ca e suficient de inalta cu gumele noi.Doar ca cu gumele noi masina a devenit un pic mai instabila pe sosea,se simt mai bine denivelarile in volan,presupun ca ar trebui sa arunc o privire la amortizorul de directie,dar pt pescuit si vanatoare e ok, prea ok. Masina e cea de la avatar, m-a impresionat ce fel poate sa traga, Hiluxul e sax, la baie.

Numai bine!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Totusi ating gumele in aripi. Am fost la dunare la pescuit recent, si cu ceva bagaj, la 100 km/h atingeau si pe sosea la damburi, deci ar trebui ceva inaltare sau macar niste arcuri mai tari pe spate zic eu.

Link spre comentariu

deci nu suntem toti idioti, chiar trebuie inaltata masina pentru gume de 33

mare surpriza :ha:

intrebarea mea este...de ce ai mai intrebat daca a trebuit sa ajungi la o concluzie prin experienta proprie???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cand am intrebat nu eram hotarat ce gume sa pun pe masina, abia luasem masina si nu prea stiam care-i treaba cu ea, ulterior am pus BFG MT KM2 305x70x16 cu jante R16x8" et -30,si toate astea la indrumarea lui COS. Pana acuma nu carasem cu masina nimic greu sa vad cat se lasa , acuma am vazut, deci trebe mai sus cu caroseria :)). Oricum arcurile mele pe spate am impresia ca-s cam duse , parca sta un pic cam lasata de fund masina.

Link spre comentariu

Cand am intrebat nu eram hotarat ce gume sa pun pe masina, abia luasem masina si nu prea stiam care-i treaba cu ea, ulterior am pus BFG MT KM2 305x70x16 cu jante R16x8" et -30,si toate astea la indrumarea lui COS. Pana acuma nu carasem cu masina nimic greu sa vad cat se lasa , acuma am vazut, deci trebe mai sus cu caroseria :)). Oricum arcurile mele pe spate am impresia ca-s cam duse , parca sta un pic cam lasata de fund masina.

din proprie experienta vin si arat

285/75R16 are diametru fix egal cu 305/70R6 acelasi profil de la aceeasi firma (BFG)

295/75R16 este mai mare in diametru decat cele de mai sus, chiar daca sunt AT

toate cele de mai sus sunt o iseie mai mari decat 33/12,5R15

am probat si merge 295/75R16 pe Y61 stoc daca arcurile nu sunt lasate, DAR, numai pentru asfalt, asa cum spunea si nea Luigi mainainte.

Pentru ca e logic, masina trebuie inaltata pentru ca sa incapa roti mai mari decat standard...ca sa fie in parametrii normali, altfel NU se faceau kituri si nu se deranja nimeni

ai intrebat, ti sa spus, dar nu ai ascultat, ba ai si sarit la gatul lui Kato, care, in felul lui direct si scurt, a spus exact ce ti sa mai spus pana atunci....ca trebuie facut, nu sa tot intrebi si sa verifici

acuma, ai ajuns la aceeasi concluzie

zice-se ca desteptul incearca sa invete din greseala altuia....

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Am mai postat diverse idei pe acest topic pt ca Kinetic era curios ce am mai facut cu masina, nu pt ca nu stiam nici acuma daca-mi incap rotile de 33" :P .Am vrut doar sa ajut,in ideea in care mai sunt si membri ai forumului care nu sunt mecanici si mai au nevoie de cate o parere.Eu unul, am cules foarte multe informatii de pe forum cand am avut cate o problema la masina, si am cunoscut cativa oameni cu caracter si mult bun simt, dar se pare ca oriunde trebuie sa fie si cate un rautacios sa comenteze cand il plictiseste ceva. frate daca esti doxa de mecanica si te plictisesc ia-ti o bere si stai linistit la masa din bucatarie si lasa-ne pe noi sa ne mai sfatuim cu cate o idee, parere, petanie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare