unchiu1976 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Asta e codul din manual 09944-77010 Ma intereseaza cotele piesei pentru a o putea reproduce sau daca o are cineva din Brasov vin si o masor daca se poate. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? este dispozitiv special suzuki si nu cred ca il vei gasi la vreun furnizor de scule. poti sa o reproduci si invers:wink: masurand cotele piulitei care trebuie desfacuta. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? E adevarat ca pot masura... singura problema e ca e frig si mi-e greu sa desfac roata in zapada... daca nu voi avea alta solutie o voi face cand se mai incalzeste. Am zis sa incerc totusi... poate cineva o are. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? O au la BigJimny: http://www.bigjimny.com/store/index.php/service-items-and-parts/hub-nut-tool/p_4.html Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Merge si fara, eu am defacut fara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? baietii la care am fost eu au facut-o cu fainerul :2dr Iti trebuie o teava pe FI-ul gaurilor din care se polizeaza marginile avand grija sa lasi dintii aia 4. O am in portbagaj, langa macaraua tiganeasca si sufele de remorcare :) Asa mi-a zis maistrul de la atelier: "pe-asta o tii tot timpul dupa tine" LOL Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? baietii la care am fost eu au facut-o cu fainerul :2dr Iti trebuie o teava pe FI-ul gaurilor din care se polizeaza marginile avand grija sa lasi dintii aia 4. O am in portbagaj, langa macaraua tiganeasca si sufele de remorcare :) Asa mi-a zis maistrul de la atelier: "pe-asta o tii tot timpul dupa tine" LOL Daca nu e mare deranj se poate masura? Diametru exterior si interior si diametrul bolturilor. Ce e ala fainer? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? se poate masura. maine de dimineatza o iau din masina si iti pun aici masurile si ceva poze. Cat despre "fainer" :)))... e polidiscul :)))) Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Polidiscul :))... tare. Astept cu interes pozele si masurile. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? daca masori distanta dintre extremitatile gaurilor de la roata (doua opuse) iti da diametrul exterior al tevii... apoi masori pe interior si ai diametru interior. si cam asta ar fi. Revin totusi maine de dimineata cu masurile. Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? cam astea ar fi. Adancimea cuiului (boltului) este de 6 mm. Le faci mai mari si ai sanse de a se indoi(rupe) mai mari. http://img853.imageshack.us/img853/1016/dscf2848large.th.jpghttp://img696.imageshack.us/img696/5285/dscf2847large.th.jpghttp://img43.imageshack.us/img43/7217/dscf2845large.th.jpghttp://img42.imageshack.us/img42/9641/schemavy.th.jpg Din cate vad eu, mecanicul meu a folosit tot un fel de cheie (material foarte tare).... Destul de important.... Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Multumesc mult pentru desen si poze. Deja caut material pentru a da cheia in lucru :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Si iata ca scula e gata si e functionala... chiar nu reuseam sa desfac fara ea. Mii de multumiri lui shoricelu. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Dupa ce-am vazut la tine, vin cu o zicala modificata: CINE N-ARE STRUNGAR...SA-SI IA! :bravo PS: fa-i si-un pret, pune si-un numar de telefon :))))) Pe Bursa, nu aici. Dar aici pune un link catre thread-ul de pe Bursa. ;) Editat Februarie 19, 2012 de shoricelu Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Multumesc. Eu nu am nici un merit deosebit, strungarul si frezorul sa traiasca :) Cat despre partea comerciala, eu nu vreau sa fac o afacere din asta, dar daca e cineva doritor ma poate contacta prin PM si o sa fac tot posibilul sa-l ajut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzv80 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Exista vre un coleg de suferinta din buzau sau alte zone care are de imprumutat acest gadget? Plang de draci lg masina si nu reusesc sa i desfac piulita.. Incerc sa i schimb simeringurile la planetare si degeaba. Va rog..!!! Detalii aici sau pm. Multumesc anticipat! fost kinngquad 700....dezintergrat kia ceed, black pearl suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Exista vre un coleg de suferinta din buzau sau alte zone care are de imprumutat acest gadget? Plang de draci lg masina si nu reusesc sa i desfac piulita.. Incerc sa i schimb simeringurile la planetare si degeaba. Va rog..!!! Detalii aici sau pm. Multumesc anticipat! o gasesti la magazinele din uk: bigjimny, bits4vits, jimnybits. sau la magazinele specializate de jimny din ro. Editat Noiembrie 19, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzv80 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Problema rezolvata. Multumesc unchiu 1976 fost kinngquad 700....dezintergrat kia ceed, black pearl suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Problema rezolvata. Multumesc unchiu 1976 Cu placere. Sper sa ai nevoie cat mai putin de unealta in cauza :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut696 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata? Daca poate cineva sa mai puna dimensiunile la ustensila minune, as ramane dator. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate