Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata?

unchiu1976

Postări Recomandate

Re: Are cineva scula necesara pentru a ajunge la rulmentii fata?

este dispozitiv special suzuki si nu cred ca il vei gasi la vreun furnizor de scule.

poti sa o reproduci si invers:wink: masurand cotele piulitei care trebuie desfacuta.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E adevarat ca pot masura... singura problema e ca e frig si mi-e greu sa desfac roata in zapada... daca nu voi avea alta solutie o voi face cand se mai incalzeste. Am zis sa incerc totusi... poate cineva o are.

Link spre comentariu

O au la BigJimny: http://www.bigjimny.com/store/index.php/service-items-and-parts/hub-nut-tool/p_4.html

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027.
Link spre comentariu

baietii la care am fost eu au facut-o cu fainerul :2dr

Iti trebuie o teava pe FI-ul gaurilor din care se polizeaza marginile avand grija sa lasi dintii aia 4. O am in portbagaj, langa macaraua tiganeasca si sufele de remorcare :) Asa mi-a zis maistrul de la atelier: "pe-asta o tii tot timpul dupa tine" LOL

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

baietii la care am fost eu au facut-o cu fainerul :2dr

Iti trebuie o teava pe FI-ul gaurilor din care se polizeaza marginile avand grija sa lasi dintii aia 4. O am in portbagaj, langa macaraua tiganeasca si sufele de remorcare :) Asa mi-a zis maistrul de la atelier: "pe-asta o tii tot timpul dupa tine" LOL

Daca nu e mare deranj se poate masura? Diametru exterior si interior si diametrul bolturilor. Ce e ala fainer? Multumesc.

Link spre comentariu

daca masori distanta dintre extremitatile gaurilor de la roata (doua opuse) iti da diametrul exterior al tevii... apoi masori pe interior si ai diametru interior. si cam asta ar fi. Revin totusi maine de dimineata cu masurile.

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

cam astea ar fi. Adancimea cuiului (boltului) este de 6 mm. Le faci mai mari si ai sanse de a se indoi(rupe) mai mari.

http://img853.imageshack.us/img853/1016/dscf2848large.th.jpghttp://img696.imageshack.us/img696/5285/dscf2847large.th.jpghttp://img43.imageshack.us/img43/7217/dscf2845large.th.jpghttp://img42.imageshack.us/img42/9641/schemavy.th.jpg

Din cate vad eu, mecanicul meu a folosit tot un fel de cheie (material foarte tare).... Destul de important....

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Dupa ce-am vazut la tine, vin cu o zicala modificata:

CINE N-ARE STRUNGAR...SA-SI IA! :bravo

PS: fa-i si-un pret, pune si-un numar de telefon :))))) Pe Bursa, nu aici. Dar aici pune un link catre thread-ul de pe Bursa. ;)

Editat de shoricelu
Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

Multumesc. Eu nu am nici un merit deosebit, strungarul si frezorul sa traiasca :)

Cat despre partea comerciala, eu nu vreau sa fac o afacere din asta, dar daca e cineva doritor ma poate contacta prin PM si o sa fac tot posibilul sa-l ajut.

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Exista vre un coleg de suferinta din buzau sau alte zone care are de imprumutat acest gadget? Plang de draci lg masina si nu reusesc sa i desfac piulita.. Incerc sa i schimb simeringurile la planetare si degeaba. Va rog..!!!

Detalii aici sau pm. Multumesc anticipat!

fost kinngquad 700....dezintergrat

kia ceed, black pearl

suzuki samurai

Link spre comentariu

Exista vre un coleg de suferinta din buzau sau alte zone care are de imprumutat acest gadget? Plang de draci lg masina si nu reusesc sa i desfac piulita.. Incerc sa i schimb simeringurile la planetare si degeaba. Va rog..!!!

Detalii aici sau pm. Multumesc anticipat!

o gasesti la magazinele din uk: bigjimny, bits4vits, jimnybits.

sau la magazinele specializate de jimny din ro.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare