Mihai Cazac Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Salutari la toata lumea, A venit si momentul unei lovituri mai serioase, asa cum se vede in imaginile atasate; nu-i nici o tragedie, important e ca nu a patin nimeni nimic, fierul se repara (si poate chiar se imbunantateste!), si nici nu-i o masina careia sa-i stea rau cu o cicatrice, daca-i reparata estetic; e mai degraba semn de buna purtare! La prima vedere e lovit bullbar-ul, bara fata si fusta. Atelierul la care a fost dusa prima data masina a sugerat ca trebuie bara noua, bullbar nou, etc, ca altfel iasa urat. Mie mi se pare ca ar putea fi reparate , si as iesi mai ieftin. Intrebarea mea ar fi daca ati avea ceva recomandari. Eu m-am gandit ca bullbar-ul sa-l duc la "Sudometal" in Cluj, am vazut pe internet ca ei fac asa ceva. Tinichigiul care mi-a reparat masini de-a lungul timpului si de care am fost foarte multumit, nu mai lucreaza si nici nu mai dau de el, asa ca m-ar interesa, daca aveti, si o recomandare pentru unul , din Cluj sau din zona, care sa lucreze bine; adica vreau ca masina sa arate bine si in oras, chiar daca are, asa cum am zis mai sus, "semne de buna purtare", alea sa fie aplicate frumos. Nu folosesc masina la tavaleala, nu o prea bag prin padure in locuri grele, ci mai mult forestiere, off-road usor, oras destul de mult. Multumiri anticipate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Feroza lovita Eu zic sa vezi daca iti convine mai mult sa le repari sau sa cumperi unele second. Din ce vad acolo nu e lovita prea tare si se poate indreapta bara. Bullbar-ul nu stiu daca ti-l mai fac cum era mai ales ca e din inox. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Feroza lovita votez si eu pentru piese second vezi ca avem unul pe aproape prin nasaud! nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Feroza lovita @baghy Maine merge la alt tinichigiu, sa vedem ce zice si asta relativ la bara; eu ma gandeam ca bullbar-ul poate fi taiat si sudata o alta bara in partea de jos, unde e strivit; nu m-ar deranja de loc daca ar avea o sudura , chiar veizibila; poate chiar as baga o teava mai groasa, sau o intarire, ca data viitoare sa fie mai teapan. @ra4x4 Da, multumesc, stiu de el. Apropos, uite care sunt telefoanele care le am eu relativ la Feroza, poate mai ajuta pe cineva (sau poate mai vine completari) Dezmembrari si service-uri Miercurea Ciuc 0749 165012 Nasaud 0728 953494 Valcea 0723 239434 sc apropo com Care au mai adus Feroza si/sau piese sau dezmembreaza Sibiu 0744 850208 Cluj Grigorescu 0740029899 Cristophe 0746739756 Luna de Sus 455, un service auto , iepure marius, 0751382448, dezmembreaza o Feroza din 94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbog Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Feroza lovita buna informatie:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei marius Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Feroza lovita cel mai bine sa achizitionezi piese sh cel mai ieftin este cel de la valcea domnul nicu 0765332028 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Feroza lovita Multumesc tuturor pentru sfaturi, le-am urmat. Am luat o bara fata, cu flapsuri cu tot, in stare foarte buna, cu 300 de lei de Nasaud. Din pacate e de culoare neagra, deci va trebui revopsita. Bullbar-ul (care am aflat intre timp ca se numeste "A-bar") va fi reparat la un atelier din Cluj si se estimeaza ca va costa 250 de lei. Trebuie facute inca cateva mici lucrari: - aripa stanga s-a deplasat in spate vreo 5 mm si trebuie adusa la loc - s-a rupt un suport de plastic de pe farul stanga, care tinea masca, si care s-a pierdut. Acel suport va fi facut la loc la un alt atelier, care face suduri in plastic' - mai trebuie indreptata si capota, un pic, si o grila, care trebuie si vopsita, si inca ceva tabla pe acolo. Daca masina tot e la tinichigiu, o sa-i inlocuiasca si balamalele (de fapt o componenta a lor) pentru a nu mai avea usile joc; probabil vor fi si alte mici retusuri, bara spate e si ea un pic lovita, mai este o aripa interioara care trebuie prinsa, si niste rugina, si mai gasim noi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbog Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Feroza lovita @baghy Maine merge la alt tinichigiu, sa vedem ce zice si asta relativ la bara; eu ma gandeam ca bullbar-ul poate fi taiat si sudata o alta bara in partea de jos, unde e strivit; nu m-ar deranja de loc daca ar avea o sudura , chiar veizibila; poate chiar as baga o teava mai groasa, sau o intarire, ca data viitoare sa fie mai teapan. @ra4x4 Da, multumesc, stiu de el. Apropos, uite care sunt telefoanele care le am eu relativ la Feroza, poate mai ajuta pe cineva (sau poate mai vine completari) Dezmembrari si service-uri Miercurea Ciuc 0749 165012 Nasaud 0728 953494 Valcea 0723 239434 sc apropo com Care au mai adus Feroza si/sau piese sau dezmembreaza Sibiu 0744 850208 Cluj Grigorescu 0740029899 Cristophe 0746739756 Luna de Sus 455, un service auto , iepure marius, 0751382448, dezmembreaza o Feroza din 94 recomand christophe!! parolist si corect!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Feroza lovita recomand christophe!! parolist si corect!!:tk Da, dar din pacate el nu avea ce-mi trebuia mie. Am luat in schimb de la el un cric. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate