Vizitator Silviu Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Merita vazute Paclele Mici unde se intra cu taxa, dar mai ales Paclele Mari de care nu stiu prea multi (asa mi s-a spus). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Fro 2 ani in urma am facut si eu aceasta iprava. Atunci am starnit o ditamai polemica: a intra sau a nu intra in rezervatii - caci acolo e rezervatie naturala. Parerile s-au impartit. A mea nu o spun :banana :ha: In alta ordine de idei e o zona superba acolo si merita vazute paclele mari in special. Poze de cand si eu si masinuta am fost mai tineri si mai nelinistiti :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Hehe.....amintiri Vitalie.....amintiri...... :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Hehe.....amintiri Vitalie.....amintiri...... :grin: :h5 :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Bravo Silviu - daca mai intentionezi sa faci iesiri din astea - da un PM poate mergem impreuna. Ca sa completeam tabloul ar trebui sa urcam la Babele :banana :ha: :ha: (asta se refera la acea polemica :ha: ) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Silviu Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Bravo Silviu - daca mai intentionezi sa faci iesiri din astea - da un PM poate mergem impreuna. Ca sa completeam tabloul ar trebui sa urcam la Babele :banana :ha: :ha: (asta se refera la acea polemica :ha: ) Gata man! Fara suparare pt. faza cu "polemica", ar fii super sa dam o tura la Babele, nu cunosc drumul decat pana la telecabina Pestera. Am avut o mica tentativa anul trecut, dar fiind doar eu cu masina nu m-am mai riscat pt. ca se lasa seara, era innorat etc. etc. Iar la Vulcanii Noroiosi (Paclele Mari) iese o super sedintza foto cu masinile poate ne strangem mai multicei sa dam o tura si pe acolo :mrgreen: . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Frumos....dupa ce schimb sosonii dau si eu in fuga pana acolo :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Uite asa poate punem de o iesire cat de curand - poate chiar in vekendul asta :bean Uitati si o poza de la Babe - protagonistii - Sfinx-ul si Galloperul la prima iesire in offroad (are inca numere provizorii) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi faine poze !!sa-ti fie de bine !!! :10 superbe locuri avem in tara asta !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Silviu Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Eu m-as baga pt. Babele, singura problema s-ar putea sa fie zapada sau gheatza(am niste all season).Acum 3 ani am avut un patinaj necontrolat spre prapastie cam tot in perioada asta :shock: in timp ce incercam sa ajung la hotelul Pestera, ce e drept atunci aveam cauciucurile de vara cu care o livreaza "generosii" baieti de la Nissan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Eu spun sa va luati gandul momentan de la iesirile in zona Babele....la cum ninge acum in Brasov....nu vreau sa stiu ce vreme e pe acolo....pe sus.....pe la sfarsitul lui mai...se poate merge....chiar mai departe de Babele....Costila....Omu....depinde numai de noi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Zona Babele este o zona superba, am fost pe acolo de vreo 2 ori, o data am urcat pana la Costila, insa din cauza cetii si a vremii urate nu prea s-a vazut mare lucru, pentru timpul verii (iunie-iulie-august) cand bine inteles nu ploua, recomand si Cota 2000, am fost acum vreo 2 ani de la Piatra Arsa pana la cota si apoi am coborat pe drumul de vara pana la 1400, insa recomand niste cauciucuri gen MT, sau mai serioase, pentru ca sunt multe pietre in care exista riscul sa avariezi cauciucul, in rest o sa aveti parte de super senzatii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Asa ca pana la urma veniti acu' 21-23.03 in zona Buzaului? Nu de alta da' eu sigur merg si am inteles ca si baietii cu Isuzuri o pun de o iesire in zona! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Asa ca pana la urma veniti acu' 21-23.03 in zona Buzaului? Nu de alta da' eu sigur merg si am inteles ca si baietii cu Isuzuri o pun de o iesire in zona! Da iesim sper sa ne cunoastem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Excursie Vulcanii Noroiosi Sunt amator de o excursie la Vulcanii noroiosi , bisericile rupestre dar numai sambata 22.03 ( duminica la noi este Pastele) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate