Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Excursie Vulcanii Noroiosi

Vizitator Silviu

Postări Recomandate

Re: Excursie Vulcanii Noroiosi

Fro 2 ani in urma am facut si eu aceasta iprava. Atunci am starnit o ditamai polemica: a intra sau a nu intra in rezervatii - caci acolo e rezervatie naturala. Parerile s-au impartit. A mea nu o spun :banana :ha:

In alta ordine de idei e o zona superba acolo si merita vazute paclele mari in special.

Poze de cand si eu si masinuta am fost mai tineri si mai nelinistiti :grin:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehe.....amintiri Vitalie.....amintiri...... :grin:

:h5

:h5

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Bravo Silviu - daca mai intentionezi sa faci iesiri din astea - da un PM poate mergem impreuna.

Ca sa completeam tabloul ar trebui sa urcam la Babele :banana :ha: :ha: (asta se refera la acea polemica :ha: )

Link spre comentariu

Vizitator Silviu

Bravo Silviu - daca mai intentionezi sa faci iesiri din astea - da un PM poate mergem impreuna.

Ca sa completeam tabloul ar trebui sa urcam la Babele :banana :ha: :ha: (asta se refera la acea polemica :ha: )

Gata man! Fara suparare pt. faza cu "polemica", ar fii super sa dam o tura la Babele, nu cunosc drumul decat pana la telecabina Pestera. Am avut o mica tentativa anul trecut, dar fiind doar eu cu masina nu m-am mai riscat pt. ca se lasa seara, era innorat etc. etc.

Iar la Vulcanii Noroiosi (Paclele Mari) iese o super sedintza foto cu masinile poate ne strangem mai multicei sa dam o tura si pe acolo :mrgreen: .

Link spre comentariu

Uite asa poate punem de o iesire cat de curand - poate chiar in vekendul asta :bean

Uitati si o poza de la Babe - protagonistii - Sfinx-ul si Galloperul la prima iesire in offroad (are inca numere provizorii)

Link spre comentariu

Vizitator Silviu

Eu m-as baga pt. Babele, singura problema s-ar putea sa fie zapada sau gheatza(am niste all season).Acum 3 ani am avut un patinaj necontrolat spre prapastie cam tot in perioada asta :shock: in timp ce incercam sa ajung la hotelul Pestera, ce e drept atunci aveam cauciucurile de vara cu care o livreaza "generosii" baieti de la Nissan.

Link spre comentariu

Eu spun sa va luati gandul momentan de la iesirile in zona Babele....la cum ninge acum in Brasov....nu vreau sa stiu ce vreme e pe acolo....pe sus.....pe la sfarsitul lui mai...se poate merge....chiar mai departe de Babele....Costila....Omu....depinde numai de noi :h5

Link spre comentariu

Zona Babele este o zona superba, am fost pe acolo de vreo 2 ori, o data am urcat pana la Costila, insa din cauza cetii si a vremii urate nu prea s-a vazut mare lucru, pentru timpul verii (iunie-iulie-august) cand bine inteles nu ploua, recomand si Cota 2000, am fost acum vreo 2 ani de la Piatra Arsa pana la cota si apoi am coborat pe drumul de vara pana la 1400, insa recomand niste cauciucuri gen MT, sau mai serioase, pentru ca sunt multe pietre in care exista riscul sa avariezi cauciucul, in rest o sa aveti parte de super senzatii ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare