marian nicolae Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Am vazut si eu la stiri ce prapad a fost in Romania cu zapada de anu asta si ma gandeam daca vreti sa va laudati cu utilajele voastre sa scrieti ceva de genul:am tractat trei loganuri si un T.A.B. am salvat 5 caini si un magar din pdl,am facut un milion pe ora din tractari la semafor...chesti de! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Utilaje in zapada! ...Si pentru ca probabil au iesit mai multe marci de masini, thread-ul se muta la "Discutii diverse" ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Utilaje in zapada! ...Si pentru ca probabil au iesit mai multe marci de masini, thread-ul se muta la "Discutii diverse" ! :h5 corect! multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate