Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maneta reductor + intrare un pic fortata in a 2-a

calinul

Postări Recomandate

Salut baieti! Am sesizat ca maneta de la reductor trepideaza destul de deranjant in mers. Stiu ca ea trepideaza un pic de noua, dar acum parca trepideaza destul de tare si are un zgomot deranjant. Nu am dat capacul jos sa vad daca ar putea sa se fi slabit cumva doar maneta (nu stiu cum vine maneta prinsa).

De cand cu vremea asta rece, in primii 15-20 km de mers imi intra un pic mai greoi in treapta a 2-a. Parca nu ar avea ambreiaj k-lumea.

Ce ziceti ?

Masina din 2007 - 135 000 km

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Maneta reductor + intrare un pic fortata in a 2-a

Salut baieti! Am sesizat ca maneta de la reductor trepideaza destul de deranjant in mers. Stiu ca ea trepideaza un pic de noua, dar acum parca trepideaza destul de tare si are un zgomot deranjant. Nu am dat capacul jos sa vad daca ar putea sa se fi slabit cumva doar maneta (nu stiu cum vine maneta prinsa).

De cand cu vremea asta rece, in primii 15-20 km de mers imi intra un pic mai greoi in treapta a 2-a. Parca nu ar avea ambreiaj k-lumea.

Ce ziceti ?

Masina din 2007 - 135 000 km

in legatura cu trepidatul nu stiu ce sa iti spun doar ca poate ceva nu se angreneaza sau nu cupleaza bine

in legatura cu faptul ca intra mai greu in alta viteza si la mine e lafel intra mai greu cand schimb din 1 in 2 aproape ca imi moare motorul dar asta e datorita marmeladei care se face din uleiul de transmisie dupa ce merg 4-5 km nu mai e problema ca se incalzeste si merge bine.

Link spre comentariu

Re: Maneta reductor + intrare un pic fortata in a 2-a

Vibratia poate fi datorata cuplei elastice a transmisiei.

In perioada asta din cauza temperaturilor foarte scauzute uleiul de transmisie devine foarte viscos de aici si manevrarea greoaie a manetei schimbatorului de viteza. Dupa citiva km buni fenomenul ar trebui sa dispara.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare