albinaru Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Daca tot suntem iubitori de natura si, daca tot a venit sezonul, nu se baga nimeni la un ski de tura? Ce trasee favorite aveti? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Ski de tura Salutam! mai pe sfirsitul lui martie avem o trupa de pe la noi(Cugir,Orastie) care facem o traversare a Surianului de la Sud la West cca 50km in doua sau trei zile cu dormit la cabana Surianu , cabana Nasipiste , cabana Prislop. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 (editat) Re: Ski de tura Ideea este foarte interesanta. Am fost la partie in Sureanu si mi-au placut locurile, mi-am propus sa fac o tura prin Luncile Prigoanei. Cum este traseul descris de tine? Eu schiez in jurul Paltinisului, trasee nu chiar asa lungi, Paltinis - Rasinari sau Paltinis -Gura Raului. Editat Februarie 1, 2012 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Ski de tura Salutam! traseu de creasta cuprins intre1700 si 2000m cu versanti domoli dificultate usor spre mediu daca ai vreme buna si greu pina la extrem daca prinzi vreme rea . ultima zii e mai greu pentru ca parasim creasta ,mergem pe un forestier dupa care ne intoarcem in creasta de la 1000 m coborim pe la 600m dupa care urcam la 1200 dupa care coborim lin pina la 450m. In prima zi mergem cca 7-8 ore iar a doua 4-5 ore iar ultima de la Prislop la Orastie prin Ceata cca 6-7 ore. Daca ai un echipament comod nu ai nici o problema. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 (editat) Re: Ski de tura Prietene Ady, e frumos ce va propuneti, cunosc Sureanu si tare mi-ar place sa particip dar: O tura cu trei bivuace, fie chiar minimaliste necesita bagaj, sac de cel putin 10kg. Ori, zic eu, poate mie nu mi-ar permite fizicul, numai ski nu va fi. Cari pe langa sac si schiurile pe spinare. Ski-ul de tura se face optim fara bagaj. De urcat e foarte greu, la coborare te dezechilibreaza. Editat Februarie 1, 2012 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Ski de tura Salutam! corect Cristi numai ca nu facem bivuac . o sa avem un rucsac dar cu strictul necesa iar la cabane avem tot ce ne trebuie . Baietii care fac tura asta o fac de foarte multi ani , aproape ca se mosteneste din generatie in generatie . Eu personal am facut_o de doua ori prima data in 1989 iar a doua oara in 2003 si sper sa pot merge si anul acesta. Si acum ma apuca risul plinsul cind ma gindesc cu ce echipament am fost in 89 , dar ce frumos a fost , si ce tinar eram:old. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Ski de tura Alaturi de mountain bike-ing, ski -ul de tura reprezinta adevarata forma de miscare in natura.Sa mergi zeci de kilometri zilnic prin aerul curat fara sa fi dependent de vreo forma de motorizare asta da fratie cu natura! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Ski de tura Daca aveti drum prin Sovata, avem niste trasee frumoase in zone, relativ usor parcurs intr-o zi , pana la altitudine de 1777 m(vf. Seaca) si o gasca de 2-4 persoane pasionati de acest sport. Daca sunteti mai multi doritori participanti, si daca zapada persista putem organiza o mica cupa pt ski de tura in zona Praid Bucin in decursul lunii martie. Daca cititi topicul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50170-Concurs-de-quot-Schiuri-de-tura-quot veti da seama despre ce este vorba. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Ski de tura Multumim de invitatie !Chiar am fost prin zona asta vara si ne-am gandit la acest lucru, mai ales zona Bucin se preteaza la acest tip de schi. In caz ca ni se arata ocazia, o sa sunam in prealabil. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Ski de tura oare acolo mai este zapada? pot sa-mi iau gandul pana in sezonul viitor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Ski de tura In mod sigur este.Duminica asta am facut o tura in jurul Rasinariului altitudine de cateva sute de metri,zapada inghetata din belsug. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Ski de tura oare acolo mai este zapada? pot sa-mi iau gandul pana in sezonul viitor? La ce zona te referi? In zona Sovata-Praid - Bucin este zapada din belsug Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 (editat) Re: Ski de tura Este zapada suficienta in zona pentru schi tura pana in aprilie .... Noi duminica am facut varful Rechitis din Calimani din valea Lomasului - aproape de Toplita. Urcarea 12 km in apoximativ 5 ore , coborarea 30 minute :grin: Pe varf se afla o cabana meteo, cu un meteorolog prietenos , gata sa faca un ceai cald . Cateva poze pentru pofta: http://img42.imageshack.us/img42/5884/img25751024x768e.jpg http://img96.imageshack.us/img96/3581/img25881024x768.jpg http://img534.imageshack.us/img534/6236/img25921024x768.jpg Editat Martie 13, 2012 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Ski de tura Pt. cei interesati, in data 24 martie vom organiza o "minicupa" de tura cu caracter amical. Plecarea si sosirea va fi la Partia de schi Havas-Bucin. Va asteptam cu drag :grin:! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate