callingcard Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 (editat) Am ramas cu Furia Mov in drum...valseaza puternic, nu stiu de la ce e. Un mecanic de la un service de pe Ploiesti-Bucuresti mi-a spus ca e un joc puternic in bucsele de bascula ( desi io stiam ca alea dau niste trancaneli puternice, dar nu fac masina sa valseze in felul asta ). Desigur, cind am plecat la drum, nu era nici un fel de trancaneala, si nu valsa in nici un fel. Anyway, trebuie sa il tractez pe Cielo, si dupa aia sa il si repar. De obicei cei care au 4x4 cunosc oameni care se ocupa cu tractari ( caci si aia au 4x4! ). Poate imi puteti recomanda pe cineva care sa aiba service ( ieftin ) unde sa lucreze Cielo , si sa faca si tractari? Multumesc, Tudor ( am avut 4x4, de aia sunt aici ). PS. E posibil sa fie pur si simplu gheata pe discurile pe frina, asa cum a sugerat un camionagiu in benzinaria din Ploiesti ). Editat Februarie 2, 2012 de callingcard mi-am amintit ceva Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Tractare Cielo din parkingul de la Ikea pina undeva linga REAL in VItan Suna-l pe Columbianu ... el cred ca te poate ajuta cu platforma ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
callingcard Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Tractare Cielo din parkingul de la Ikea pina undeva linga REAL in VItan Multumesc, gasit numar si o sa il sun. Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate