ozo Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 (editat) Buna ziua doresc sa deschid un topic despre o Toyota Hilux 2005, pentru a afla de la altii ce probleme mai apar la astfel de masini. Acum cateva luni am achizitionat de la o firma un Hilux 2.4d care arata intr-o stare mai mult decat jalnica . Masina a fost dezmembrata si cu putin noroc am ajuns in posesia ei. Este vb de un hilux double cab , motor d4d pe care usor usor am inceput sa il reconstruiesc . Doresc sa aflu de parerea posesorilor unor asemenea masini , daca sunt multumiti , daca merita o investitie mai mare de 3000 euro ( peste costurile initiale de achzitie) Orice sfat este binevenit . As dori sa stiu ce tip de ulei se foloseste la aceste motoare, si de unde fac rost de un cardan de fata sh( unul nou costa enorm) Poze o sa postez mai tarziu. Multumesc Editat Februarie 2, 2012 de ozo Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate