bakus Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Salut! Buna seara. N-am mai scris de ceva vreme, dar...nu am avut ce scrie :P :grin: Am acum: am castigat procesul pentru taxa auto :D :banana Urmeaza ca in urmatoarele 2-3 saptamani sa merg din nou acasa la Brasov si fac tot posibilul sa o inmatriculez. Daca imi permite vremea sa si vin cu ea la Cj. Am scapat de o grija :ap :h5 Toate cele bune! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Salut! Buna seara. N-am mai scris de ceva vreme, dar...nu am avut ce scrie :P :grin: Am acum: am castigat procesul pentru taxa auto :D :banana Urmeaza ca in urmatoarele 2-3 saptamani sa merg din nou acasa la Brasov si fac tot posibilul sa o inmatriculez. Daca imi permite vremea sa si vin cu ea la Cj. Am scapat de o grija :ap :h5 Toate cele bune! :jp1 :br. Bafta cu inmatricularea, si dupa la treaba :grin:. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paungeorgica Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Salut! Sper sa nu se supere colegu care a initiat acest topic pe mine ca scriu aici dar daca tot s-a atins subiectul de taxa de prima inmatriculare am zis ca nu-i cazul sa deschid alt topic. Sunt tentat sa-mi iau o Vitara si as vrea sa stiu ce trebuie sa am in vedere la achizitionarea uneia pt ca taxa sa fie cat mai mica? Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bakus Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 (editat) Re: Salut! Sper sa nu se supere colegu care a initiat acest topic pe mine ca scriu aici dar daca tot s-a atins subiectul de taxa de prima inmatriculare am zis ca nu-i cazul sa deschid alt topic. Sunt tentat sa-mi iau o Vitara si as vrea sa stiu ce trebuie sa am in vedere la achizitionarea uneia pt ca taxa sa fie cat mai mica? Va multumesc Salut! Din partea mea e ok, nu ma supar.:wink: In primul rand sa fie euro 2, nicidecum euro 1 sau non-euro (daca vrei Vitara, modelul ca si al meu, euro 3 vei gasi foarte greu sau deloc). In al doilea rand pentru a plati o taxa cat mai mica, ai putea sa inmatriculezi masina ca si utilitara. Iesi mult mai ieftin, insa nu stiu cat vei plati asigurare, RCA, rovinieta, etc /an. Daca e euro 2 si are motor de 1.6, taxa pt utilitara ar fi de 319 euro, dar am inteles ca e destul de dificil sa o inmatriculezi ca si utilitara, dar posibil sa-ti aduci/cumperi din Ro o Vitara, care in actele de dincolo sa figureze ca si utilitara, ca si in cazul meu, si atunci o poti inmatricula foarte usor, fara probleme ca si utilitara...daca nu ai nevoie de scaunele din spate. :P Mai ramane o solutie...sa dai statul in judecata pentru taxa. Asa am procedat eu. In rest nu stiu ce mai poti face sa platesti cat mai putin pentru inmatriculare. Cu atat te pot ajuta eu, dar e posibil ca altcineva de pe forum sa stie mai multe... :old :wink: Editat Martie 13, 2012 de bakus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bakus Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: Salut! poza cu motorul...lipseste ceva?:p Editat Martie 26, 2012 de bakus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sika Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Salut! salut cauciucurile pe 255/60/ r15 nu le vinzii ? Suzuki Vitara 1.6 JLX Polo 1.4 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Salut! [ATTACH=CONFIG]135123[/ATTACH] poza cu motorul...lipseste ceva?:p Buna! din cate vad si cunosc eu vitara ta e pe carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bakus Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Salut! salut cauciucurile pe 255/60/ r15 nu le vinzii ? Salutare. Nu le vand ca tare imi plac asa late. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bakus Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Salut! Buna! din cate vad si cunosc eu vitara ta e pe carburator. Sincer nu ma pricep la motoare deloc... Am intrebat daca lipseste ceva pentru ca in poza pe care o atasez acum si unde este varful sagetii, a fost o garnitura din cauciuc pe tubul acela... si ma gandesc ca a fost prins ceva acolo cu acea garnitura destul de lata:P Imi cer scuze ca aduc in discutii penibilitati de genul acesta, insa chiar nu ma pricep deloc la motoare... :ha3 :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Salut! poza cu motorul...lipseste ceva?:p iti lipseste un furtun care duce la filtrul de aer. daca ai nelamuriri fa pozele mai de aproape si te putem ajuta ai motor ca si al meu pe carburator. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bakus Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Salut! Buna seara! Incep prin a ura La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua onomastica azi si Paste fericit celor care sarbatoresc Invierea Domnului! Revenind, vreau sa intreb daca are cineva sau stie cineva de unde pot face rost de butonul sau poate mai corect spus ansamblul de butoane pentru geamul electric de pe partea soferului (stanga). Am atasat poza, sa vedeti la ce ma refer :grin: Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate