Tinelos Postat Mai 16, 2012 Autor Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: L200 - Gladiator project Iti dai seama ca second , pt ca noua te rupe....am gasit , intr-un final... Multumesc! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: L200 - Gladiator project S-a schimbat bara de torsiune , e ok ... Am schimbat si traversa de la cutie , si am descoperit ca imi trebuie si tampoanele de la cutie si de la reductor , ale mele fiind "kaputt".Le-am comandat. Am descoperit undeva in Romania un dezmembrator de l200 , serios si care stie ce spune cand e vb despre vreo piesa ceva ... asa ca daca cineva are nevoie de ceva , cu drag il pot ajuta! A si era sa uit , am gresat tot ce se putea ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: L200 - Gladiator project S-a schimbat bara de torsiune , e ok ... Am schimbat si traversa de la cutie , si am descoperit ca imi trebuie si tampoanele de la cutie si de la reductor , ale mele fiind "kaputt".Le-am comandat. Am descoperit undeva in Romania un dezmembrator de l200 , serios si care stie ce spune cand e vb despre vreo piesa ceva ... asa ca daca cineva are nevoie de ceva , cu drag il pot ajuta! A si era sa uit , am gresat tot ce se putea ... Sigur ne intereseaza...daca nu acum , pe viitor vom avea nevoie. Are un site ? un mail ? un nr de telefon ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: L200 - Gladiator project Si eu am nevoie de un numar de telefon ceva sau un mail intrucat caut ECU pentru masina mea , un L200 din 2003. Multumesc in avans :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: L200 - Gladiator project Am dat PM la toti care au vrut nr de tel pt dezmembrari , nu am postat aici sa nu transform acest topic in talcioc. Cat despre masina mea , am mai schimbat si un suport la cutie ... Cu respect , Silviu. Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: L200 - Gladiator project fain Gladiatorul .... mai merg facute multe la ea...dar probabil ca si noi ceilalti, nu te dau banii afara din casa :D Bafta in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: L200 - Gladiator project M-au dat banii afara din casa pana ieri cand am luat un Q7 :) Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: L200 - Gladiator project M-au dat banii afara din casa pana ieri cand am luat un Q7 :) :)) sa te folosesti sanatos de el , dar de banii aia faceai un monstru din l200 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate