NissanRunner Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 (editat) Buna ziua si bine v-am gasit.Cum spune si titlul doresc sa achizitionez un Nissan Navara/Pick-Up 2.5 an 2000(nu stiu ce indicativ are,D nu stiu cat).Bugetul ar fi undeva la 4500 euro,merg in Germania dupa ea,neaparat in 4 usi,volan pe stanga.Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele intrebari: cum verific motorul,exista mai multe variante de putere pe acest motor,este cel de Renault,cum verific sistemul 4X4,cam cat ar fi taxa,la ce anume ar trebui sa fiu atent,ce alte sfaturi imi mai puteti da?Masina(modelul) ar fi cel din linkul de mai jos.Va multumesc anticipat. http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=152436031&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=22&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=6001&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&lang=ro&pageNumber=1 Editat Februarie 3, 2012 de NissanRunner Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NissanRunner Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Navara 2.5 an 2000 Nu ma poate ajuta nimeni?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Navara 2.5 an 2000 Ai incercat sa dai un search pe forum? Navara s-a tot discutat, poate gasesti raspunsurile pe care le cauti... un inceput la fel de bun ca oricare altul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58527-Nissan-Pickup-vs-Nissan-Navarra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NissanRunner Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Navara 2.5 an 2000 Am citit si acolo,dar se discuta de alte modele din cate am vazut.Mie imi trebuie strict modelul pe care l-am mentionat.Nu stiu daca ii Navara sau pickup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Navara 2.5 an 2000 pe cel din linkul tau scrie Navara, pe usa de la bena, in stanga jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NissanRunner Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Nissan Navara 2.5 an 2000 Am vazut,dar nu-i nici D21 si nici D22.Vad ca multe sunt cu volan pe dreapta,iar pe mine nu ma intereseaza,plus ca sunt putine anunturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate