JorJ Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri si ma bucur foarte mult ca va plac. ...la o expozitie te-ai gandit??... Nu. In general pe Wildstate majoritatea pozelor sunt de actiune sau reprezinta spiritul de echipa, nu stiu daca ar tenta pe cineva sa vina sa vada asta intr-o expozitie, mai ales ca stii cum e cu sportul asta... care nu e agreat si acceptat de o parte din privitori. Recunosc, mai am o categorie de fotografie care imi place foarte mult si pe care o fac cu multa placere, iar acolo m-am gandit la o expozitie (candva), dar imi mai trebuie un pic de curaj, poate. Cei interesati pot vedea despre ce e vorba... AICI. ...Din cate imi amintesc, tot tu ai tras cateva cadre la fel de superbe la cupa ORR 2010 Vama Buzaului. Da, am fost acolo, iar daca nu ma insel sunt printre primele cadre trase la o competitie. Se pot vedea ... AICI. ...nu mi-am imaginat niciodata ca marea noastra poate arata atat de superb iarna la -22 de grade!.... Sincer nici eu. De asta am plecat sa o vad cu ochii mei, apoi prin lentilele mele. De asta am pus si fotografiile aici, gandindu-ma ca unii dintre voi, care probabil locuiesc la o distanta mai mare, nu au avut posibilitatea sa o vada, asa ca o mica frantura din ce-am gasit acolo am adus aici, fireste intr-o interpretare proprie, caci sunt convins ca pana acum s-a umplut netul de tone de poze inghetate. 7 W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului Am pe cineva plecat de mult timp din tara , care iti trimite toata aprecierea pentru munca si pasiunea ta , si pentru ca o impartasesti . Pozele tale au fost apreciate maxim de fiecare data cind au aparut , si ai admiratori in Carolina de Nord . ( De club - mai putin , de imagini - multe felicitari ). Ai facut mai multa treaba decit frunza lu' doamna Nutzi . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului Impresionante cadre ...felicitari ... si masina da bine in ele ,felicitari si pt. ea ara foarte bine , ti-am analizat-o in parcare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului Superbe cadre, filmele si slide-show-rile la fel, fundal muzical mai mult decat potrivit. Se vede ca acolo unde exista pasiune, rezultatele sunt cu adevarat de apreciat. Si celelalte fotografii din pagina "Rock 4 you", la fel de sugestive si interesante. Felecitari si multumiri pentru ca avem posibilitatea sa vedem asa ceva. Toate cele bune si asteptam noi imagini si filme din iesirile dv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului Ai o mare stea de la mine:br De la masina, DSLR-uri, optica (wow), peisaje, cadre trase si pana la montaje video.... totul este superb! Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului bravo baieti ! super iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului felicitari pt fotografii !!! ca in cele mai multe cazuri, cred ca reusita vine din pasiune... BRAVOO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului Foarte fain si interesante si upgrade-urile care le-ai facut la sculele foto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: -22g Celsius sau cum am ajuns la poarta Raiului O dovada in plus ca arta cere sacrificii. Fotografiile tale nu sunt artistice .. sunt ARTA pura. Felicitari ! A meritat sacrificiul. O parte din cadrele trase la rasaritul soarelui sunt capodopere. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate