cos Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! e destul de porbabil ca o sa ai nevoie de o scula specifica pentru reparatie . Consulta manualul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! ca sa rezolve caseta pe genunchi este destul de putin probabil. Are nevoie de fo doua SDV-uri .Corect ar fi sa o faca la un atelier specializat . Nu de alta dar este vorba despre directie. BTW. sper ca am ales corect codurile !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! e destul de porbabil ca o sa ai nevoie de o scula specifica pentru reparatie . Consulta manualul . :tk pt. idee. M-am uitat in manual. Nu e nevoie de nimic special; sau nu atit de special ca sa nu existe in orice atelier demn de acest nume. Dar cum spuneam mai sus, din motive de garantie, nu o voi repara singur, ci o voi da la facut.:wink: :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! fii amabil te rog si ataseaza pagina respectiva din manual. eu am cautat in esm la y61 si zice "replace unit", nici vorba de instructiuni de inlocuit garnituri si necesar de scule specifice. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! ca sa rezolve caseta pe genunchi este destul de putin probabil. Are nevoie de fo doua SDV-uri .Corect ar fi sa o faca la un atelier specializat . Nu de alta dar este vorba despre directie. BTW. sper ca am ales corect codurile !!! :g Merci mult de ajutor. Da, codurile au fost corecte. Vezi doua-trei posturi mai sus pozele. Ma straduiesc sa nu ramin dator :2dr Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! fii amabil te rog si ataseaza pagina respectiva din manual. Daca as stii cum...:ang2 Am reusit sa copiez pagina (de fapt a venit tot capitolul) de pe CD, pe desktop. Nu stiu insa sa-l "bag" in ... post. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Ca o dai la facut la un atelier e ok . Dar nu strica deloc sa-ti faci documentarea , e chiar interesant ( daca te pasioneaza )si de asemenea e destul de instructiv sa vezi cu ochiu, propriu si personal ( ma refer la ochiu' al bun , nu al pent' foomei ) , daca cumva e posibil sa asisti la operatia de reparatie . Eu n-as rata evenimentul , ( cum dealtfel n-am ratat nici pina acum , dar la romanii cu care am avut relatii de acest domeniu am cam ramas cu unele frustrari .Nu se va mai intimpla pe viitor ). ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 (editat) Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! fii amabil te rog si ataseaza pagina respectiva din manual. eu am cautat in esm la y61 si zice "replace unit", nici vorba de instructiuni de inlocuit garnituri si necesar de scule specifice. Nu stiu sa atasez un PDF in post.:cn(doar la avatar-poate ca tot e ceva) Dar uite-o in stilul meu (scos pe imprimanta, fotografiat, atasat poza):grin: Deh..., drumul cel mai scurt, e cel pe care-l cunosti...:ha: Editat Februarie 8, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! giorgeleeee vezi ca la y 61 programul nissan nu da set reparatie caseta. Cica se schimba caseta. destul de nasol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Reparatie prin inlocuire ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! sunt foarte curios cum s-a rezolvat pana la urma ca am vazut la bazar ca vinzi kitul de reparatie pentru caseta.....?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! sunt foarte curios cum s-a rezolvat pana la urma ca am vazut la bazar ca vinzi kitul de reparatie pentru caseta.....?! S-a rezolvat de la sine; nu mai curge. A fost doar data aia singura, cu temperatura extrema. Ulterior am aflat ca sistemele hidraulice "nascute mai de mult":grin:, au asa..., o "slabiciune" la frig. Asa ca merg pe principiul "nu trezi cîinele care doarme". "Preventiv", am adaugat totusi în ulei, o solutie care "revitalizeaza" garniturile, solutie cu care mi-am "rezolvat" si problema uleioasa de la semeringul cardanului spate. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! S-a rezolvat de la sine; nu mai curge. A fost doar data aia singura, cu temperatura extrema. Ulterior am aflat ca sistemele hidraulice "nascute mai de mult":grin:, au asa..., o "slabiciune" la frig. Asa ca merg pe principiul "nu trezi cîinele care doarme". "Preventiv", am adaugat totusi în ulei, o solutie care "revitalizeaza" garniturile, solutie cu care mi-am "rezolvat" si problema uleioasa de la semeringul cardanului spate. Interesanta solutia asta de revitalizare......spune-ne si noua cum se cheama si de unde se poate cumpara, please. :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Le mai insufla viata ...dar prin gonflarea partiala ... si se mai si inmoaie putintel ...La garnituri intre doua suprafete , merge fara probleme , dar la simeringuri ...?? O fi bine , o fi rau ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Interesanta solutia asta de revitalizare......spune-ne si noua cum se cheama si de unde se poate cumpara, please. :tk Tu ai întrebat..., ...sa nu zici la urma ca fac reclama ascunsa:ha: http://www.lecwec.de/ Sper ca ai posibilitatea sa traduci. Eu o folosesc cu succes (în 80% din cazuri) de vreo 10 ani. Costa cca. 30,-€/flaconul de 100ml. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Se gaseste si pe la noi in citeva versiuni , dar la mine n-a functionat in 80% din cazuri . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Le mai insufla viata ...dar prin gonflarea partiala ... si se mai si inmoaie putintel ...La garnituri intre doua suprafete , merge fara probleme , dar la simeringuri ...?? O fi bine , o fi rau ? ... Corect! Si DA!, functioneaza inkl. la simeringuri (vezi linkul din postul anterior). L-am folosit la nenumarate aplicatii în decursul anilor cu o "rata" de succes de cca.80%. Ultimul mare "hocus-pocus" mi-a "reusit" cu un stivuitor la care "lacrima" un cilindru de la "furculitza". E adevarat ca am bagat 10 flacoane (la cca. 50l. ulei:grin:) dar ce sînt 300€, în comparatie cu un stivuitor nou? :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 (editat) Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Se gaseste si pe la noi in citeva versiuni , dar la mine n-a functionat in 80% din cazuri . Daca garniturile (simeringurile) au "defecte mecanice" (ciupituri, pori, etc) "lecwec-ul" nu "functioneaza". Totodata nu se obtin rezultate semnificative la garnituri de pluta, hîrtie, metal, klingherit sau orice alta "ne-guma". Deasemenea exista produse similare care pe "moment" dau efectul dorit, dar în timp distrug garnitura. La produsul LECWEC asta nu se întîmpla (GARANTAT DE PRODUCATOR!!!). Editat Martie 24, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Y 60... ..caseta de directie......h e l p !!! Au trecut 2 luni si 1000Km. Caseta e uscata si functioneaza fara anomalii :al ... (sa-i tina dracu`naravu`) Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate