ccx_80 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 buna, sunt intr-un impas si sper sa ma ajutati. am de ales dintre un rav 4 1995 4x4 permanent 2.0 benzina 129 cp cu discul de ambreaj probabil dus si un kia sportage 1996 2.0 benzina 128 cp reductor mic mare ce sa aleg? pareri sincere daca se poate Kia Sportage an 1998, benzina, 94kw, 128cp, motor FE 16 valve 4WD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Toyota Rav.....nu stiu de cate ori vei avea ocazia/nevoie sa folosesti reductorul de la Kia..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccx_80 Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Toyota Rav.....nu stiu de cate ori vei avea ocazia/nevoie sa folosesti reductorul de la Kia..... probabil ca ai dreptate dar masina mea de serviciu e o mazda b 2500 si pe dealuri de multe ori ma ajuta mult reductorul. Se simte puterea si la 4H.... nu mai zic la 4L care e totul. Nu am condus masina 4x4 permanent si de aceea nu stiu ce sa fac. Toyota e toyota.... si e singurul motiv pt care nu o iau pe kia. Daca va intrebati la ce am nevoie..... la munte la pescuit la dus lemne la cabana.... Masin de oras avem un opel corsa cu care ne descurcam de minune deocamdata. E atat de rea kia? In plus la rav e dus ambreajul ... Dar nici la kia nu stim problemele ascunse. Kia Sportage an 1998, benzina, 94kw, 128cp, motor FE 16 valve 4WD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav La Rav4 ai diferentialul central care transfera cuplul motor fata/spate functie de aderenta si buton pentru blocarea diferentialului central (ambele punti vor trage la fel). Calitatea masinii este indiscutabil peste Kia. Reductorul este insa o optiune care daca iti e de folos, poate face diferenta. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Orienteaza-te si dupa pretul de revanzare.....vezi la care din ele se pierde cel mai mult in cazul in care la un moment dat te gandesti sa o vinzi....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccx_80 Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav pretul lor e de 2500 euro. la revanzare.......sincer nu ma prea gandesc. In 2004 mi-am luat un opel corsa 95 1.2 cu 4000 euro si am vandut-o acum cu 1000 euro. Imi place ravul dar trebuie sa o bag in service dupa ce o cumpar. Ma gandesc ca daca ii schimb ambreajul poate ma lovesc si de alte probleme. Nu zic ca la kia nu se poate intampla la fel, dar cel putin nu stiu daca intru in service a doua zi , a doua saptamana sau a doua luna. Masinile sunt vechi si sunt constienta ca v-or vedea service-ul problema nu este cand ci de cate ori. Kia Sportage an 1998, benzina, 94kw, 128cp, motor FE 16 valve 4WD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Despre Sportage: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59183-Kia-Sportage Despre Rav: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49082-Toyota-rav-4/page2&highlight=toyota+rav4 Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Am doi prieteni care au avut kia Sportage si s-au vindecat.Ambele cu putini km, si asta pentru ca mai mult stateau prin service.Si masinile alea vazusera doar asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Buna ziua ! Formula de alegere ar trebui sa fie foarte logica. Adica asa: Lemne + cabana = reductor --» Sportage. Si orice masina de generatie noua este "stricabila" din diverse motive. Regula de baza, cum am mai mentionat cu diverse alte ocazii este urmatoarea: "Ce nu ai pe masina, nu se va strica niciodata." Indiferent de marca si model, electronica este "inamicul numarul unu" in toate cazurile, de la gestiune motor/cutie si sisteme anexe, pana la senzori defecti, probleme de comunicare, contacte proaste, etc., toate cu consecinte tip "imi bag piciorul, de ce s-a intamplat chiar acum, si tocmai mie ?" Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav kia 1995 parca are sasiu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiki Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav Salut colegii CLUB 4X4 si pe colegul care este in impas la alegerea automobilului 4x4. Sunt posesorul unui automobil KIA SPORTAGE fab 1996 motor 2.0 16 valve benzina,de 5 luni. Nu stiu si nu cunosc ce poate un RAV 4 fab 1995, dar vreau sa va spun ca astazi cu KIA SPORTAGE pe care o detin,am dat clasa la ARO 43,DACIA DASTER,si HIUNDAI SANTA FE fab 2000. pe o ZAPADA DE 65 CM si pe alocuri troienita de VISCOL 110 CM. Efectiv am facut PARTIE ca un utilaj de dezapezire. Mentionez ca la Kia pe care o detin am BULBAR pe toata suprafata din fata a masinii,si niste anvelope mari si cu profil de iarna. Datorita reductorului,a puterii de 130 cp,si a vitezei care o prinde cu viteza 4 pe greu am reusit sa sparg nametii de zapada si sa urc acolo unde astazi nu a urcat alta masina,decatT <<< KIA SPORTAGE >>>. Deci colegul care este in impas la alegerea masinii, este liber sa decida ce vrea. ATENTIE KIA SPORTAGE consuma cam mult ( 13-14 in oras mers normal ) Editat Februarie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccx_80 Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav sincer ma gandeam 16 urban si un 13-14 afara Va multumesc oricum tuturor si daca mai aveti si alte sfaturi le accept si le cantaresc Kia Sportage an 1998, benzina, 94kw, 128cp, motor FE 16 valve 4WD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Sfat achizitie : Kia Sportage vs. Toyota Rav salut, apropo de kia si de reductor....inseamna mult (manetuta ) aia ...dar trebuie sa te orientezi si la consumabile,consum,eventuale "vizite"prin service,etc....asa ca Toyota (chiar daca nu este Land Cruiser)ramane Toyota....iar despre consum Kia cam trece de 13,14 % ...asa ca.....tu decizi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate