fastervw Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 PATROL K160 3,3Td ce blocant se poate monta la puntea spate (oate s-a discutat pe forum-scuze) ce fel de blocant se poate monta in puntea spate, se potriveste de la un alt model de Patrol, si eventual daca se doreste si schimbarea rapoartelor din punti, ce fel de punti ar trebui caut multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? PATROL K160 3,3Td ce blocant se poate monta la puntea spate (oate s-a discutat pe forum-scuze) ce fel de blocant se poate monta in puntea spate, se potriveste de la un alt model de Patrol, si eventual daca se doreste si schimbarea rapoartelor din punti, ce fel de punti ar trebui caut multumesc pe puntea spate originala ai doua variante de blocant: - full locker ARB - LSD original, daca il gasesti pe undeva SH. Nu prea ai variante in ceea ce inseamna schimbarea puntii spate, asta pt ca la masina dumitale diferentialul spate e deplasat spre dreapta, e unicul model de nissan cu aceasta particularitate. Rapoarte iti pot livra, dar preturile sunt intre 588E si 730E/axa in functie de raportul de transmisie, 4,625, 4.88, 5.13, 5.43. Deci nu e o chestie ieftina... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? Se poate monta si Dioferr eu am de 3 ani pe masina de concurs si functioneaza impecabil 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastervw Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? da stiu faptul ca modelul meu are diferentialul intr-o parte, eu nu ma refeream la schimbarea intregii punti ci doar inlocuirea diferentialului cu unul blocant dintr-un alt model de punte(gen y60 sau alt ceva) multumesc, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? da stiu faptul ca modelul meu are diferentialul intr-o parte, eu nu ma refeream la schimbarea intregii punti ci doar inlocuirea diferentialului cu unul blocant dintr-un alt model de punte(gen y60 sau alt ceva) multumesc, Nu incape este mai mare cel de Y60 pe de alta parte iti trebuie schimbat automat si planetarele care n-au aceasi lungime etc ... 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORESTMAN Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? Pentru LSD -ul original ce discuri de frictiune se pot monta? Pe original au niste scoruri extraordinare. Ar fi utile dimensiunile discurilor, pentru a putea fabrica altele. BENZ G, ca altceva ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? Eu nu stiu un alt fabricant decat Nissan pt discurile de frictiune din LSD. Si nici cu ceva SH nu te-as sfatui sa le inlocuiesti, va iesi tziganie cu trosnete serioase pe viraje. Oricum LSD-ul ala e cam pipinol, chiar cand e in mintile lui, are ceva eficienta pe zapada sau noroi ....daca nu ai MT-uri pe masina... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin22 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? Buna, un blocaj ARB e 100% iar un blocaj lsd e doar 30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Re: PATROL K160 3,3Td - blocant punte spate ? iar un blocaj lsd e doar 30% Un LSD nu are mai mult de 25 % . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts