leo 79 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Bunna tuturor. Am achizitionat de curand un troliu ( multumesc Max ) pe care l-am montat dupa propria parere si m-am gandit sa va arat si voua cum a iesit. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Troliu - Patrol foarte ciudat l-ai montat ,troliul la Y61 se monteaza in interiorul barii ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Troliu - Patrol bre, mata vrei sa te dai, oarecum, cu masina aia si sa folosesti troliul la nevoie, sau vrei sa arati lumii ca ai troliu? pana la proba contrarie, eu merg pe a doua varianta. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Troliu - Patrol Fragil si inestetic. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Troliu - Patrol Inainte de treaba trebuia sa ceri sfaturi/poze/solutii.Parerea mea e ca nu o sa tina suportul. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol Si eu sunt de parere ca nu bine montat. Te dezavantajaza asa cum e acum si e pacat. 1. Trebuia gasita o solutie ca sa il pui mai sus si mai in interior. 2. Placa de troliu trebuie facuta in asa fel incat sa fie prinsa in suruburi de lonjeroanele sasiului. Cutia de relee poti sa o pui in compartimentul motor daca te incurca in bara.(ai nevoie de un set de cabluri mai lungi) http://www.taubenreuther-shop.co.uk/lib/thumb.php?src=16-3680_g.jpg&x=530&y=350&f=0 Editat Februarie 5, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Troliu - Patrol Macar cutia cu relee trebiua montata sub capota,asa cum este pusa acum sigur o sa ia apa cu timpul. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol Nu-i bine bre, in primul rand placa nu se sudeaza... La Y61-le meu am luat placa originala de la taubenreuther care se prinde in sasiu intr-un singur surub...restul sunt bolturi.De ce? nu spui.. Cauta poate are careva, sau i-ti face careva. Ceva de genu asta tre sa iasa... Editat Februarie 6, 2012 de night bird "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol ce vezi in poze e un troliu URIAS, un WARN M12.000. Ma gandesc ca daca pe ala l-am bagat cumva sub bara, ar fi avut si al lui matali loc. Suportul e confectionat de noi, are prindere in 6 puncte , direct de sasiu Editat Februarie 6, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Sunt absolut de acord cu toti. Dar : i=mi place cum arata pe masina asa, e prins de sasiu in 4 puncte + sudura placii in vreo 4 straturi tot pe sasiu, daca e nevoie de remorcare masina e trasa de un carlig prins pe sasiu in 3 suruburi, eu cred ca e mai rezistenta solutia asta, iar apoi astea mi-au placut enorm : Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol astea sunt Artic truck's, sunt altfel de scule. Troliul e mai mult decorativ, e folosit numai pt ajutor la desazapezire. Pana la urma, solutia aleasa ,daca dumitale iti place/convine ....... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol fa-i o proba, cel mai bine; cu prieteni in apropiere. si pune filmul sa-l vedem si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol Troliul ala este foarte expus si placa firava din cauza designului....daca te dai numai prin oras este perfect pentru impact vizual... dar daca ai ganduri de iesit in teren ...uita-l...te vei infige in fierotanie la cel mai mic sant !!! Editat Februarie 6, 2012 de kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Sincer cu masina merg doar pe sosea, singura problema e zapada in care am ramas anul trecut. Culmea, la 10 metri in fata aveam copac si am iesit tras de tractor. Asta e motivul principal. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol tiganie periculoasa schimba pana mai poti forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Eu zic ca nu este periculoasa!! Se rupe placa de la sudura, troliu pica jos si anuleaza tensiunea din cablu ( asta daca nu trosneste si plesneste sasiul care cred ca nu are mai mult de 1,5 mm grosime). Sa ii puna firele mai lungi si sa isi ia bocanci cu bombeu metalic. Eventual un extictor mai mare pt. compartimentul motor. Sfaturile sunt tardive. Totul este sudat de sasiu deja. :uameni http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Referitor la faptul ca este prea in fata si prea jos sa stii ca asa stau lucrulile ,dar cel mai important este sa-ti placa tie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Sincer cu masina merg doar pe sosea, singura problema e zapada in care am ramas anul trecut. Culmea, la 10 metri in fata aveam copac si am iesit tras de tractor. Asta e motivul principal. pt. scopul asta e ok. cu ce gume ai ramas anul trecut in zapada? ai folosit 4x4 si blocantul ca sa te eliberezi? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Decat asa tiganie periculoasa mai bine incercai un sistem demontabil cu partea fixa prinsa teapan si discret si cu troliul in portbagaj. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol In zapada am ramas cu AT-urile BF , cu toate sistemele active, doar ca am fost suspendat in sant. Pe partea mea zapada era pana la geam. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Leo vorbeste cu Cos si vino la galati la atelierul mng sa facem treaba cum trebuie,eventual relocam cutia de relee in compartimentul motor.Ca si plata da-i si tu ceva in compensare(piese de y60). Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Troliu - Patrol Ionica tata , da' eu n-am Y60 da-aia care stii tu , ...am WY 261... ...oare se potrivesc la Nissanosopirla ?... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Troliu - Patrol Astazi a fost zi mare. Am ramas in zapada care era pana la capota. Desigur am folosit troliul si surpriza, a mers perfect. O mica problema - sa adunat sufa mai mult intr-o parte si mi-a ridicat cutia de relee. Nu a sparto pentru ca oricum am schimbat-o de noua cu una metalica. Tot astazi am mutat cutia putin in lateral. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol Astazi a fost zi mare. Am ramas in zapada care era pana la capota. Desigur am folosit troliul si surpriza, a mers perfect. O mica problema - sa adunat sufa mai mult intr-o parte si mi-a ridicat cutia de relee. Nu a sparto pentru ca oricum am schimbat-o de noua cu una metalica. Tot astazi am mutat cutia putin in lateral. Ma bucur ca ti-e de folos troliul dar mare atentie la adunatul cablului mult intr-o singura poztie. Se umfla pe tambur si impinge tijele de sus care duc la ruperea urechilor suportilor de prindere a lor. Totusi, cand ai posibilitatea, eu zic sa construiesti alt suport pt troliu. E prea expus acolo. Tentant si pentru hoti. Editat Februarie 7, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Troliu - Patrol Astazi a fost zi mare. Am ramas in zapada care era pana la capota. Desigur am folosit troliul si surpriza, a mers perfect. O mica problema - sa adunat sufa mai mult intr-o parte si mi-a ridicat cutia de relee. Nu a sparto pentru ca oricum am schimbat-o de noua cu una metalica. Tot astazi am mutat cutia putin in lateral. bine, recunosc ca numai din invidie am spus ceea ce am spus, si sunt sigur ca toti colegii care au scris la topicul de fata, tot din invidie au blamat sincer, este o solutie super desteapta si sunt sigur ca multi or sa faca acest sistem inspirat dupa ce ai facut tu, neavand rost s alucrezi mult sa fixezi un troliu daca merge si asa felicitari pentru inovatie si mult succes in continuare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate