leo 79 Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Troliu - Patrol Multumesc "soimule". Daca maine nu va bate vantul la fel de tare voi incerca sa trec din nou si sa filmez sa pun si o imagine. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Troliu - Patrol Una peste alta omul a pus troliul cum i a placut,iar daca lui ii este de folos si ii place asa...sa-l stapaneasca sanatos si felicitari pentru munca ,care oricum nu a fost chiar putina din ce am vazut pe acolo,,:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Troliu - Patrol Corect marius, ideea e ca in momentul in care postezi o modificare pe forum, te astepti ca altii care au mai facut asa ceva sau au mai multa experienta sa te ajute cu o idee/un sfat a.i. modificarea facuta sau care urmeaza sa o faci sa fie optima. Daca lui ii place cum arata masina asa, foarte bine, sa-l foloseasca sanatos si fara probleme. Sincer, daca as fi facut eu modificarea, cautam sa-l montez cat mai in interior din cateva motive (dintre care 2 au fost enumerate de Max) 1. Rezistenta ansamblului 2. Protectia troliului in teren. Mi se pare foarte probabil sa-l loveasca in diferite obstacole. Eu, cel putin, nu doar o data am fost nevoit sa 'nivelez' cu bara fata cateva maluri de pamant. 3. Mi se pare foarte usor de furat. Cu o cheie si un cleste pleci cu el in 3 minute. 4. A micsorat destul de mult unghiul de atac al masinii. Sa mai intreb daca are cumva un intrerupator pus pe alimentarea troliului in cazul in care ar avea probleme cu solenoizii? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Troliu - Patrol Multumesc Marius. Nu am reusit sa filmez inca odata pt ca am facut echipa cu baietii din sat si am dezapezit ( la lopata) iesirea din sat. Dupa experienta asta cred ca voi candida la primarie. Cam asa a fost zapada: Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Troliu - Patrol Nu e nici o surpriza, troliul rezista foarte bine, placa se pare ca este perfecta ,spun asta dupa ceva km prin gropile din soselele patriei. Cui ii place modul de montaj poate sa-l copieze fara probleme, dupa parerea mea a trecut testul. Am uitat sa va spun ca este si foarte comod de folosit ambreiajul. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bn-10-tir Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Troliu - Patrol cam asta mi-a iesit mie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Troliu - Patrol felicitari! Arata montaj impecabil............ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Troliu - Patrol Da. e ok. in final fiecare il monteaza dupa gustul lui sau dupa sfaturile altora. Eu am fost mai incapatanat.:banana Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol Am mai continuat putin lucrarea si am adaugat si un carlig de remorcare (multumesc Patrolator) , asta pentru a folosi troliul si pentru platforma. Editat Martie 21, 2012 de leo 79 Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Troliu - Patrol Stiu ca a critica este cel mai usor.Prinderea troliului mi se parea fragila si cred ca nu este o idee tocmai buna sa te prinzi cu carligul de remrcare de el,mai mult arata si urat parca este un magar cu madularul sculat :ha:.Daca tot ai postat trebuie sa iti asumi toate criticile si laudele. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Troliu - Patrol Pentru o protectie mai buna a ansamblului recomand folosirea cirligului cu curbura in sus , de fiecare data cind e posibil asta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Troliu - Patrol Leo, banuiesc ca acel carlig in montezi doar atunci cand ai nevoie si nu sta permanent pe masina. Nu are sens asa ceva. Legat de troliu, daca ramane totusi in varianta asta de montaj, neaparat trebuie sa intaresti placa pe care vin prinse rolele. La acest tip de role la care prinderie stanga/dreapta sunt independente una de alta, este neaparat necesar ca sa ai un suport solid care sa nu se torsioneze la tractari din lateral. Daca acest suport se torsioneaza, ansamblul rolelor se poate rupe iar acest lucru nu intra in garantia troliului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 (editat) Re: Troliu - Patrol Am vazut live instalarea , grosimile sint destul de mari pentru ca suportul de role sa stea bine .E luata in calcul si inlocuirea lor cu unele clasice , oricind ar dori ele sa apara in peisaj .Gasim ? Editat Martie 22, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Troliu - Patrol Carligul se fixeaza cu un bolt, tipic suv-urilor americane. el sta in portbagaj si va fi montat strict cand cuplez platforma. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Troliu - Patrol E luata in calcul si inlocuirea lor cu unele clasice , oricind ar dori ele sa apara in peisaj .Gasim ? Pot sa le schimb eu cu unele clasice dar daca zici ca suportul e sanatos, nu are sens. Mie imi place sistemul asta de role. Poate doar pt ca e altfel decat cel clasic. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Troliu - Patrol Cos, nu pot pune carligul cu curbura in sus pt ca am nevoie ca platforma sa stea un pic mai jos ca troliul sa traga peste ea. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate