Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Peisaj hibernal

Unimog

Postări Recomandate

Re: Peisaj hibernal

:g

in bucuresti nu am mai vazut atatea locuri goale laolalta cam de pe la revolutie :-x :cr

Azi am cautat un loc de parcare pe la unirii...am invocat zeitatile locurilor de parcare :pl am incercat si prin metode mai violente sa obtin unul :F si pana la urma dupa 20 min am ales sa merg in parcarea etajata unde am pierdut vreo 10 min sa intru si apoi inca vreo 15 sa ies si sa merg pe jos pana unde aveam treaba....apoi inca 15 min sa ma intorc si iar vreo 5 min sa cobor cu masina de la etajul 3......si ne intrebam unde pierd timpul bucurestenii :cr

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu v-ati prins, Max face reclama mascata la renou :P

:bean

Ce sa fac daca era singura masina din parcare?

E cea mai tare din parcare. :mrgreen:

Link spre comentariu

:g

in bucuresti nu am mai vazut atatea locuri goale laolalta cam de pe la revolutie :-x :cr

Azi am cautat un loc de parcare pe la unirii...am invocat zeitatile locurilor de parcare :pl am incercat si prin metode mai violente sa obtin unul :F si pana la urma dupa 20 min am ales sa merg in parcarea etajata unde am pierdut vreo 10 min sa intru si apoi inca vreo 15 sa ies si sa merg pe jos pana unde aveam treaba....apoi inca 15 min sa ma intorc si iar vreo 5 min sa cobor cu masina de la etajul 3......si ne intrebam unde pierd timpul bucurestenii :cr

BAFTA!

Imi permit sa :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare