Unimog Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Azi dimineata in fata casei 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Peisaj hibernal Ninge si la noi ca in plina iarna. Fulgi mari. Poza este facuta acum doua minute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Peisaj hibernal uauuu,,,si cat lok de parcare!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Peisaj hibernal :g in bucuresti nu am mai vazut atatea locuri goale laolalta cam de pe la revolutie :-x :cr Azi am cautat un loc de parcare pe la unirii...am invocat zeitatile locurilor de parcare :pl am incercat si prin metode mai violente sa obtin unul :F si pana la urma dupa 20 min am ales sa merg in parcarea etajata unde am pierdut vreo 10 min sa intru si apoi inca vreo 15 sa ies si sa merg pe jos pana unde aveam treaba....apoi inca 15 min sa ma intorc si iar vreo 5 min sa cobor cu masina de la etajul 3......si ne intrebam unde pierd timpul bucurestenii :cr BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Peisaj hibernal Nu v-ati prins, Max face reclama mascata la renou :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Peisaj hibernal Nu v-ati prins, Max face reclama mascata la renou :P :bean Ce sa fac daca era singura masina din parcare? E cea mai tare din parcare. :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Peisaj hibernal :g in bucuresti nu am mai vazut atatea locuri goale laolalta cam de pe la revolutie :-x :cr Azi am cautat un loc de parcare pe la unirii...am invocat zeitatile locurilor de parcare :pl am incercat si prin metode mai violente sa obtin unul :F si pana la urma dupa 20 min am ales sa merg in parcarea etajata unde am pierdut vreo 10 min sa intru si apoi inca vreo 15 sa ies si sa merg pe jos pana unde aveam treaba....apoi inca 15 min sa ma intorc si iar vreo 5 min sa cobor cu masina de la etajul 3......si ne intrebam unde pierd timpul bucurestenii :cr BAFTA! Imi permit sa :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate