ghostface Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 salutare! ma poate lamuri cineva in legatura cu acest reductor de pajero? ma intereseaza daca este cu superselect sau nu...multumiri "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: identificare reductor pajero I Mk1 adica Pajero 1 ultimele modele(cu spirale pe spate) fara superselect 4wd(poate fi si Mk2). la S-lect i mai "lunga" cutia de transfer pt ca are un diff in plus! De lasi un mail o sa iti trimit manualul de transmisie Pajero si te lamuresti! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: identificare reductor pajero danutzu19@yahoo.com multumesc "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: identificare reductor pajero daca se poate vreau si eu manualul pentru transmisii pajero MK2 staicucostel@yahoo.com multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: identificare reductor pajero Nu ar fi mai bine daca am face un post cu toate manualele? Zic asta sa nu mai cer si eu ca poate s-a saturat omu'. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: identificare reductor pajero De ce nu bagati un ochi si pe aici? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: identificare reductor pajero Va rog sa ma scuzati, nu am vazut ""cererea de manual"" decat acum(intamplator). Am sa incerc sa pun pe un post separat! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: identificare reductor pajero Nu ar fi mai bine daca am face un post cu toate manualele? Zic asta sa nu mai cer si eu ca poate s-a saturat omu'. :grin: Va rog sa ma scuzati, nu am vazut ""cererea de manual"" decat acum(intamplator). Am sa incerc sa pun pe un post separat! Incercati sa folositi sectiunea "Manuale de service" : http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?424-Manuale-de-service REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate