Vizitator nanuk Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 lenny kravitz iron maiden judas priest whitesnake def leppard bon jovi manowar manic street preachers metallica la sofia linkin park si u2 in stand by (pe astia din urma nu cred k ii vedem dar ma rog) probabil k am mai uitat , postati voi dk mai stiti.se anunta un an bun pt noi,batranii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: CONCERTE IN ROMANIA numai verze. un system of a down, slipknot sau misfits nu s-ar fi gasit.... anu' trecut am fost la 2 degete distanta de einstuerzende numai ca la budapesta au avut un loc mai misto de concert, intr-o barja ruseasca scufundata in dunare... zicem mersi c-a fost laibach. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: CONCERTE IN ROMANIA Cand vine Bon Jovi si Judas in Romania? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: CONCERTE IN ROMANIA whitesnake cand si unde? merci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: CONCERTE IN ROMANIA http://www.dordeduca.ro aici toate detaliile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate