Horace Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Trecand peste modul rastian de comunicare( bre Rasty...ce-ti mai place sa intepi colegii )....vestile sunt bune. Trebuie ca Silviu Bulugioiu sa aleaga comisiile si sa inceapa treba. Daca cei de la FRAS nu-l lasa sa-si faca treaba si incep cu tot felul de frane, smecherii avocatesti, daca ne tot amana, atunci trebuie sa fim fermi si sa-i lasam in pace, plecam la ACR si gata. Vestea buna este ca avem unde sa plecam, asadar nu se pot juca cu noi. Sa nu se inteleaga ca imi doresc aceasta schimbare....insa personal nu permit nimanui sa-si bata joc de mine...oricum il cheama si orice pozitie are prin vreo federeatie. Nu sunt/suntem datori nimanui..facem sportul asta pe banii nostri, este un hobby pt care platim destul din buzunarul propriu. Acum trebuie sa ne calmam si sa vedem ce se intampla. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 (editat) Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Ai inteles bree nea Tupare si "domnule manichiuristo-pedichiurist", ca pe ailalti de latrati nu va stiu!? .................................................................... Va salut. Rasty Domule Rasty sau bai ''clănțăule''. Din comunicatul de la FRAS nu se intelege absolut nimic din ceea ce ai scris tu, de aceea si dezinformarea asta. Iti multumim ca ne-ai luminat. Dar sa stii un sigur lucru, mie nu mi se pare normal ca aceste comunicate/informari, sa le aflam de pe alte site-uri decat cele de profil. In primul post al meu se vede ca nu am inteles (cel din 9 feb), in al doilea se pare ca am relatat ce am inteles eu din ce am citit din stutul FRAS, necitind raspunsurile presedintelui FRAS din 10 feb, si dupa te-am informat si pe tine de ce s-a intamplat inainte de sedinta de la Sibiu (mascarada aia de alegeri :wink:) Ca informare pentru tine, si-mi cer scuze fata de ceilati useri care citesc ceea ce scriu eu, te informez ca meseria mea nu este de manichiuristo-pedichiurist, ceea ce nu-i o rusine, ci de hair-stilyst .La cum arata parul tau se vede clar ca nu sti care-i diferenta. Castig banii altfel dect oi face-o tu. Sorry, asta am invatat asta fac! :wink: PS. Ai un tuns gratis de la mine :wink: Editat Februarie 12, 2012 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 (editat) Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road "Incepand cu anul 2012 Club 4x4 Bucuresti se retrage din Federatia Romana de Automobilism Sportiv avand in vedere urmatoarele considerente: 1.Sedinte, schimbari de regulament si alegeri nestatutare 2.Haos total in organizare, au trecut apropape 3 luni de la "schimbare" si nu s-a intamplat nimic in sens constructiv adica: -nu exista un regulament de functionare concret al subfederatiei CNOR-FRAS -nu exista un regulament de desfasurare al competitiilor de automobilism sportiv ramura offroad pe 2012 -nu exista un calendar oficial pe 2012 al avenimentulor sportive ramura offroad -nu am fost inca la aceasta ora (e jumatatea lui februarie) informatii de existenta unei comisii care sa lucreze la aceste puncte 3.Anuntul unei sedinte a cluburilor (cel putin asa a ajuns la noi) cu doua zile inainte de infaptuirea ei care se desfasoara la 300 de km de locatia unde suntem noi. Nimeni nu ne face noua programul si consideram ca e de bun simt sa fim anuntati inainte cu mai multe zile. 4.Unele discutii artificial starnite de celelalte cluburi in jurul clubului nostru. (am strans si stocat spre analiza toate informatiile, inclusiv postarile de forum si este foarte posibil sa chemam in judecata ptr daune aduse imaginii clubului nostru persoane fizice sau juridice inclusiv federatia romana de automobilism sportiv unde vom cere inapoi toate sumele incasate de acestia sau dupa caz alte sume de bani proportinal cu daunele provocate). De asemenea este foarte posibil sa chemam in judecata FRAS ptr a ne obtine prin hotarare judecatoresca dreptul de a ne desfasura in 2012 competitia ca una independenta fara sa fim nevoiti sa fim afiliati vreunei structuri sportive romanesti. In acest sens derulam un demers paralel cu o alta structura sportiva internationala, direct cu autoritati de stat si societati private care sa guverneze evenimentul nostru din 2012. In tot acest timp cat am fost afiliati la aceasta structura sportiva (FRAS) nu am urmarit nici un interes ascuns, am sustinut legalitatea si ordinea intotdeauna si nu ne-am vazut decat de un drum. Drumul nostru. Trebuie sa luati in calcul ca noi reprezentam competitia care aduce un plus campionatului vostru recrutand practic la fiecare editie a Impotmoliadei, noi participanti in CNOR (a se vedea cati participanti la noi, veniti ptr prima data la o competitie de offroad s-au inscris in urmatorul an in campionat). In acest sens va rog ca incepand cu 2012 sa ne scoateti din calendarul oficial competitia cu scop umanitar Impotmoliada. Ce va fi in 2012, si unde si cum ne vom desfasura activitatea (competitia) vom anunta daca va fi cazul ulterior. Cu stima, Ionut B. Presedinte Club 4x4 Bucuresti" Aceasta scrisoare o vor primi atat oficialii de la FRAS cat si oficiali din Ministerul Sportului si Turismului. Nu faceti din acest post drept un starter o polemica (nu ne dorim acest lucru), este punctul nostru de vedere si atat. Multumim anticipat. Editat Februarie 12, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Daca cei de la FRAS nu-l lasa sa-si faca treaba si incep cu tot felul de frane, smecherii avocatesti, daca ne tot amana, atunci trebuie sa fim fermi si sa-i lasam in pace, plecam la ACR si gata. Vestea buna este ca avem unde sa plecam, asadar nu se pot juca cu noi. Horatiu, ai idee despre ce vorbesti? Ce sa facem la ACR? La ce sa ne afiliem la ACR? Sa ne facem membri ACR ca sa ne tracteze masinile de doua ori pe an? :ha: Sau ne inscriem la FRK adica Federatia Romana de Karting? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road ACR-ul este mort si ingropat de mult timp! Suntem "afiliati" (am pus intre ghilimele ptr ca afilierea la ACR e rahat cu apa rece) acolo si stiu bine despre ce vorbesc. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Ioane, lasa ma sa integ: ti a trebuit un an de zile sa te prinzi???:ha: deci nu eu sunt de vina?? Nu eu ala cu gura mare care va spunea ca inainte s o bagi e musai s o potrivesti la gaura corecta ca altfel te umpli de rahat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Max, nu vreau sa plecam la ACR, la CAR, la Karting..etc:))). Vreau ca FRAS sa ne ajute si sa avem un campionat national frumos. Insa....daca ei continua cu porcarii, daca ne considera prosti, daca ne considera doar o masa de manevra care aduce voturi.....se inseala. Cum se face ca nimeni nu a inteles ceea ce Rasty a scris ??? Este OK ca Rasty a facut sinteza aia.....insa asteptam asta din partea FRAS. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Am ramas surprins la masa inainte de sedinta de la Sibiu, cum multi dintre cei care faceau parte din <vechea si unica comisie> il 'stimau' pe Rasty, ca i-a luat locul lui Ovidiu Lipova din Comisia de la FRAS, dar pun pariu ca niciunul nu i-a zis nimic in fata. Bree nea "PAR-stilist" mai este distanta mare sa ne permitem de la aceasi masa sa vorbim unu despre celalalt. Nu am eu asa prietenie cu tine, ca sa-ti spun "ca ti-a" sau "nu ti-a" spus unu sau altu ceva in fata. Asa ca respecta si tu asta. Sunt cativa din clubu lu matale care si-au permis cam multe cu mine si i-am listat la "bursa ti....or". Sarumana pentru invitatia la tuns, dar nu prea apreciez la barbati moda asta noua. Daca cei de la FRAS nu-l lasa sa-si faca treaba si incep cu tot felul de frane, smecherii avocatesti, daca ne tot amana, atunci trebuie sa fim fermi si sa-i lasam in pace, plecam la ACR si gata. H Bree "finule" cred ca ai facut de curand ceva antrenamente si ai avut ceva cazatura mai puternica in zona occipitala. :grin: Unde dracu ai vazut tu sau ce te-a determinat sa crezi ca FRAS-ul a pus intr-un fel sau altu bete in roate!? Ca nu a fost de acord cu "mascarada" aia de alegeri!? Pai daca presedintele interimar "Virgil Marin" ales de majoritatea cluburilor le-a facut PRAF prin "aberatia" ai de regulament de comisie. Daca el a facut un regulament de etapa cu care nici macar cluburile de Off Road nu au fost de acord. DESPRE CE VORBIM BREE!? Cu astea vrei sa fie de acord FRAS-ul!? Pai FRAS-ul prin al pune pe Silviu Bulugioiu presedinte a facut exact ce vrut off-road-ul. Ce poate sa faca Silviu Bulugioiu!? Este sa mearga maine sau cand vrea el la FRAS, sa aprobe Calendaru Competitional. Este singuru care este ok. Il publica si aia e. Sa se apuce cu noua comisie (care o fi ea) si redacteaza regulamentul de etapa cu modificarile lui si aia e. La FRAS mergi cu temele facute, nu cu "aberatii" incropite (citez Virgil Marin) in 16 ore de munca (pai ai avut 45 de zile, ce dracu ai facut!?) Ai impresia ca pe cei de la FRAS ii intereseaza cum depunctam noi CP-ul sau cum monitorizam noi GPS-ul!? Hmmm. Bree dar nu inteleg un lucru, cum dracu se face ca tot eu vin cu lamuriri la multime. De 3 zile se stie cine este noul presedinte, e asa greu sa se gaseasca cineva din noua comisie sau chiar Silviu Bulugioiu sa vina cu lamuririle astea. Eu acum sunt in tabara sportivilor si eu acum am tot dreptu sa pun intrebari "NOI CONDUCERI" a off-road-ului. ALOOOOO noua comisie, noul presedinte unde sunteti, hai cu lamuriri aici la multime. Trezirea ca vine campionatu. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Votul extins la toate cluburile, pentru alegerea candidatului pentru functia de presedinte CNOR din 21 ianuarie a fost modalitatea cu care, offroadisti au decis sa propuna la Consiliul Federal Fras (CFF) acesti candidati. Din punctul de vedere juridic CFF nu avea nici un drept de a judeca daca aceasta modalitate alesa de noi este buna sau nu, corecta sau nu, legitima sau nu: pur si simplu tebuia sa aleaga si valideze un presedinte dintre "minim 2, maxim 3 candidati". Candidati au fost Silviu Bulugioiu si Felix Patrascanu. Acuma imi voi pune cele obisnuite intrebari retorice : -Ce interes avea CFF de a invalida alegerile noastre, din momentul in care alegerile insine nu au nici o valoare juridica? -Ce interes are CFF de a valida Silviu Bulugioiu Presedinte CNOR numai pentru un an de zile (un fel de nou interimat)? -Presupunem ca contestatiile au fost facute pentru un viciu de procedura, bazandu-se pe faptul ca, conform regulament CNOR in vigoare, presedintele trebuie ales de catre Cluburi electoare (art. 9.4 Reg. CNOR). In cadrul CFF nimeni, acuma doi ani, nu a vazut ca aceasta competenta este in contrast evident cu regulamentul FRAS, care zice ca CFF alege si valideaza presedintii de comisii? -De ce toate contestatiile au aparut dupa adunarea de la Sibiu cu totusi ca, deja cu cateva zile ininte, toata lumea stia de modalitatea de vot care va fi adoptata si ordinea de zi!!! Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Bree nea "PAR-stilist" mai este distanta mare sa ne permitem de la aceasi masa sa vorbim unu despre celalalt. Nu am eu asa prietenie cu tine, ca sa-ti spun "ca ti-a" sau "nu ti-a" spus unu sau altu ceva in fata. Asa ca respecta si tu asta. Sunt cativa din clubu lu matale care si-au permis cam multe cu mine si i-am listat la "bursa ti....or". Sarumana pentru invitatia la tuns, dar nu prea apreciez la barbati moda asta noua. Rasty Distanta stiu ca este, ca eu am lasat-o sa fie asa, si asa va ramane :wink: si crede-ma ca nu a fost pe lista mea de prioritati. Eu am sa inchei discutiile cu tine ca nu-si au rostul, spundu-ti ca acum poti scoate ''cutitul'' din spatele meu, ca sigur ai sa mai ai nevoie de el :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Nasu Rasty, Stai linistit, nu te impacienta, sunt OK, nu m-am lovit. La antrenamente totul decurge normal...acolo noi ne jucam....si suntem responsabili cu datul, altii cu luatul. Ca sa ma intelegi mai bine, pe aia obraznici....ii mazilim. Acum trecand de capitolul caterinca - daca ceea ce ai scris tu e adevarat, atunci totul este rezolvat si noua conducere, noile comisii...care or fi alea, trebuie sa treaca la munca. De kkt e ca cei de la FRAS nu posteaza nimic pe site-ul lor....insa intervin nervosi pe facebook atunci cand vorbim intre noi. Nasu....poate ne vedem zilele astea sa mancam ceva, sa ne injuram cu foc...apoi mergem amandoi la un tuns.....stiu eu un baiat bun.:ha: H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Decizia Consiliului Federal al FRAS din 02.02.2012 privitoare la off-road Stiti cum era poanta aia, cu cei doi magari la un chef...asa si eu... asteptam sa se stinga lumina, sa tabaram cu cardanele pe ei...:grin: ...in traducere extrem de libera: astept sa se linisteasca apele sa ne simtim iarasi bine impreuna!!!:old Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate