Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce se intampla cand te dai mare ...

Florin Bogdan

Postări Recomandate

Re: Ce se intampla cand te dai mare ...

Masina era foarte OK, omul a incercat un drift dupa care s-a speriat si a redus gazul. Trebuia sa tina maxim pana cand intorcea masina macar la 180 grade iar forta centrifuga-inertie, l-ar fi trimis catre mersul cu spatele - in acel moment putea sa reduca si gazul astfel incat sa nu darame taraba.

Dupa cum se aude motorul, avea destula putere sa incarta rotile pe terenul ala.

:rules

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat ca arata bine.Nu a stricat-o foarte rau dar a fost greseala de pilotaj pentru ca nu este masina pentru asa ceva si daca proceda cum a spus @bogdan ,cred ca scapa fara probleme.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Da , trebuia sa mentina rotile fara aderenta cu gaz la blana si poate ca scapa cu intoarcerea pe roti . Scurta , inalta ....una lunga era ceva mai stabila , pacat ca a fost aproape de limita . Sper ca daca tot a dat cu capul de teren prin geamul deschis a mai invatat ceva , desi pacat de obiectul didactic .

Si fara centura .....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asta e din ciclul ..."Patrolul merge peste tot si oricum!" Chiar si pe o parte ...

Cauza (asa cred eu): Presiune mica in roti colaborata cu centru de greutate mult prea sus si lipsa barilor stabi ... :grin:

S-au vazut altele mai grave ...la case mult mai mari ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Pare genul de individ destinat sa bage banii intr-o masina doar pentru Youtube ...parerea mea.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare