poiuy Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Tocmai am cumparat un Defender 90, care este autoutilitara, si nu are geamuri laterale in spate. Stie cineva de unde as putea lua o pereche de geamuri laterale din Romania? Am gasit in Anglia, dar am inteles ca se sparg frecvent la transport. Mersi, Ovi Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Geamuri laterale Defender Vezi la aia care vand parbrize-eu am luat luneta pt Disco 1 la pret mult mai mic decat second hand, inclusiv montajul. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
poiuy Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Geamuri laterale Defender Da, dar mi-ar trebui si ramele din aluminiu pe care culiseaza geamurile. Cred ca tot din Anglia am sa le iau.. Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate