Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pandora se afla de fapt..., pe Terra! :)

Tractozaur
 Share

Recommended Posts

Re: Pandora se afla de fapt..., pe Terra! :)

Superb, superb, superb...Multumesc pentru visele faine pe care le voi avea...sunt insomniac iar filmuletul tau m-a linistit profund, sper sa adorm in curand...

in curand vom avea posibilitatea sa vizitam orice loc de pe planeta asta, cand dorim, cat dorim... asa ca amatorii de expeditii vor fi extrem de incantati.

inca putina rabdare sa mai avem...

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2012/01/weekly-geopolitical-news-and-analysis20120130.html

urmariti siteurile lui Fulford, si faceti totusi abstractie de atacurile agentilor CIA care il fac in toate felurile pe omul asta (practica binecunoscuta a serviciilor secrete de peste tot - compromiterea publica).

http://benjaminfulford.net/2011/12/05/the-us-senate-and-obama-claiming-the-right-to-murder-and-imprison-americans-without-trial-was-a-fatal-mistake/

http://benjaminfulford.net/2012/01/17/the-old-world-order-wants-to-surrender-but-to-the-people-not-to-the-new-world-order/

mai sunt interesante si articolele lui David Wilcock, care face dezvaluiri cutremuratoare. si altii...

ideea este urmatoarea: foarte curand tot rahatul asta globalist va pica definitiv si de tot, ca sa zic asa... deja adevaratii oameni de bine isi unesc fortele si vor inlatura mafia globalista, urmand apoi o perioada de regenerare si inflorire pe toate planurile, la nivel planetar. pentru ca asa este firesc...

eu tot recomand sa mai citeasca lumea si presa independenta, dar e mai simplu pt multime sa primeasca posmagii gata inmuiati deja de Antene... din pacate... de aia se misca lucrurile mai greu, dar se misca totusi...

sunt sigur ca se vor gasi foarte multi pe forum care sa ma contreze, dar am postat aici totusi, in speranta de a-i ajuta pe cei capabili sa inteleaga ca visele lor vor deveni realitate in curand, si ca planeta este a noastra a tuturor si avem dreptul sa ne bucuram de ea liberi, si o vom face in curand. in acest sens, conteaza fiecare gand bun, fiecare intentie pozitiva, atitudine corecta, si cand va fi cazul, actiunile inteligente. fiti optimisti!

nu sunt un "revolutionar", nici ghicitor in stele sau globuri de cristal, doar urmaresc sa ma informez cat mai bine pt ca sa inteleg ce se intampla cu mine si in jurul meu. si experienta de pana acum m-a determinat sa nu mai inghit nimic din ce vine de la sistem (mizerabil, corupt, antiuman), astfel ca am ajuns sa aflu si sa cunosc diverse lucruri.

fiind un subiect extrem de sensibil, nu o sa dezvolt mai mult, nu as vrea sa aiba Max probleme din nou... :wink:

toate cele bune tuturor!

Edited by Optimus

un film asemanator plin de peisaje deosebite este Ambra, child of the universe. nu am pus link fiindca e vorba de un film mai lung. trebuie vizionat la calitate maxima a imaginii si sunetului. Merita vazut!!!

Suzuki Samurai Santana '90

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use