Bobinator Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 (edited) Salutare , Asa cum am promis la topicul cu utilizatori de MK2 , am deschis acest topic cu prezentarea acaretului meu : B.B.B. - este Pajero MK2 , 3500 24 V 208 HP , 69500 mile la cumparare(adica 110000 km aprox),an fabricatie 1994 , cutie manuala , volan dreapta, super select , fara blocant spate . Masina este adusa din UK dar se pare ca a circulat o vreme la mama ei , adica in Japan(tot ce scrie pe acesta masina -masina am cumapat-o din Romania in nov 2011 -am inmatriculat-o rapid pe Bulgaria filiera Gepe , thx cu aceasta ocazie , cu putine emotii ca seria de la sasiu era acoperita un pic si m-am speriat. Maina cand am luat-o era absolut stoc cu exceptia la un bodylift din poliamida cred ca de 4-5 cm . De cand am mers primii 100 de metri cu acesta bombita pe 4 roti am inteles perfect ca asa ceva trebuie pentru offroadul de la noi din tara . Venind de la o masina lunga ( Patrol 2.8 ) si submotorizata schimbarea mi s-a parut fenomenala . Ca si dotari - piele , clima , oglinzi electrice , geamuri electrice , super selectul , si alte dandanale ce puneau japonezii in 94 . Cert e ca masina m-a uimit si la acest capitol ,grad de dotare in 1994 pentru o masina . Am paticipat la Impotmoliada 2011 cu masina pur stock cu niste slickuri de gume HP dueller si i-ar am fost placut surprins de ce poate acaretul . Motorul V6 pus de cei de la Mitsubishi e bestial , practic daca opresti muzica si aerul cond nici nu i-al auzi . Desi a fost prima data cand am iesit in teren cu masinuta am invatat-o destul de repede desi eram putin jenat de partea dreapta a volanului (mai degraba putin obisnuit). Prima modificare a constat in niste AVM manuale pentru fata deoarece nu vroiam sa am parte de surprize. Apoi jante pe 16 et -30 si ulterior anvelope BFG MT 285/75/16. Masina a avut cat timp a stat in Romania (vre-o 3 luni si instalatie de gaz ) , ulterior am inteles si de ce :)! Spatiul de portbagaj generos imi lipseste , dar nu e vital(poate rezolvam cu un roofrack). Am schimbat toate uleiurile , filtru de ulei .Cel de aer e super curat dar am unul deja luat si peste ceva timp schimbam. La fel si cel de carbrant. Cam asta e istoria la ora actuala , ca si plan am de gand anul acesta sa ma dau cat mai mult posibil ,cupe ,prietenesti si posibil o incercare in CN la standard . Planul de actiune al proiectului : -bara fata tip ARB , trebuie sa ma hotarasc definitiv la model -pastrez cele doua proiectoare frontale PIAA. -snorkel -de la pritenii si fratii chinezi . -kit suspensie (din ce am inteles tot batrul OME ar fi taticul) -troliu 9.5 -rockslidere din tv rectangulara 60x40+tv rotunda , am gasit un model care imi place. -punte cu blocant spate (am sa am niste intrebari poate ma ajutati aici). -la final vor fi terratrip(este esentia la concursuri ca am in mile toate cele) ,roofrack cu suport hi-lift si poate roata rezerva . Vedem ce si cum anul asta si ulterior in functie de buget mergem pe STAGE II! Mai jos poznele: http://img99.imageshack.us/img99/4341/dsc02033xh.jpg http://img263.imageshack.us/img263/3183/dsc02034pr.jpg http://img51.imageshack.us/img51/805/dsc02035o.jpg http://img404.imageshack.us/img404/8679/dsc02036u.jpg Edited February 12, 2012 by Astral B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Frumoasa bestia , ieri am scapat unul aproape la fel , volanul la locul lui , 1500 euro , 134 mii km automata , poamana rau , poate esti dispus la o vizionare " vad ca esti tot din Bucuresti ,ma intereseaza unul , sper sa mai gasesc ceva pe afara . ... sa o conduci sanatos ! ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Am zis-o intodeauna ca cea mai bune masina este pajero daca ar avea punti de patrol.Partea mecanica din fata este punctul cel mai slab al masini dar cunosc multi baieti care se dau cu ele si daca te inveti cum sa asezi roata nu o sa ai probleme.La masina aia nu iti mai trebuie muzica da-i cateva gauri in toba sa se auda herghelia care suna fenomenal.:brs-o stapanesti sanatos Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Merci de urari Ioane , stiu ca fata e mai firava , dar fara abuzuri merge bine merci, si apropo chestia cu punte rigida pe fata si suspensie pe coilovere ,nu e imposbila ! Bani sa fie ca in rest si rachete poti sa faci ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Frumos foc! M-am amuzat putin cand am vazut un patrolist convertit :ha: Sa te poarte fericit! P.S. De ce ai pus MRL-uri manuale? Zici ca e Super Select... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Acuma intervine intrebarea intrebatoare si cine se pricepe rog sa ma lumineze si pe mine (sunt oamenii care cunosc mai in detaliu istoria mecanica a modelului): -pentru a avea blocant pe spate , se pune punte cu tot cu blocant , compresor etc sau merge doar grupul schimbat (am inteles din anumite surse ca fizic nu premite carcasa sa intre grup cu blocant).Daca se poate face adaptarea acesta presupun ca trebuiesc niste gaurele pentru diversele intrari / iesiri ale blocnatului , nu? -intrebarea 2 e legata tot de punte spate , raport 4.636 de pe 3.5 se mai intalneste din ce am inteles la 2.8 , se intalneste si la alte modele ?Daca da , planetarele acelea sunt mai subtiri sau la fel de groase ca la 3.5? Ideea e ca vreau sa ma clarific f bine ce trebuie sa caut sa sa am blocant spate . Stiu ideal e sa gasesc tot o punte de 3.5 cu tot tacamul aferent dar asta e mai greu ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Frumos foc! M-am amuzat putin cand am vazut un patrolist convertit :ha: Sa te poarte fericit! P.S. De ce ai pus MRL-uri manuale? Zici ca e Super Select... Merci MArse ! Patrolul a fost bun si si-a facut treaba, eu sunt cel care a vrut un pic mai mult insa ! Legat de MRL , am pus pentru 2 motive : -mai bine crapa un MRL decat o planetara (standard are flanse ). -flansele mentineau roata cuplata la planetara si practic tot ce insemna fata ( grup , planetare si probabil si cardan fata ) se invart in gol chiar daca tu mergi in 2 x 4 - de acilea consum o letcaile mai mare nu ca ar mai conta la cat bea si uzura piese in miscare aiurea . Sper ca m-am exprimat tehnic bine !:al B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi15mii Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Bravo , felicitari pentru achizitie . Cum e cu volanul pe dreapta si cam 'cat bea' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Merci MArse ! Patrolul a fost bun si si-a facut treaba, eu sunt cel care a vrut un pic mai mult insa ! Legat de MRL , am pus pentru 2 motive : -mai bine crapa un MRL decat o planetara (standard are flanse ). -flansele mentineau roata cuplata la planetara si practic tot ce insemna fata ( grup , planetare si probabil si cardan fata ) se invart in gol chiar daca tu mergi in 2 x 4 - de acilea consum o letcaile mai mare nu ca ar mai conta la cat bea si uzura piese in miscare aiurea . Sper ca m-am exprimat tehnic bine !:al Gresit! Asta e diferenta intre Super Select si Easy Select. Super Select decupleaza planetarele din grup cu ajutorul unui actuator. d-aia fabrica a pus capace. Easy Select e clasic si vine din fabrica cu MRL (automat sau manual). Parerea mea ca nu prea are rost MRL la Super Select... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 (edited) Re: Big bad bug - new project! Bravo , felicitari pentru achizitie . Cum e cu volanul pe dreapta si cam 'cat bea' ? Merci frumos Adi ! Cu volanul te obisnuiesti dupa un timp .Eu am fost nevoit sa merg de la Cluj la Bucuresti din prima ca de acolo am luat masina si nu s-a intamplat nimic . Probleme : -la depasire cu mare atentie daca esti singur -la inceput ai tendinta sa te tragi catre stanga ca ti se pare ca esti prea aproape de bordura daca esti pe banda 1 sau prea aprope de tir pe banda 2 si risti sa intrii fie in masini fie in parapeti. -la viraj la dreapta mai in scurt la inceput o sa urci roata stanga spate pe trotuar( iei prea din scurt ). Dupa 1000 km esti profesor si nu e nici o diferta decat una frustranta : -la parcari sau locuri cu cartela daca esti singur trebuie sa te dai jos din masina! :ha: Si una si mai funny : -la inceput la semnalizare dai din stergatoare si invers !:ha::ha: Legat de consum - cred ca in jur de 20-23 in Bucuresti , la drum lung fara viteze exagerate pana in 130 -13.5-14 ,in teren nu am calculat ca vreau sa stau bine cu inima ! Edited February 11, 2012 by Bobinator B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Gresit! Asta e diferenta intre Super Select si Easy Select. Super Select decupleaza planetarele din grup cu ajutorul unui actuator. d-aia fabrica a pus capace. Easy Select e clasic si vine din fabrica cu MRL (automat sau manual). Parerea mea ca nu prea are rost MRL la Super Select... De retinut informatia ! Merci Marse ! Dar planetara tot o invarti cu tot cu roata , corect? Si chestia cu pleznitul MRL in loc de planetara tot e valida , eu zic ca merita una peste alta ..., de buget se poate si fara of course ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! aha...tradare:ha: sa-ti fie de bine domnule. ti-am vazut patrolul azi pe giurgiului, pe la ora 14. l-ai vandut? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! aha...tradare:ha: sa-ti fie de bine domnule. ti-am vazut patrolul azi pe giurgiului, pe la ora 14. l-ai vandut? :) Merci mult Giorgel ! Da , a trebuit sa ma depart ca erau prea multe utilaje in gradina si era pacat sa stea nefolosit! Masina aia am investit mult timp , alergatura si bani ca sa o fac cum era ! Sper sa fi incaput pe maini bune ! Abia astept sa ne vedem la prima iesela sa mai povestim ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Sa ai parte de ea !!! Din cate stiu eu daca vrei blocant poti sa-i pui ARB sau original ....la original trebuie sa schimbi puntea cu totul deoarece diferentialu cu blocant este mai voluminos ....daca cumperi din dezmembrari sa iei si compresorul care este pozitionat in interior la aripa stanga spate si releul care este sub masca de plastic de la frana de mana(sper sa nu gresesc) ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Sa ai parte de ea !!! Din cate stiu eu daca vrei blocant poti sa-i pui ARB sau original ....la original trebuie sa schimbi puntea cu totul deoarece diferentialu cu blocant este mai voluminos ....daca cumperi din dezmembrari sa iei si compresorul care este pozitionat in interior la aripa stanga spate si releul care este sub masca de plastic de la frana de mana(sper sa nu gresesc) ! Merci Kato ! Daca poate ajuta cineva cu niste poze e bun de :x! Raspunsul tau elucideaza partea cu grup cu blocant in punte fara ! Mai ramane cealalta adica de pe ce masini infara de 3.5 se gasesc (stiu de 2.8)! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Mai este si varianta sa cauti punte spate de 3000 v6 ca acestea se gasesc mai usor si cred ca ai sa castigi si ceva din diferenta de rapoarte in sensul ca poti sa pui o roata mai mare ,nu ca nu ai avea destula forta.In cazul asta trebuie sa schimbi si grupul fata sa cada pe aceleasi rapoarte.Poate ne lamureste cineva mai bine. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Gasesti foarte multe detali despre rapoarte si aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43966-Raport-Rapoarte-transmisie-Mitsubishi&highlight=rapoarte+mitsubishi+pajero Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Gasesti foarte multe detali despre rapoarte si aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43966-Raport-Rapoarte-transmisie-Mitsubishi&highlight=rapoarte+mitsubishi+pajero Multam de info Kato , dar stiam topicul foarte bine, ideea e ca in el sunt niste idei controversate cum ar fi ca 4.636 apare doar la 3.5 si dar exista si useri cu 2.8 care au asa ceva . La 2.5 am vazut ca nu exista acest raport ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Bravo achizitie,ai 4,6 in grup si ai sanse mari sa gasesti diff lock pe spate cu accesorii original , numai grupul! sa nu schimbi toata puntea(nu ar fi mare problema). gume nu iti trebe ca ai foarte bune pentru el(ea), la puterea asta descarca rapid. in rest da-i in P,,da! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Re: Big bad bug - new project! Multam de info Kato , dar stiam topicul foarte bine, ideea e ca in el sunt niste idei controversate cum ar fi ca 4.636 apare doar la 3.5 si dar exista si useri cu 2.8 care au asa ceva . La 2.5 am vazut ca nu exista acest raport ! Eu am avut raport de 4,636 pe un MK2 de 2,8 swb si am schimbat raportul am pus 4,9 tot dupa un Mk2 de 2,8 lwb! Trebuie sa se potriveasca planetarele sa intre in grup! Trebuie studiata problemea ca in cazul in care cumperi grupul si nu ti se potriveste in punte sau mai stiu eu ce se mai iveste cel care ti-l vinde sa ti-l primeasca inapoi! Mai scump iesi daca montezi un ARB sau o copie si in acest caz esti sigur de potrivire mai ramane ca cel ce-ti monteaza grupurile sa-ti regleze bine pinionul si coroana! Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 Re: Big bad bug - new project! Nu merge figura Marian ! Nu incape fizic , puntea mea fiind conceputa fara blocant !TRebuie puntea cu totul. B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Re: Big bad bug - new project! Nu merge figura Marian ! Nu incape fizic , puntea mea fiind conceputa fara blocant !TRebuie puntea cu totul. Eu am vorbit cu RazvanGTC pt un blocant ARB si nu mi-a spus ca trebuie alta punte pt a monta un diferential blocabil la buton! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Re: Big bad bug - new project! nu vinzi motoru de pe ea...:ha1:ha1:ha1..misto masina si sper sa o faci calumea :jp1 punte fata poti sa i pui de jeep dana 30 si ai incheiat o..:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomitza Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Re: Big bad bug - new project! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Abia astept sa o vad modificata!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 Re: Big bad bug - new project! Multam mult baieti ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts