Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota

Max

Postări Recomandate

Exista acum un forum dedicat exclusiv posesorilor de autoturisme de teren Toyota din Romania.

Acesta este un proiect mai vechi de-al meu dar pe care l-am lasat la o parte cand am infiintat forumul CLUB4x4.

Acum am revenit si l-am finalizat.

Forumul este disponibil si functional aici:

http://www.tlcro.ro

Doresc ca acest forum sa vina in sprijinul posesorilor de Toyota pentru ca discutiile de pe el vor fi, cel putin 80%, de natura tehnica.

Prezentare, service, modificari, manuale de service, etc...

Pentru alte discutii exista CLUB4x4

Forumul nu se vrea a fi concurent nici unui alt forum.

Inscrierea pe forum se face doar pe baza de invitatie sau recomandare.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita un email la max@club4x4.ro cu datele personale (nume, prenume, localitatea, nr. de telefon etc), cat si cu datele masini(lor) Toyota pe care le detin.

Se pot inscrie totusi si simpatizantii Toyota. :mrgreen:

Regulile de postare vor fi mai stricte decat pe club4x4. Orice post care nu este in ton cu scopul forumului va fi sters.

Cu respect,

Max

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota

pot promova forumul posesorilor de Toyote din Craiova? ti-l populez una doua.... ca sunt destui

Poti sa il promovezi unde doresti dar ideea e ca cei care se inscriu sa fie cei care au tangenta intr-un fel sau altul cu autoturismele de teren Toyota.

:mrgreen:

Link spre comentariu

Re: Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota

Ca sa nu fie interpretari gresite,

Forumul Club4x4 este baza iar forumul tlcro.ro va fi manualul de service pentru toyotari. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare