Max Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Exista acum un forum dedicat exclusiv posesorilor de autoturisme de teren Toyota din Romania. Acesta este un proiect mai vechi de-al meu dar pe care l-am lasat la o parte cand am infiintat forumul CLUB4x4. Acum am revenit si l-am finalizat. Forumul este disponibil si functional aici: http://www.tlcro.ro Doresc ca acest forum sa vina in sprijinul posesorilor de Toyota pentru ca discutiile de pe el vor fi, cel putin 80%, de natura tehnica. Prezentare, service, modificari, manuale de service, etc... Pentru alte discutii exista CLUB4x4 Forumul nu se vrea a fi concurent nici unui alt forum. Inscrierea pe forum se face doar pe baza de invitatie sau recomandare. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita un email la max@club4x4.ro cu datele personale (nume, prenume, localitatea, nr. de telefon etc), cat si cu datele masini(lor) Toyota pe care le detin. Se pot inscrie totusi si simpatizantii Toyota. :mrgreen: Regulile de postare vor fi mai stricte decat pe club4x4. Orice post care nu este in ton cu scopul forumului va fi sters. Cu respect, Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota pot promova forumul posesorilor de Toyote din Craiova? ti-l populez una doua.... ca sunt destui TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota pot promova forumul posesorilor de Toyote din Craiova? ti-l populez una doua.... ca sunt destui Poti sa il promovezi unde doresti dar ideea e ca cei care se inscriu sa fie cei care au tangenta intr-un fel sau altul cu autoturismele de teren Toyota. :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota :1 :h5 :B :c Sa dea Domnul sa fie o placere pentru toti membrii noului forum ! :hi http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 20, 2008 Autor Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Un nou forum destinat exclusiv posesorilor de Toyota Ca sa nu fie interpretari gresite, Forumul Club4x4 este baza iar forumul tlcro.ro va fi manualul de service pentru toyotari. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate