vitalies Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Desi nu mai am Galloperul am ramas nostalgic dupa masina am gasit ceva pe ebay - un ceas http://www.ebay.com/itm/Sport-Metal-Watch-HYUNDAI-GALLOPER-II-Custom-NEW-/270906972933?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f13505b05#ht_1808wt_754 eu mi-am comandat unul - desi ceas nu port de fel dar ca amintire pentru prima mea masina de offroad Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii ne-ai pareasit doctore eu/noi cui mai trimitem pm cu intrebari despre galloper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii galloperul ramane masina mea de suflet, nu-l dadeam dar chiar statea degeaba si se degrada. Oricum e la un bun prieten acum si o vad frecvent, asa ca nu m-am despartit de tot. Oricand ma puteti intreba orice de galloper - multe le stiu personal , altele le pot intreba pe Galloper.ru Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii am inteles ca nu fac livarari in romania... trebuie sa ai pe cineva pe afara,nu??? as fi si eu interesat... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii cum sa nu faca - am comandat deja unul Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii nu reusesc sa comand... cred ca e ceva legat de contul Paypal... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii vezi daca ai suficienti bani pe card - daca nu ai, nu te lasa sa finalizezi tranzactia. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii bani sunt... nu e o problema 15usd cica trebuie sa ai nu stiu ce fel de card care sa fie acceptat de ei... eu am visa emis de unicredit tiriac si se pare ca nu e acceptat... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii ai trimis codul de verificare la paypal ? daca este prima tranzactie trebuie sa trimiti codul trimis de ei cu prima factura de 1 euro parca/ Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii este prima tranzactie... o sa vad maine la servici poate gasesc un coleg cu un cont valid dispus sa ma ajute... multumesc! hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii asteapta pana vine prima factura de la paypal de 1 euro sau 1.5 acolo o sa fie un cod pe care va trebui sa-l introduci si abia dupa aceea se activeaza contul paypal. Pare complicat - dar in final nu este - e un soi de protectie din partea lor. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii Trebuie legat cardul de PayPal. Asta se face prin miscarea a 1.5 euro de catre paypal, tranzactie care apare pe extrasul de cont de la banca. E un cod de 4 cifre urmat de PAYPAL. Daca e nevoie de alte detalii, le dam pe PM. Step by step :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii Al meu a sosit http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127413434.jpg Deoarece ceas eu nu por acesta o sa stea langa alte jucarii cu tema "galloper" :grin: http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127413435.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuner Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii Comanda-mi si mie unul cu Mitsubishi Pajero Mk2, sau VW LT 28, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii a venit si al meu dar momentan nu sunt in tara sa-lprobez... cred ca o sa-l vad de iepuras... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii Aurele ! cu frigidere albe nu se fac ceasuri:ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii interesant ceasul,nici eu nu port ceas,dar probabil voi comanda unul :) Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate