Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ceas "galloper" pentru pasionatii marcii

vitalies

Postări Recomandate

Desi nu mai am Galloperul am ramas nostalgic dupa masina

am gasit ceva pe ebay - un ceas

http://www.ebay.com/itm/Sport-Metal-Watch-HYUNDAI-GALLOPER-II-Custom-NEW-/270906972933?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f13505b05#ht_1808wt_754

eu mi-am comandat unul - desi ceas nu port de fel dar ca amintire pentru prima mea masina de offroad

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ceas "galloper" pentru pasionatii marcii

galloperul ramane masina mea de suflet, nu-l dadeam dar chiar statea degeaba si se degrada. Oricum e la un bun prieten acum si o vad frecvent, asa ca nu m-am despartit de tot. Oricand ma puteti intreba orice de galloper - multe le stiu personal , altele le pot intreba pe Galloper.ru

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

vezi daca ai suficienti bani pe card - daca nu ai, nu te lasa sa finalizezi tranzactia.

Link spre comentariu

bani sunt... nu e o problema 15usd cica trebuie sa ai nu stiu ce fel de card care sa fie acceptat de ei...

eu am visa emis de unicredit tiriac si se pare ca nu e acceptat...

hyundai galloper 2,5 d de plimbare

wolkswagen amarok de munca

Link spre comentariu

ai trimis codul de verificare la paypal ? daca este prima tranzactie trebuie sa trimiti codul trimis de ei cu prima factura de 1 euro parca/

Link spre comentariu

asteapta pana vine prima factura de la paypal de 1 euro sau 1.5 acolo o sa fie un cod pe care va trebui sa-l introduci si abia dupa aceea se activeaza contul paypal. Pare complicat - dar in final nu este - e un soi de protectie din partea lor.

Link spre comentariu

Trebuie legat cardul de PayPal. Asta se face prin miscarea a 1.5 euro de catre paypal, tranzactie care apare pe extrasul de cont de la banca. E un cod de 4 cifre urmat de PAYPAL.

Daca e nevoie de alte detalii, le dam pe PM. Step by step :grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Al meu a sosit

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127413434.jpg

Deoarece ceas eu nu por acesta o sa stea langa alte jucarii cu tema "galloper" :grin:

http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127413435.jpg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare