Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se masoara consumul de combustibil

Max

Postări Recomandate

Re: Cum se masoara consumul de combustibil

:-P :-P :ha: :ha: eu tot vreau o poza, inca nu cred :-P

Cred ca nu se poate pune poza fara acordul asociatiei de locatari. :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha: :ha: :ha: :pl :ha: :ha: :ha: DA...sunteti invidiosi ca nu v-a venit voua ideea mai intai.

N-am mai ras de mult timp in halul asta, cu lacrimi si sughituri parca eram copil mic. :h5 :c

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

:tr :ha: :ha: :ha: Trebuie sa recunoastem ca unii sunt inventivitativi. Totusi se mai putea monta si un contor de gaze la esapament si niste repartitoare de costuri cu robineti termostatati, sa mearga bine climatronicu'. :-P :-P :-P

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

daca omul nu blocheaza banii intr-un plin de benzina (probabil ar dubla valoarea atelajului) ar putea sa-i ia tara la un cantar (au la unitatile Remat unele f. precise, verificate metrologic) apoi dupa un parcurs de x km , la aceeasi temperatura ambianta , se cantareste din nou. Cunoscand densitatea, aflam consumul f. precis, totul e ca vehiculul sa nu fiarba intre timp si nici sa nu consume prea mult ulei.

Link spre comentariu

Daca tot va distrati pe seama subiectelor de pe alte forumuri, cititi aici:

http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... rs+serpuit

:P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

daca omul nu blocheaza banii intr-un plin de benzina (probabil ar dubla valoarea atelajului) ar putea sa-i ia tara la un cantar (au la unitatile Remat unele f. precise, verificate metrologic) apoi dupa un parcurs de x km , la aceeasi temperatura ambianta , se cantareste din nou. Cunoscand densitatea, aflam consumul f. precis, totul e ca vehiculul sa nu fiarba intre timp si nici sa nu consume prea mult ulei.

vai...mama...nu mai iesim pe drum....vi ne unul din asta cu serpuieste sa faca economie de miscare direct in tine, si tu mergi drept, pe drumul tau...si... :hi PA

Link spre comentariu

am citit topicul cu serpuiala ,am facut 3.14159265 3.14159265 pe mine ,dar se pare ca unii vorbesc serios pe acolo

Mare e gradina ......

Link spre comentariu

eu unul stiu ca sunt PROST

si recunosc asta cateodata

dar cand ma uit la cei din jur prind curaj :Gr

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

cred ca la nastere au stat la coada la picioare si au apucat maini :banana Si au promis :cand ne facem mari si venim la oras ne urcam in tranvai ca sa plece peronul :uameni

:cl
Link spre comentariu

Aia chiar vorbeau serios sau le lipseau emoticoanele, ca eu nu-mi revin inca?!? :cn

Sau astia sunt ca-n bancul ala cu tipul care merge pe autostrada si aude la radio un anunt care avertizeaza ca e un nebun merge pe contrasens si el comenteaza "Doar unul??? Sunt sute!!!" :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Mult i-ai placut lui Dumnezeu nebunii si p.....i ca prea multi a facut. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Oameni buni...la aia cu aro am ras cu lacrimi, cand am trecut la sepuiala...m-am inecat cu sucul....dar cand am dat de indicatia aluia cu sinusul si cosinusul unde 0 si unu erau masini....am cazut jos si m-am tavalit pe covor de a inceput cateaua sa ma latre. Si este aproape 4 dimineatsa.....deci nu mai pot.........

Link spre comentariu

Vizitator wolff

De ce radeti de oameni? Nu ati citit ca este un "talent nativ" ? Le serpuie neuronii! :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare