Max Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,1521.0.html Sper sa nu se supere pe mine posesorii de ARO dar am ras cu lacrimi cand am vazut asta. :-P :-P :-P :-P :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil iarasi sunt pe jos !!! :ha: :ha: :ha: ... :p Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Pai de ce sa se supere posesorii de ARO :D Nu ne-am montat toti apometre... si ce-i amuzant e amuzant :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil :-P :-P :ha: :ha: eu tot vreau o poza, inca nu cred :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Eu cred.... mi-e frica sa mai vad si poza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 21, 2008 Autor Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil :-P :-P :ha: :ha: eu tot vreau o poza, inca nu cred :-P Cred ca nu se poate pune poza fara acordul asociatiei de locatari. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil 'Domne feri! da marei gredina Lui! :id Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Vorba lui Pepi....mare-i gradina...si multi sar gardul cu poarta deschisa..... Ce naiba....plin pe plin e cel mai simplu si eficient.....dar si aici e chestie de ....gusturi :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil :ha: :ha: :ha: :pl :ha: :ha: :ha: DA...sunteti invidiosi ca nu v-a venit voua ideea mai intai. N-am mai ras de mult timp in halul asta, cu lacrimi si sughituri parca eram copil mic. :h5 :c Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil :tr :ha: :ha: :ha: Trebuie sa recunoastem ca unii sunt inventivitativi. Totusi se mai putea monta si un contor de gaze la esapament si niste repartitoare de costuri cu robineti termostatati, sa mearga bine climatronicu'. :-P :-P :-P 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil sa nu uitam de contuarul electric Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Silviu Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Genial, asta da viatza... ce atata electronica :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil daca omul nu blocheaza banii intr-un plin de benzina (probabil ar dubla valoarea atelajului) ar putea sa-i ia tara la un cantar (au la unitatile Remat unele f. precise, verificate metrologic) apoi dupa un parcurs de x km , la aceeasi temperatura ambianta , se cantareste din nou. Cunoscand densitatea, aflam consumul f. precis, totul e ca vehiculul sa nu fiarba intre timp si nici sa nu consume prea mult ulei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Daca tot va distrati pe seama subiectelor de pe alte forumuri, cititi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... rs+serpuit :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil daca omul nu blocheaza banii intr-un plin de benzina (probabil ar dubla valoarea atelajului) ar putea sa-i ia tara la un cantar (au la unitatile Remat unele f. precise, verificate metrologic) apoi dupa un parcurs de x km , la aceeasi temperatura ambianta , se cantareste din nou. Cunoscand densitatea, aflam consumul f. precis, totul e ca vehiculul sa nu fiarba intre timp si nici sa nu consume prea mult ulei. vai...mama...nu mai iesim pe drum....vi ne unul din asta cu serpuieste sa faca economie de miscare direct in tine, si tu mergi drept, pe drumul tau...si... :hi PA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil am citit topicul cu serpuiala ,am facut 3.14159265 3.14159265 pe mine ,dar se pare ca unii vorbesc serios pe acolo Mare e gradina ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 Re: Cum se masoara consumul de combustibil eu unul stiu ca sunt PROST si recunosc asta cateodata dar cand ma uit la cei din jur prind curaj :Gr It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil cred ca la nastere au stat la coada la picioare si au apucat maini :banana Si au promis :cand ne facem mari si venim la oras ne urcam in tranvai ca sa plece peronul :uameni :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Aia chiar vorbeau serios sau le lipseau emoticoanele, ca eu nu-mi revin inca?!? :cn Sau astia sunt ca-n bancul ala cu tipul care merge pe autostrada si aude la radio un anunt care avertizeaza ca e un nebun merge pe contrasens si el comenteaza "Doar unul??? Sunt sute!!!" :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Mult i-ai placut lui Dumnezeu nebunii si p.....i ca prea multi a facut. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil De parca voua nu va place sa serpuiti pe verticala...:j Fiecare serpuieste cum ii place ! My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil ar trebui sa faca o echipa, poate aflam cum sa mergem cu un consum de 0,5% ,mergem serpuit cu spatele si asa ne da consumul real pe apometru :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Oameni buni...la aia cu aro am ras cu lacrimi, cand am trecut la sepuiala...m-am inecat cu sucul....dar cand am dat de indicatia aluia cu sinusul si cosinusul unde 0 si unu erau masini....am cazut jos si m-am tavalit pe covor de a inceput cateaua sa ma latre. Si este aproape 4 dimineatsa.....deci nu mai pot......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil De ce radeti de oameni? Nu ati citit ca este un "talent nativ" ? Le serpuie neuronii! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil :ha: un topic precum acestea te fac sa mai uiti de problemele de zi cu zi, mai vrem! :bravo __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate