asfalttango Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Tot pe acolo gasiti si un thread cu inlaturarea clipocitului de conbustibil din rezervor....la care mistocarii ii recomanda pe rind adaugarea in rezervor a urmatoarelor:detergent,ciment,ipsos etc....sa nu mai clipoceasca :ha: :ha: Oameni si oameni.... :P Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil superi tari! sa va povestesc de 2 vecini de-ai mei ce au facut ei intr-o duminica... unul din ei si-a cumparat o dacie mai veche si ii scartaiau sabotii la franare si il deranja treaba asta tare rau si nu stia ce sa faca, trece pe la poarta un alt vecin si-l intreba ce surubareste pe acolo...... acesta ii spune cu zmbetul pe buze sa unga cu vasilina pe ei ca n-o sa mai scartaie..dupa care pleaca ... se intoarce mai tarziu si vede portile rupte si masina lovita.... nici n-a mai indraznit sa intrebe ce a facut ca va dati seama ca a ascultat sfatul acestuia :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil am citit topicul cu serpuiala ,am facut 3.14159265 3.14159265 pe mine ,dar se pare ca unii vorbesc serios pe acolo Mare e gradina ...... ia-o mai uÅŸurel cu 3.14159265 3.14159265 că te trezeeÅŸti ÅŸi tu cu un contor... :banana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Tavaleala de ras cu serpuitul? Ia aruncati o privire aici: http://www.daciaclub.ro/Rezistente-care-sa-nu-curenteze-t59359.html Astia ori sunt tampitzi, ori e ceva in atmosfera :x :x :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Sindromul Dacia , cu mutatia Logan .. Deosebit de periculos , semanifesta prin dureri de cap , aberari acute, greve si mitinguri protaxa inmatriculare . Pacientul ZERO dl Stroe :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Tavaleala de ras cu serpuitul? Ia aruncati o privire aici: http://www.daciaclub.ro/Rezistente-care-sa-nu-curenteze-t59359.html Astia ori sunt tampitzi, ori e ceva in atmosfera :x :x :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Tot de-acolo.... "Dintr-o perna electrica la 220VAC extragi o bucata de rezistaenta proportionala cu o tensiune de alimentare pana la 12V."... :ha: :ha: :ha: :ha: Oare trebuie ceva ruleta speciala sau merge cu "regula de trei simpla"? :ha: :ha: :ha: Incredibil.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Tavaleala de ras cu serpuitul? Ia aruncati o privire aici: http://www.daciaclub.ro/Rezistente-care-sa-nu-curenteze-t59359.html Astia ori sunt tampitzi, ori e ceva in atmosfera :x :x :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Asta m-a dat pe spate: :happy :happy medicul mi-a recomandat, printre altele, sa port o caciula groasa, trasa pe frunte pina la ochi, care sa tina cald la nervii supraorbitali. Asta face vasodilatatie si in timp, scade inflamarea nervilor supraorbitali. M-am gindit sa imi fac o caciula electrica: in partea din fata, care se trage peste frunte, sa am in tesatura niste rezistente, alimentate de la o baterie :ha: :ha: :ha: :ha: Alta: Pls nu veniti cu solutii de genul "punguta de apa calda pusa in caciula". Aia se raceste repede, in timp ce rezistentele merg non-stop, mai ales daca fac o alimentare cu transformator sau de la USB. :ha: :ha: :ha: Problema este ca si eu sufar de migrene si-l inteleg ca are o problema, dar cred ca la el, problema s-a acutizat grav :ha: :ha: Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil sunt de coma cate unii ,...as vrea sa vad pe inteligentul ala cu depasirea serpuita cum draq depaseste un tir care serpuieste pe valea oltului...la faza cu fesu electric no coment...sunt criminali cate unii,cum le fata mintea cate un pui de asta schiop...:)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Pai asta nu-i tot ala cu serpuiala? Mare mistocar. :ha: :ha: Cred ca daca-si pune rezistente nu mai serpuieste. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil asta cu fesul electric e tot ala cu serpuiala.SUPERTARE omul!!!m-am stricat de ras!da multi mai si pun botul!bine,tinand cont ca sunt pe forumul DACIA e normal!astia au pus botul si cand si-au cumparat masinile respective!!! :ha: :ha: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Astia au mintea odihnita tare! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Bestial dl. Vlad Georgescu. Are un simt al umorului ....... Daca il mai gasiti pe undeva , mai bagati , ca e tare de tot tipul. Sau hai sa-l atragem aici :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil Bestial dl. Vlad Georgescu. Are un simt al umorului ....... Daca il mai gasiti pe undeva , mai bagati , ca e tare de tot tipul. Sau hai sa-l atragem aici :ha: Sa serpuim si noi :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Cum se masoara consumul de combustibil De serpuit , serpuim noi cam in fiecare seara , dar poate ne ajuta sa contorizam consumurile din care rezulta serpuirea :ha: , sau macar sa nu inghetam de frig inaintea serpuirii. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate