worldscape Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 (editat) ... Prima tura s-a desfasurat Sambata la Gherghesti... o sa va povesteasca mai multe Astral. Tura 2: I. Au plecat in cursul noptii de ieri pt a evalua necesitatile, Petre Niteanu + Didone, iar situatia astazi dimineata nu este deloc Roza in zona, se chinuie cu o vola sa sape drum... II. In urma emisounii de la Maruta de ieri au sosit neasteptat de multe ajutoare si sprijin, deci se va pleca in aceasta noapte in urmatoarea formatie: - cca. 10 masini de teren echipate ( 3-4 Jeep-uri , 1 Hummer , 1 Defender, 2-3 Mitsubishi, Hylux parca 2 ); - 8 Snowmobile; - 4 ATV-uri; - 2 Side By Side-uri RZR; - 12 Dustere cu lanturi; - 2 Dube + 1 camion pline de alimente si haine/ajutoare; - 3 oameni de la Salvamont Predeal dotati cu tot echipamentul de supravietuire in zapada pt timp indelungat; - cca 60 de agenti de paza dotati cu lopeti pt. dezapezirea caselor si a drumurilor laterale de access, dati de Tiger Security ( Bogdan Sovar aka RoTiger, colegul nostru cu TJ-ul ); - si nu in ultimul rand ajutoarele in mancare oferite prin emisiunea lui Maruta, ajutoarele stranse la punctul de colectare de la Biblioteca Nationala coordonate de RoTiger...si alte ajutoare stranse din sponsorizari private. - La Urziceni se va face jonciunea cu inca cateva echipaje care vor sosi din Ploiesti, iar la Buzau ne asteapta medicii SMURD sa ii preluam in convoi. - targetul este sa ajungem simultan in mai multe comune, nu doar in una singura. la 3 : 30 - 4 : 00 este plecarea de la complexul comercial Floreasca respectiv 4 : 30 jonctiunea cu cei care ne asteapta la OMV Voluntari. Dintre cei care ne insotesc si ii cunoasteti: Adi kamikaze, Bogdan Sovar - Rotiger, Petre Niteanu aka Bullbar, Didone, Dan Cernisov, Dan Calita aka Zimbrul, Luca Dorin, Laur Turcanu aka WorldScape + cei pe care i-am mai uitat / sarit... Aceasta actiune are loc cu sprijinul si sponsorizarile private mutumita: Cristian Biju, Bogdan Sovar - "Rotiger", Koquet - Predeal, Salvamont Predeal, Catalin Maruta -ProTV cu sponsorizarile obtinute de el.... Primarul din Busteni ( sper sa nu gresesc, care ne-a pus la dispozitie inca 2 Snowmobile ).... si inca cativa domni care o sa vii comunic ulterior... cateva poze cu actiunea de Sambata: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296591017063899.72823.100001390088963&type=3 si: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.305501636172837.74191.100001390088963&type=3 Editat Februarie 14, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat Salut Noi Joi vroiam sa mergem la Bisoca, daca crezi ca putem ajuta acolo, putem venii si noi Joi dimineata sa va dam o mana de ajutor. telefonul meu 0726562661-Bogdan :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Reverse Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat se preconizeaza ceva pentru weekend-ul asta (incepand cu vineri seara)? avem 2-3 masini, lopeti, oameni cu forta de dat la lopata & co si incercam sa adunam pana atunci cat mai multe ( alimente, haine, etc ) pe care sa le incarcam in masini. ideal ar fi fost sa mergem in zone la fel de afectate ca cele aratate la televizor, dar mai putin mediatizate, sigur si acolo este nevoie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat oameni buni... astazi dimineata ne-am intors de la buzau...mai exact Valea Salciei...Am Reusit !!! ...o sa va povestesc mai multe in weekend, asta daca nu incepe Astral.... pe scurt o desfasurare de forte de peste 100 oameni, 1 motoparapanta ( aia care a-ti vazut-o la stiri era a noastra pt valea salciei...nu in alta parte !!! ), 6 snowmobile, cateva ATV-uri si Side-by-side-uri.... iar in ziua de vineri ne-am trezit cu o gramada de masini de campionat cu inca 2 snowmobile, 2 ATV-uri cu senile si parca 2 buldoexcavatoare... ................................:uameni .................incepe campionatu ?!? .............. bai ce draq...incape etapa de la Buzau in februarie.... au zis astia ca tre sa ajungem din Valea salciei la Nehoiu si eu nu am auzit ?!?!? ... si cine era , Robert Tutuianu cu toata gasca din Piatra Neamt _ televizunea lu' pinalti ( parca asa il chema ), inca cativa baieti din Buzau in frunte cu varu' viceprimarului Nea Sandu cu YJ-ul convers ( il stiti de anu' trecut )... BRAVO lor, asa e bine sa ne unim :grin: ... basca mai pe la ceas de seara ( 22-23:00 ) isi mai face aparitia si Nea Rasty cu tot cu Dany Otil... mai lipsea doar Alina sa ne dea sa completam fisa de participare, si sa ne i-a banii de taxa :ha::ha::ha: Editat Februarie 17, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat Recomandare !!! - pentru cei ce vor sa se mai stranga sa plece pe undeva, le dau cateva sfaturi: 1. Fara SENILATE ( snowmobile sau ATV-uri cu senile )...stati acasa ca nu pute-ti sa aveti access pe nici un drum nedezapezit . 2. Cu ajutoarele, lasati-o mai subtire ( ev. medicamente )...la unii dintre ei am dus ajutoare sa aiba pana la toamna.... deci am dus cam dejeaba sa ne aflam si noi in treba.... deci sa va interesati foarte bine de ce necesitati au nevoie URGENT.... si sa dam doar unde e strict necesar...mai dai incolo ca deja 67 zapada este de la min 1.5 metrii in sus.... asa ca NU VA JUCATI !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat Foarte bine baieti, v-am vazut cand ati trecut prin ramnic - iesirea spre puiesti dar nu v-am mai prins din urma... Foarte buna initiativa, am bagat si noi buldozeru sa deszapezim drumuri principale. Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat La Bisoca am fost noi ieri....pana acolo se merge relativ acceptabil....problemele incep in comuna care- i intinsa pe toate dealurile si vaile ....acolo sunt probleme...drumurile sunt poteci....troienele...cain carte de la doi metri si ceva in sus....ajutoarele ....le-am distribuit per pedes....prin zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat Actiunea vazuta din aer ! :br Capitane si :br celorlalti participanti. :x "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Actiune Umanitara BUZAU - Ramnicu Sarat Tot respectul . Fiind o specie mai comuna , noi am carat perpedes . Editat Februarie 20, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate