m1utu Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Salutare, Vreau sa cumpar un fl2 diesel 2.2 si am gasit unul cu probleme la tc. Mai exact rotita de la tc nu cupleaza pe alt mod decat cel default, adica 4x4 regular. Cand o rotesti apare pe bord tc not in use. De asemenea are un martor galben in bord aprins permanent. Am fost la test la service si dupa o diagnoza au spus ca poate fi in cel mai bun caz o folie electronica la volan de schimbat adica vreo 800 de lei sau cel mai au un motoras la diferential cam 1500 euro. In caz ca se pricepe cineva pot pune si concluziile diagnozei mai amanuntit, eu nu abund de cunostinte tehnice. Tot la aceasta masina mai e o problema cu display ul caseyofonului, are o dunga permanenta, nu se vede nimic. Probabil ca trebuie schimbata toata unitatea audio.. Daca aveti informatii apreciez. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Freelander 2 probleme traction control Salut. pentru inceput te rog sa-ti faci o scurta prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=776604#post776604 si sa citesti Regulamentul forumului inainte de a posta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei&p=650703#post650703 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m1utu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Freelander 2 probleme traction control Done! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Freelander 2 probleme traction control salut, 1. macar spune care martor e aprins tot timpul, sau pune o poza...sau ce eroare da testerul pe ABS 2. la care rotita te referi cand spui "rotita de la TC" ...ca daca te referi la blocajul diferentialului atunci e normal ca TC(traction control) sa fie dezactivat ca nu-si mai are rostul. 3. daca si asa nu le prea ai cu astea eu zic sa mergi la service Landatelier(Ciolpani) nu la "meseriasi" care isi dau cu presupusu. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m1utu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Freelander 2 probleme traction control Poza nu am facut din pacate cand am vazut masina.. Din cate stiu dif nu se blocheaza la asta, are rotita care schimba parametrii de distributie a puterii pe roti, are cateva programe presetate. Aia nu merge, ramane pe default, nu se poate schimba programul cum e normal. Am fost pe mosilor la land rover si am facut diagnoza, deci nu la baietzasi. Intreb doar daca a mai avut cineva erori similare si daca s au rezolvat intr un fel anume. O sa revin si cu codurile de erori, le am printate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate