soimu Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 salve nu sunt un fun al telefanelor mobile, cam la 2-3 ani imi schimb mobilul...cand veteranul e epuizat am ajuns din nou la acest moment si, cum nu ma pricp, am zis sa intreb...poate ma ajuta cineva ce vreau eu de la un mobil 1. solid, rezistent la cazaturi praf, apa, unsoare, 2. dual sim 3. baterie longeviva si semnal bun 4. sa nu fie la preturi exorbitante (ce trece de 200 euro este pre mult pt un mobil) 5. nu ma intereseaza net, camera foto cu 6549 de MP si nici ecran mare si toch screen, dar daca are bloototh si posibilitatea sa pun un program de navigatie simplu, poate sa conteze putin ...desi ma pot lipsi na, acestea fiind spuse, va rog, din experienta, sa imi recomandati ceva la care sa ma uit si sa ince cautarile cu un sim, am vazut la bruno un samsung senzational, care chiar poti sa bati cuie si la si bagat in paharul cu apa ... eu cu nokia nu am avut curajul...ca sigur intra apa pe la garnituri...problema e daor ca acela nu e dual sim forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Salut, Eu de mai bine de juma de an am un Samsung B2710 http://www.gsmarena.com/samsung_xcover_271-3415.php Exceptand faptul ca nu e dual sim este foarte ok. Bateria nu stiu exact cat tine, dar oricum mult (peste 4 zile), din simplul motiv ca nu imi aduc aminte cand l-am incarcat ultima data :). Al meu a luat si cazaturi, a facut si baie, (pot spune ca speaker-ul este foarte ok, poti auzi perfect ce zice cel cu care vorbesti chiar daca telefonul se afla intr-o halba cu bere :D). De obicei dupa ce se murdareste de diverse chestii, gen ulei, vaselina sau mai stiu eu ce se poata spala lejer fara probleme. Bonus are si un led pe post de lanterna care este absolut genial... Cred ca a fost in jur de 100eur (are si GPS), desi stiu ca mai este un model mai ieftin fara GPS, dar cu aceleasi caracteristici. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? acela il are si bruno si am vazut ca este ok totusi, incerc sa gasesc ceva asemanator dual sim daca nu ...o sa il iau pe asta stiti unul asemanator cu dual sim? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Asa ceva te-ar aranja? http://www.durrocomm.com Vitalie avea unul si stiu ca era multumit de el :wink: Sau, daca vrei ceva mai destept, asta : http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Xcover-Review_id2937 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Asa ceva te-ar aranja? http://www.durrocomm.com Vitalie avea unul si stiu ca era multumit de el :wink: Sau, daca vrei ceva mai destept, asta : http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Xcover-Review_id2937 arata tare interesant, dar preturile sunt MULT peste cat as da eu pe un mobil de la care nu ma astept decat ...sa tina bine la tavaleala adica 199 LIRE plus taxe sau 299 LIRE plus taxe.... foarte scump forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Scuze, astea erau modelele noi. Eu vorbeam de Durocom Ventura, care intre timp a fost preluat de JCB http://www.jcbphone.co.uk/handset-range Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Scuze, astea erau modelele noi. Eu vorbeam de Durocom Ventura, care intre timp a fost preluat de JCB http://www.jcbphone.co.uk/handset-range na, bun, deja avem 2 linkuri fara sa ma lamuresc care intra in ce doresc eu sa fie rezistent ...bl abla sa fie dual sim sa fie sub 200 euro poate tre sa mai adaug una....sa fie posibil sa il cumpar, nu sa il vad pe site in UK de unde probabil trebe decodat si nu stiu cine si cu cat le aduce...deci CE POT LUA EU DE AICI, deschid pachetul, bag simurile si copiez agenda.... exista asa ceva sau merg sa iau 2 samsung B2710 la 100 euro bucata... intreb si eu ...poate ise ceva REALIZABIL forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? salve 1. solid, rezistent la cazaturi praf, apa, unsoare, 2. dual sim 3. baterie longeviva si semnal bun Solid (adica na, l-am trantit pe jos si n-a patit nimic) + dual sim + semnal bun + baterie longeviva (m-a tinut 10 zile cu vreo 2 ore vorbite) = Nokia X1-01, se gaseste la Selgros si e pana in 200 lei (poate chiar mai putin acum). Da' n-are GPS, n-are aplicatii, n-are camera (doar radio, mp3 player si o lanterna foarte chioara). Are Snake in schimb, si daca-l bagi in punga e si waterproof :grin: Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Solid (adica na, l-am trantit pe jos si n-a patit nimic) + dual sim + semnal bun + baterie longeviva (m-a tinut 10 zile cu vreo 2 ore vorbite) = Nokia X1-01, se gaseste la Selgros si e pana in 200 lei (poate chiar mai putin acum). Da' n-are GPS, n-are aplicatii, n-are camera (doar radio, mp3 player si o lanterna foarte chioara). Are Snake in schimb, si daca-l bagi in punga e si waterproof :grin: apai la pretul ala poate sa nu fie deosebit de rezistent imi permit sa iau unul la 3 luni e o optiune foarte buna merci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Daca nu gasesti dual sim, poti lua in cosiderare si Samsung B2100. E mai ieftin ca 2710-le. L-am luat cu 250 lei. Testul de rezistenta este kinderul meu care mi-a distrus pana acum 3 telefoane si singurul care ia rezistat a fost asta. Si-a ascutit dintii in el si la aruncat din toate pozitiile posibile pe tot felul de suprafete dure. Testul cu cana de apa l-am facut si la trecut. Bateria ma tine 10 zile cu vorbit cam 1,5 h. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Soimule intra pe http://www.ebay.co.uk/itm/New-Quadband-Land-Rover-MILITARY-Water-Dust-Proof-Mobile-Cell-Phone-Great-Gift-/250956293250?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_PDAs_JN&hash=item3a6e292482 http://www.ebay.co.uk/itm/JCB-ToughPhone-SiteMaster-Sim-Free-Mobile-Phone-TP802-/170717663171?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item27bf90cfc3 asta ca sa te orientezi....au si dual sim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Daca nu gasesti dual sim, poti lua in cosiderare si Samsung B2100. E mai ieftin ca 2710-le. L-am luat cu 250 lei. Testul de rezistenta este kinderul meu care mi-a distrus pana acum 3 telefoane si singurul care ia rezistat a fost asta. Si-a ascutit dintii in el si la aruncat din toate pozitiile posibile pe tot felul de suprafete dure. Testul cu cana de apa l-am facut si la trecut. Bateria ma tine 10 zile cu vorbit cam 1,5 h. dar de unde le-ai luat cu 250 ca nu se gasesc sub 300 lei? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? SamsungD780 il am de vreo 3 ani ... sunt agent de vanzari si de aici iti dai seama de cat de mult se vorbeste de pe el. E foarte rezistent, l`am scapat in noroi, in apa dar nu sa se scufunde, se aude foarte bine difuzorul. In momentul asta ma mai tine bateria 2 zile ... dar se vorbeste intens in 2 retele :wink: PS : a costat 500 ron, acum cred ca e mai ieftin. Editat Februarie 15, 2012 de plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? eu zic ca trebuie avut grija si sa fie cineva care sa decodeze telefoane mai "exotice" plus daca se strica ceva cred ca e mai greu cu piesele Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? eu zic ca trebuie avut grija si sa fie cineva care sa decodeze telefoane mai "exotice" plus daca se strica ceva cred ca e mai greu cu piesele da, am spus deja, iau ce pot sa cumpar din tara, sa il folosesc direct forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Ceau M-am uitat la ei pe site si acum e 272 lei. Cred ca am prins o reducere de Craciun. Pentru a nu le face reclama gratuita ti-am trimis pm cu site-ul lor. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? precis ce-ti trebuie: http://www.mobiletoutterrain.com/ Editat Februarie 15, 2012 de gusteru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? imi raspund mie acum... :ha: ceva la care sa visezi si ceva rezonabil ..desi habar nu am despre el nimic, dar datele sunt bune http://www.solomobiles.ro/humer-ztc-007-dual-sim-detalii-152.html forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? http://www.jcbphone.co.uk/.../jcb-toughphone-pr Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? stie cineva din experienta proprie cat tine bateria la JBC pro- talk? e interesant ca si optiune (desi e la limita maxima ca si pret) dar ca si review am citit lucruri foarte rele, sunt cleinti FOARTE nemultumiti, si bateria am inteles ca nu tine prea mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Soimule....suna-l pe Vitali...el si Natalia au asa ceva ...de ceva vreme...deci iti pot spune cum s-au comportat telefoanele in timp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Soimu ... Da-le in mama masii de gunoaie ...DE CE nu se fac telefoane ca inainte? Ptr a telefon si atat? Eu am un Nokia X1-01 de care sunt foarte multumit ...cauta pe net... pretul lui de nimic ... dar din pacate nu: -face poze -filmeaza -intri cu el pe net -nu te sterge la fund -nu iti incalzeste cafeaua de dimineata -nu imita pe Basescu -nu iti plateste facturile -etc Am fost tentat si chiar am avut o perioada ...dastea cu Android ! Niste ... (ma scuzi dar nu le pot spune telefoane ...ptr ca functia de telefon a acestora era de fapt una ...complementara) De ce sunt multumit ... Vb. mult la telefon ...bateria ma tine 5 zile Semnalul e bun pe cele doua retele in comparatie cu alte telefoane de top. Sunetul e bun ... Restul sunt detalii... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 (editat) Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? petre mi-a dat inca un pont....care chiar ma dat pe spate este vorba de LG GX200 http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=709779 doar indoiala ca o sa tina la praful din atelier si la socuri ma tine pe loc oricum, un telefon care sa te tina bateria 2 saptamani....cred ca oricine vrea sa aibe asa ceva JCB nou la pretul propus de el este greu de batut...dar 2-3 zile bateria imi pare cam prea putin oricum, in noaptea sata tre sa iau o hotarare Editat Februarie 15, 2012 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Acum ceva timp cochetam si eu cu ideea asta dar nu am gasit nimic multumitor asa ca am ales sa iau 2 telefoane (Sonim Quest si Samsung B2100) in cazul in care bugetul e 200 euro 2 Samsung B2100 e o solutie buna, am modelul de un an si jumate, bateria tine cel putin 4 zile asta in cazul in care vorbeste decent nu teleconferinte, foarte rezistent la socuri si uzura, dealtfel semnalul este mai bun ca la Sonim. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: ce telefon mobil se potriveste cerintelor? Daca tot ai adus in discutie Casio, vezi si Motorola Defy+ Dar nu e ce cauti tu, e smartphone... Nu e cutit, e briceag :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate