morientes Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 buna ziua am o problema la suzuki jimny in momentul cand cuplez 4x4 si merg pe strada directia trage dreapta cine ma poate ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Suzuki jimny buna ziua am o problema la suzuki jimny in momentul cand cuplez 4x4 si merg pe strada directia trage dreapta cine ma poate ajuta Salut, Ce MRL-uri ai? Sunt cele automate de fabrica (actionate vacuumatic) sau manuale? Incearca sa verifici daca ambele MRL-uri cupleaza cum trebuie. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Suzuki jimny Scuze.........dar ca cauti in 4x4 pe asfalt? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Suzuki jimny Deocamdata asfaltul e la 5-10cm sub zapada pe strada. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balmariuz Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 (editat) Re: Suzuki jimny Inseamna ca roata dreapta nu este cuplata la 4x4. Editat Februarie 19, 2012 de balmariuz :C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Suzuki jimny Buna ziua ! Eventual, roata dreapta fata nu este cuplata la transmisie... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: Suzuki jimny 1234 Editat Februarie 19, 2012 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Buna Am patit si eu - MRL automat de fabrica.... demonteaza MRL-ul si roata, apoi decupleaza furtunul de vacuum care este inspre botul masinii si sufla niste aer cu un compresor in stutul unde intra furtunul... foarte probabil sa fi intrat vaselina pe acolo. Tin sa precizez ca in cazul meu nu afisa vreo eroare, ledul 4WD era constant aprins cand cuplam 4x4 dar o roata nu tragea. Cand montezi la loc MRL-ul sa folosesti niste silicon negru de etansare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 . Tin sa precizez ca in cazul meu nu afisa vreo eroare, ledul 4WD era constant aprins cand cuplam 4x4 dar o roata nu tragea. Oricum fata nu iti tragea la momentu respectiv... doar daca ai blocant......:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Buna ziua ! @LorD'eko: In regim de 4x4, si fata trage, chiar daca tu nu crezi... Poate nu la fel cu spatele, daca aderenta e diferita, dar trage. Cu blocant central blocat, va trage egal cu spatele... @balmariuz: Nu ajuta cu nimic daca-ti editezi mesajele dupa ce scrii prostii... Stima, Dragos Editat Februarie 19, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Cand montezi la loc MRL-ul sa folosesti niste silicon negru de etansare. Nu ar trebui sa fie necesar. Mai degraba un colier pe furtun. Totusi, daca pui silicon, lasa-i si timp sa se intareasca, altfel va ajunge prin filtrele care sint un pic mai sus si se va intari acolo, iar mai tirziu MRL-urile nu vor mai fi comandate :wink: Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Cind montezi MRL-ul pe butucul rotii , folosesti silicon daca nu ai alta garnitura de schimb...Nu se referea la furtune . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Buna ziua ! @LorD'eko: In regim de 4x4, si fata trage, chiar daca tu nu crezi... Poate nu la fel cu spatele, daca aderenta e diferita, dar trage. Cu blocant central blocat, va trage egal cu spatele... Salut ! Te contrazic. Daca la Jimny nu cupleaza un MRL adio tractiunea fata. Nu are blocant central.:wink: Ma refer strict la Jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Buna seara ! In principiu, LorD'eko, ai dreptate. Tot uit ca nu toti au blocant si in puntea fata, si eu am plecat de la aceasta premisa, fiind obisnuit cu agregatele mele. Si Jimny nu are deloc diff central, parca, darmite blocant, ca nu e cazul. Ca daca diferentialul fata e liber, si s-a dus un MRL sau planetara fata, ramai doar cu tractiune spate, e clar. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unchiu1976 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 @LorD'eko @Heavy D. Totusi... inainte sa curat traseul de la vacuum am mai cuplat 4x4 in mers si masina s-a smucit intr-o parte cand am ridicat ambreajul... care ar fi explicatia pt fenomenul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Buna seara ! Eventual, cuplare intarziata a MRL-ului de pe partea in care te-a tras. Din ce motiv intarziata, ramane sa descoperi. In principiu, si MRL-urile automate si cele manuale pot face figuri din diverse motive (uzura, vaselina intarita de la frig, probleme de vacuum, etc.). Acesta este de fapt si motivul pentru care nu agreez MRL-urile, si incerc sa ma scap de ele atunci cand le am. In sensul ca exista drive flanges, care odata montate, fac treaba pentru care au fost gandite. Adica tin planetara legata de roata definitiv. In cazul in care esti dispus sa renunti la MRL-uri, este cea mai buna solutie, daca nu cumva unica, in special daca nu ai blocant fata. Iar daca vei avea vreodata, comportamentul masinii (nu numai in regim de 4x4, ci si in 4x2) va depinde de marca si modelul de blocant ales. Succes la identificarea problemei ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 App. Ia verifica supapa de sens. Iese un furtunel mic din "carburator" trece prin supapa de sens si intra la electrovalva acolo. Poti sa o scoti sa incerci pe direct. La mine era infundata si cand cupla, cand nu cupla. Mi-a luat ceva pana m-am prins:ha:. Am desfacut de vreo 3 ori tot sistemu vacuumatic si mrl-uri si tot.:ha:. Dupa ce am schimbat supapa aia de sens merge brici. Tot din cauza la supapa asta nu imi statea bine nici la relanti.... Aia e pusa acolo in caz ca iti da rateu in admisie.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morientes Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Suzuki jimny - trage dreapta in 4x4 Sal baieti Am citit mesajele voastre dar eu am schimbat MRL intre ele ,stanga cu dreapta si face la fel Am schimbat si rotile intre ele stanga cu dreapta Ce sa mai fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate