vava Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 As dori sa achizitionez un RR dar nu stiu nimic de moatoarele pe benzina ,care ar fi mai bune,sint pe lant sau curea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrv8 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Rr motoare 4.o vs 4.6 avantaje si dezavantaje toate benzinarele v8 rr au distributie pe lant intretinere??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vava Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Rr motoare 4.o vs 4.6 avantaje si dezavantaje M-ar interesa la fiabilitate,carburatoare etc....care ar fi mai reusit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Rr motoare 4.o vs 4.6 avantaje si dezavantaje salut cel mai reusit motor de land rover pe benzina este cel de 3,9 de 183 de hp . toate motoarle v8 de 3,9de4,0 de 4,2 si de 4,6 deriva din vechiul motor de 3,5 litri insa cel mai reusit si fiabil este cel 3,9. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Rr motoare 4.o vs 4.6 avantaje si dezavantaje pe aceste motoare se pot monta instalatie gpl? am decis deja sa imi iau un rr clasic benzina asa dorii pe cel de 3.9 dar numai daca se poate monta gpl. nu ramane decata sa o vand pe a mea dupa care ma trec pe rr clasic. as fi vrut sa il iau pe cel al lui @jdf doar ca momentan nu sunt banii si se pare ca schimb nu doreste. asteptam sa vedem cum mi-o fi norocul. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate