Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !"

cristi 1

Postări Recomandate

Nu oricine are şansa să meargă cu o maşină de raliuri, dar atunci când ai această ocazie, adrenalina creşte la maxim.

Aşa a păţit şi copilotul pe care Valentin Porcişteanu, de la Vallino Rally Team, l-a ales să ia parte o cursă de raliu pe zăpadă.

Câştigător al Campionatului Naţional de Raliuri, Porcişteanu a rămas interzis la expresiile pe care le scotea copilotul său în timpul cursei :)

Imagini interzise minorilor!

-JnYsLIBuUw

Editat de cristi 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !"

Cristi :grin: m-am spart de ras!!! :ha::ha::ha:

Acum vreo 3 ani am avut si eu o experienta d-asta cu al meu copilot (nu chiar la nivelul asta, dar pe aproape..., tot striga prin masina, maaaaama... :grin:) cand am mers la un rally raid pe camp la -15 grade cred, :sc cu 100 km/h, la un moment dat se si vede cum era cat pe ce sa ne rasturnam... :ha:

Bine ca eram eu la volan..., ca altfel si mie mi se facea rau! :ha:

[video=youtube;W-2GmaNLqi4]

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !"

a facut senzatie filmuletul pe net, mi se pare cu adevarat cea mai buna experienta de codriving ... sau isterica defapt :))

Link spre comentariu

Nu oricine are şansa să meargă cu o maşină de raliuri, dar atunci când ai această ocazie, adrenalina creşte la maxim.

Aşa a păţit şi copilotul pe care Valentin Porcişteanu, de la Vallino Rally Team, l-a ales să ia parte o cursă de raliu pe zăpadă.

Câştigător al Campionatului Naţional de Raliuri, Porcişteanu a rămas interzis la expresiile pe care le scotea copilotul său în timpul cursei :)

Imagini interzise minorilor!

-JnYsLIBuUw

A facut pe el:))

Range Plover de oras

Jimny de noroi ( under construction)

Atv si Cross care mi-au dat microbu’

Link spre comentariu

444dfs, ce bine era daca erai atent la postarile anterioare.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

444dfs, ce bine era daca erai atent la postarile anterioare.

La care dom'profesor?

Range Plover de oras

Jimny de noroi ( under construction)

Atv si Cross care mi-au dat microbu’

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare