cristi 1 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 (editat) Nu oricine are şansa să meargă cu o maşină de raliuri, dar atunci când ai această ocazie, adrenalina creşte la maxim. Aşa a păţit şi copilotul pe care Valentin Porcişteanu, de la Vallino Rally Team, l-a ales să ia parte o cursă de raliu pe zăpadă. Câştigător al Campionatului Naţional de Raliuri, Porcişteanu a rămas interzis la expresiile pe care le scotea copilotul său în timpul cursei :) Imagini interzise minorilor! -JnYsLIBuUw Editat Februarie 16, 2012 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !" Cristi :grin: m-am spart de ras!!! :ha::ha::ha: Acum vreo 3 ani am avut si eu o experienta d-asta cu al meu copilot (nu chiar la nivelul asta, dar pe aproape..., tot striga prin masina, maaaaama... :grin:) cand am mers la un rally raid pe camp la -15 grade cred, :sc cu 100 km/h, la un moment dat se si vede cum era cat pe ce sa ne rasturnam... :ha: Bine ca eram eu la volan..., ca altfel si mie mi se facea rau! :ha: [video=youtube;W-2GmaNLqi4] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !" cat de tare:)))))))))))))))))))) am ras cu lacrimi cand am vazut prima data filmuletul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cctehnic Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !" a facut senzatie filmuletul pe net, mi se pare cu adevarat cea mai buna experienta de codriving ... sau isterica defapt :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
444dfs Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !" Nu oricine are şansa să meargă cu o maşină de raliuri, dar atunci când ai această ocazie, adrenalina creşte la maxim. Aşa a păţit şi copilotul pe care Valentin Porcişteanu, de la Vallino Rally Team, l-a ales să ia parte o cursă de raliu pe zăpadă. Câştigător al Campionatului Naţional de Raliuri, Porcişteanu a rămas interzis la expresiile pe care le scotea copilotul său în timpul cursei :) Imagini interzise minorilor! -JnYsLIBuUw A facut pe el:)) Range Plover de oras Jimny de noroi ( under construction) Atv si Cross care mi-au dat microbu’ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !" 444dfs, ce bine era daca erai atent la postarile anterioare. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george isuzu Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 (editat) :grin: ohoho....maro...:ha: Editat Mai 30, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
444dfs Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Vali Porcisteanu (C.N. de raliuri) si copilot de ocazie - " baaa baaa baaaa mergi mai incet ca mi-e rau !" 444dfs, ce bine era daca erai atent la postarile anterioare. La care dom'profesor? Range Plover de oras Jimny de noroi ( under construction) Atv si Cross care mi-au dat microbu’ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate