gaganul Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 (editat) Re: Vstef_is si noul TV 4x4 [video=youtube;-L7LBm2zZBA] stefan cu tv (plimbare cu fierul):grin: Editat Februarie 27, 2012 de gaganul MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Ingrozitor, evident :-P Eu zic sa facem o cheta si sa-i luam o pereche de casti de pilot de elicopter cu tot cu intercom, ca sa se poata intelege cu pasagerul (scuzati, copilotul) :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Donez slemafoane de tanchist , cite doua la fiecare . Cite unul e posibil sa nu fie suficient . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 De fapt da, tehnologia din aviatie e prea evoluata, posibil sa cedeze in apropierea TVului :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Nu mai fiti rautaciosi,este modelul silentios,devina este microfonul de la camera era defect :f2 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Aha ...atunci e bine .... In cazul asta nu mai donez cite doua ....doar cite unul ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Cu siguranta cu prima ocazie cand ajung acolo unde am Aro o sa-i lipesc un pahar de cafea ceva glue super.... Vad ca da bine..:br Stiu, sunt ofticos..:grin: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 VA invit la o plimbare cu Samuraiul meu, dupa aceea TV-ul lu' Stef vi se va parea limuzina. :grin: Stefaneee, am auzit ca transformi masina asta in cuibusor de nebunii 4x4. Te-a dat de gol furnizorul de catuse cu blanita. :ha: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 (editat) Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Dar vad ca merge destul de ok.Zgomotul e uniform si vad ca nu tremura asa de tare camera:)). Un 70-80 tot cred ca aveati in timpul filmarii.Gind la gind cu ce zice ZOLTAN.:ha: Zi-ne mai multe despre masina.An fabricatie,tip motor si alte detalii picante..pret,etc. Oricum esti mare curajos:h5 Mult succes!!! Editat Februarie 27, 2012 de asfalttango Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Felicitari pentru "curajul" de a achizitiona o asemenea masina. In timp ce unii nu stiu cum sa le dea la Remat... Bravo, din toata inima o spun ! Am ramas putin nostalgic dupa filmuletul pus, eu am copilarit in IMS si TV cu L25...mirosul de fier incins si cel de benzina sunt ''arse'' in memorie si deci nu se pot sterge...sper sa vii odata la intalnirea de joi cu TV-ul, mi-ar face placere sa-l vad live. Multa bafta si sa-ti mearga TV-ul unde vei dori ! Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Multumesc pentru incurajari. S-a mai lucrat si intervenit la masina sub diferite aspecte de revizie mica, reparatii mici, etc, momentan este in stare de functionare si se poate conduce... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 VA invit la o plimbare cu Samuraiul meu, dupa aceea TV-ul lu' Stef vi se va parea limuzina. :grin: Stefaneee, am auzit ca transformi masina asta in cuibusor de nebunii 4x4. Te-a dat de gol furnizorul de catuse cu blanita. :ha: oaaaaaaaaaaaa, si eu vroiam sa imi iau Samurai......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wagner Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Stefane ma bucur pentru tine !! abia astept sa ne intalnim sa o incerc sa vad care merge mai bine.....Bafta Nissan Patrol Y60 Rocar TV Dacia 1100...etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rotaru Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 se pare ca tot mai putine Tv-ri vor fii in RO, saptamana viitoare se vor duce 7 bucati la REMAT din stocul MAPN. :ang au cerut 4000-5000 pe bucata. nu a mers nimeni sa le ia. atunci le duc la REMAT. sincer cred ca ne meritam soarta Nissan Navara D40 Aro M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Doresc pe aceasta cale sa prezint si masina care va fi campioana la Standard, anul 2012 surprinsa aici in teste pe plaiurile de langa dulcele Targ al Ieshilor. S-a constatat faptul ca este foarte agila in padure printre copaci, prezinta performante dinamice de top, o tinuta de drum impecabila, si nu in ultimul rand, o eleganta aparte. Si nu spun asta doar ca sa descurajez concurenta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Iti uram ''succesuri " :grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Un CD-player care sa acopere zgomotele inevitabile si din multe surse are nevoie masina asta? :ha: Daca da, donez eu asa ceva. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Are nevoie de multe masina, inclusiv lautari... Insa deocamdata ne pregatim de etapa de la Iasi. Aici in parcul rece, cu gandul la piese mai bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Si asta e din categoria "spinteca"? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Are nevoie de multe masina, inclusiv lautari... Insa deocamdata ne pregatim de etapa de la Iasi. Aici in parcul rece, cu gandul la piese mai bune. [ATTACH=CONFIG]137934[/ATTACH] Are si cauciucuri :grin: Cutia ai schimbato :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Noptile sa cobori din cand in cand sa ii vorbesti frumos. Cred ca ii e tare urat acolo, in dreapta o masina cu caucioace dezumflate, in stanga o Dacie roasa de molii... Acu' ca ai salvat TV-ul de la soarta similara, e bine sa ii spui ca e iubit, sa nu sufere psihopupu saraca masina. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Chiar ca e in parcul rece. Dupa cum arata biata Dacie, e rece si cu flori... ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Dacia saraca este si pe post de busola. Adica mai nou indica nordu' :grin: Intradevar, dupa cum a intuit Max, TV-ul spinteca. De Joi dimineata intra intr-o sesiune avansata de mecanica pentru pregatirea pentru Etapa de la Iasi. Avem tabla disponibila la oferta pentru stickerele sponsorilor :grin: Pret promotional :grin: Va tin la curent cu evolutia pregatirilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Stef, Se pare ca starnesti numai invidii... la Iasi o sa se inghesuie sa faca poze! :ft GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Vstef_is si noul TV 4x4 Aha, stefane! acum m-am prins care a fost motivul din spatele achizitiei: are table cu suprafata mai mare. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate