omoroka Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Re: Sfat achizitie SUZUKI SAMURAI model dupa 1999 Bogdane, Cum imi dau seama ca-i fabricat in Japonia uitandu-ma numai pe poze fara sa vad seria de caroserie care incepe cu VSE la Santana si J la Japonia? Pe mobile cand ma uit nu specifica niciodata seria de caroserie. Exista o placuta de aluminiu in zona picioarelor pasagerului pe care sunt stantate datele masinii inclusiv locul fabricatiei, in cazul celor spaniole fiind mentionata fabrica Santana Motors. 1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Re: Sfat achizitie SUZUKI SAMURAI model dupa 1999 O simpla diferenta e data de oglinzi. Cel fabricat in Japonia nu are acea parte inferioara dublata (mai groasa). 1 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: Sfat achizitie SUZUKI SAMURAI model dupa 1999 O simpla diferenta e data de oglinzi. Cel fabricat in Japonia nu are acea parte inferioara dublata (mai groasa). Poti fi mai explicit, ca nu am inteles la ce element te referi. Multumesc S-auzim de bine 1 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Sfat achizitie SUZUKI SAMURAI model dupa 1999 S-a achizitionat un Samurai si i-am creat un topic dedicat aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81818-Samuraiul-meu-! Sa-l noroiasca sanatos !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate