Max Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 M-am bucurat cpt ca am gasit caseta de directie pentru Suburban-ul meu, am comandat-o si a ajuns. Dezamagire. Nici nu seamana cu ce am eu pe masina. A mea are prinderea pe sasiu in 3 suruburi iar pitarm-ul are in capat o rotula. Poate sa identifice cineva pentru ce masina e caseta din imagini? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Identificare caseta de directie Poate te ajuta... http://forum.ih8mud.com/40-55-series-tech/20259-help-identifying-power-steering-box.html www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Identificare caseta de directie Poate te ajuta... http://forum.ih8mud.com/40-55-series-tech/20259-help-identifying-power-steering-box.html Acolo se discuta despre casetele de Toyota pe care le cam stiu pe de rost. :grin: Aceasta caseta am comandat-o pentru Chevrolet Suburban 5,7L din 1996 dar nu se potriveste. Probabil ca tot ceva caseta de Chevrolet dar nu pentru modelul meu. Pare a fi de pe vreun model care are punte rigida si pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: Identificare caseta de directie Pare a fi de Camaro.Uite si de unde am tras concluzia http://www.camaros.net/forums/archive/index.php/t-123457.html http://www.thirdgen.org/techboard/suspension-chassis/566602-steering-box-id-question.html Editat Februarie 17, 2012 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: Identificare caseta de directie Buna ziua ! Daca ma iau dupa ce zic cei din link-uri, caseta aia poa' sa fie de la orice, ca GM/Saginaw achizitionau semifabricatul turnat de la altii, urmand sa-l prelucreze dupa nevoi, astfel incat si inauntru poti gasi orice. Ca idee, am mai intalnit situatii in care, la o a doua privire la noua caseta, trei din cele patru gauri de prindere erau OK ca sa pot pune caseta sus in pozitia corecta. Ramane de vazut daca asta se poate si la tine, daca gaurile au si filetul corect si daca pitman-ul e orientat ca lumea. Pentru daca pitman-ul este in spatele axului casetei si tu ai nevoie sa fie inainte, nu te obosi sa-l muti, directia va fi invers. In plus, unele casete se monteaza in exteriorul lonjeronului stang, altele pe interiorul acestuia. Din pacate, acum sunt la Le Mans la un client, nu am Pontiac-ul la indemana ca sa vad cum ii arata caseta, dar parca aveam ceva poze orientative. Am gasit ceva: Si parca seamana oarecum, doar ca cea de pe Pontiac-ul meu se prinde pe interiorul lonjeronului, iar a ta pe exteriorul acestuia, daca vad eu bine, Deci, problema ramane deschisa... Stima, Dragos Editat Februarie 17, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: Identificare caseta de directie Este caseta de directie pentru modele 4x4 GM/Chevrolet K (1973/1980) si V (1981/1991), cu axa rigida fata. Din ce am inteles eu, tu ai un model din 1996, ori, incepand din 1992, la versiunile 4x4, s-a renuntat la axa rigida fata. Editat Februarie 17, 2012 de MagnuM 1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Identificare caseta de directie Din cate am vazut pe net au fost si pe Camaro '67-'76. Poate te ajuta link-ul urmator http://www.classicindustries.com/camaro/parts/p18501.html "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Identificare caseta de directie Buna seara ! Magnum, ma bucur ca mai existi si ca dai cate un semn... In alta ordine de idei, baza de date a celor de la RockAuto zice ca din patru producatori, trei (Lares, ACDelco si Atsco) ofera repere identice ca si cod pentru ambele generatii (1992 si 1996). Doar cei de la A1-Cardone au repere diferite ca si cod, dar nu vad, citesc diferenta, ca dupa poze nu este relevant, sunt aceleasi. Cine stie care e explicatia, sa ne impartaseasca si noua... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Identificare caseta de directie Salutare! Caseta asta de directie este exact ce am eu pe m1008 K30 din '85 http://offroaddesign.com/catalog/PSCsteering.htm . Este fixata pe exterior. Sunt sigur de asta ca acum 4 luni am dato jos pt a intari sasiul in zona de fixare. Asa recomanda si cei de la http://offroaddesign.com/catalog/steeringkit.htm atunci cand exagerezi cu pneuri mari. Daca nu faci aceasta intarire vei fisura sasiul. O spun din proprie experienta. Editat Februarie 20, 2012 de Viorel Cretu " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Identificare caseta de directie Am dus caseta mea la un atelier din Baia Mare. Meseriasul spunea ieri ca 90% ca poate sa o repare. Azi dupa amiaza voi afla daca e asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Identificare caseta de directie M-am uitat atent azi la cea de pe k30 si sunt sigur ca e identica, in amanunt, inclusiv pitman-ul. Maine ii fac 2-3 poze si le pun, ca acum intru de serviciu pt 24h. " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Identificare caseta de directie Azi am reusit sa fac si poze la caseta de directie la K30... " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Identificare caseta de directie Asa e. Exact. Nici nu mi-am dat seama pana acum ca asta e cu prinderea pe exteriorul sasiului. La Suburbanul meu caseta e in interiorul sasiului. Daca crezi ca ai nevoie de ea, sa imi spui. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Identificare caseta de directie Am dus caseta mea la un atelier din Baia Mare. Meseriasul spunea ieri ca 90% ca poate sa o repare. Azi dupa amiaza voi afla daca e asa. Din pacate nu a reusit ca sa repare inca caseta. Se pare ca a suferit un soc si exista ceva ovalizat in ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Identificare caseta de directie Asa e. Exact. Nici nu mi-am dat seama pana acum ca asta e cu prinderea pe exteriorul sasiului. La Suburbanul meu caseta e in interiorul sasiului. Daca crezi ca ai nevoie de ea, sa imi spui. :grin: Sa imi dai te rog un pret aici sau PM, ca nu mi-ar strica inca una de rezerva. Multumesc! " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate