gdkonf Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Sunt interesat sa adaptez pe Vitara o freza ptr zapada. Am vazut la un moment dat pe youtube un filmulet dar nu-l mai gasesc acum. Intrebarea era daca a montat cineva pe o masina de teren o astfel de freza . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Buna ziua ! Cu freza va fi mai complicat, din motive de transmisie a fortei la ea (mecanic ? hidraulic ?). Dar plug (lama) de zapada am intalnit si pe Jimny intr-o parcare de langa München. Aici e un filmulet cu plugul: http://www.youtube.com/watch?v=j1ja4JW6VUo Si mai caut, cand am timp. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara mai multe din astea am vazut si in Viena in ianuarie. Dupa cum se poate vedea, pe langa plug mai au si ceva dispozitive de imprastiat antiderapant atasate in spate. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Uite aici cateva poze cu montarea unui plug pt zapada pe o Vitara... http://www.zukiworld.com/forum/build-diaries-how-to-diy/mounting-snow-plow-on-a-96-trackick/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Probabil ca sunt puternice si mici pot intra in spatii unde utilajele grele nu intra. In Rosenhaim am vazut si eu un Samurai si mi-a placut ca lama era comandata hidraulic si era din 2 parti.Citeva foto: Din experienta,zapada pina la 30-40cm ,poate si mai mult,o poti sparge si fara lama. Cu freza cred ca este mai dificil de realizat.Nu am vazut pe nici un 4x4 . http://i601.photobucket.com/albums/tt99/veverita_dale/SAMURAI%20DIVERSE%20POZE/IMG_6295.jpg http://i601.photobucket.com/albums/tt99/veverita_dale/SAMURAI%20DIVERSE%20POZE/IMG_6296.jpg http://i601.photobucket.com/albums/tt99/veverita_dale/SAMURAI%20DIVERSE%20POZE/IMG_6297.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Multumesc tuturor ptr informatii. Am montat pe Vitara o lama ptr dezapezit. Este cam fragila dar face treaba cu conditia sa o folosesti cat este prospata zapada. Ptr zapada mai veche d24 de ore nu-si face treaba. Cum spuneam am vazut un filmulet pe you tube cu o Vitara cu freza in fata. Avantajul era ca arunca zapada f departe. Din cate am vazut era actionata de cardanul fata al masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Multumesc tuturor ptr informatii. Am montat pe Vitara o lama ptr dezapezit. Este cam fragila dar face treaba cu conditia sa o folosesti cat este prospata zapada. Ptr zapada mai veche d24 de ore nu-si face treaba. Cum spuneam am vazut un filmulet pe you tube cu o Vitara cu freza in fata. Avantajul era ca arunca zapada f departe. Din cate am vazut era actionata de cardanul fata al masinii. Ce ai vazut tu, ori renuntase la tractiunea fata si folosea cardanul fata pentru antrenarea frezei, ori avea o priza de putere pe reductor (nu stiu la Vitara, dar sunt alte modele/marci care au o priza de putere suplimentara pentru un troliu mecanic) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Sunt si in Bucuresti cateva Jimnyuri dotate cu lama, la o firma de dezapezire privata. Le-am vazut live la treaba zilele astea in parcarile unor firme si supermarketuri. Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Azi m-am intalnit cu un Jimny alb cu lama in fata pe Calea Floreasca! :ha3 Din pacate nu am observat la timp cu ce stiker-ita masina...:sc Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: Freza de zapada pe o Vitara si eu as fi interesat sa atasez o lama pt dezapezire la Jeep. unde as putea gasi doar lama de vanzare la un pret accesibil ? sau vreo idee de la cineva care si-a facut homemade ? Editat Februarie 17, 2012 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara @macfero - vezi ca are Razvan GTC pluguri (poate se potrivesc si la Jeep) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara @macfero - vezi ca are Razvan GTC pluguri (poate se potrivesc si la Jeep) ma intereseaza doar lama. prinderea o fac eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara ma intereseaza doar lama. prinderea o fac eu. Eu am mai facut lame cu tot cu suport pentru Petromidia pe Hiluxuri si Toyota Tundra , daca vrei pot sa-ti fac si tie imi trebuie doar latime si inaltime cat vrei 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Eu am mai facut lame cu tot cu suport pentru Petromidia pe Hiluxuri si Toyota Tundra , daca vrei pot sa-ti fac si tie imi trebuie doar latime si inaltime cat vrei te sun luni si vorbim in detaliu . merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Pt UNIMOG daca se poate un filmulet cu procesul de fabr sau cateva poze ma refer si eu strict la lama mercy mult si happy hollydai's ca tot ne-am americanizat :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Pt UNIMOG daca se poate un filmulet cu procesul de fabr sau cateva poze ma refer si eu strict la lama mercy mult si happy hollydai's ca tot ne-am americanizat :)) vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75783-Pluguri-de-zapada-Offroad-Mania&p=847019#post847019 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara da da da mercy frumos eeeee nu ar fi rau sa am banii sa il cumpar gata facut , in mare suportul de prindere i-am cam facut blue-print-ul si modalitatea de ridicat tot asa cu troliul masinii, dar lama ma interesa sa vad cam cum se fabrica , ma gandeam sa o fac semirotunda , dar am vazut ca se poarta si mai patratoasa ca doar tre sa dea zapada la oparte atata tot. mercy o seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Re: Freza de zapada pe o Vitara Pt UNIMOG daca se poate un filmulet cu procesul de fabr sau cateva poze ma refer si eu strict la lama mercy mult si happy hollydai's ca tot ne-am americanizat :)) Poate gresesc eu, dar mi se pare cel putin ciudat sa ceri detaliile de productie unui fabricant. Asta e secretul lui, din asta traieste el, angajatii lui, etc. Vrei produsul? Il cumperi. Nu ti-l permiti, te documentezi, citesti, cauti, faci calcule, sabloane, prototipuri, etc., si ti-l faci singur. Dar sa ceri unui producator, care din asta mananca o paine, sa te invete sa ti-l faci singur, mi se pare cel putin "aiurea". Exact asa pateam si eu cand veneau clienti sa ma roage sa le imprumut analizorul de antene sa isi regleze singuri antena la statii, ca au citit pe net cum se face, decat sa ii dea 15-20 lei electricianului meu sa o faca el. Editat Decembrie 16, 2012 de atar 1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara nu sariti asa baieti , ca nu era cu rea intentie eu ma gandeam ca face el acasa nu stiam ca si comercializeaza abia acuma am obs ca scrie la avatar comerciant autorizat, pe multi am invatat si eu ce si cum sa faca si nu ma deranjat. in general scopul unui forum e sa ne ajutam ...... ca mi-au spus niste prieteni ca imi fac ei lama adica o indoaie la un anumit dispozitiv numit calandru, ceea ce ma lasat putin in ceata pt ca eu stiam ca , calandru e cu totul altceva ...pana la urma cred ca e un fel de roata engleza de curbat tabla :D . inca ceva e mai mult de scris asa ca scurtez am mai multe idei am vazut vreo 8 tipuri de suporti si de lama si le-am combinat sa fie si usor de facut si de montat .... dar de la fiecare am invatat cate ceva si acesta era scopul meu sa mai invat (fur) vreo idee poate, nu stiu , avea o idee care nu am gandit-o, ma intelegi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Eu am vazut la o masina ca singura piesa de rezistenta a partii frontale era doar partea de jos, lata cam de o palma, care era practic lama. Ea era continuata in sus cu ceea ce ar fi corpul lamei, facuta dintr-un plastic pusa pe un cadru metalic. Masina avea numere de Anglia. Si pe undeva mi se pare normal ca doar partea de jos sa aiba duritate mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jakx_077 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Salut! Pe un Pajero scurt 2005 se poate pune troliu si plug? Unde as putea gasi? Multumesc anticipat! Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara De gasit, le gasesti pe ambele, si troliu si plug, la PROMO, dar sa le pui pe amandoua simultan pe masina, e posibil ca masina aia sa ajunga cu botul in pamant...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jakx_077 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Multumesc. Dar pe rand merg? Plugul se poate si fara troliu? Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Multumesc. Dar pe rand merg? Plugul se poate si fara troliu? Se poate orice bani sa fie.:wink: Sunt vanzatorii pe forum care au lame cu suport de prindere unde nu iti trebuie troliu dar sunt mai scumpe. Dai un search sau te ajuta domnul Astral cu niste linkuri ca nu vreau sa zica lumea ca fac reclama la unu si la altu. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Freza de zapada pe o Vitara Salut! Pe un Pajero scurt 2005 se poate pune troliu si plug? Unde as putea gasi? Multumesc anticipat! Merge dar trebuie montat un arc +150-200kg pe fata 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate