sgeorge Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Dupa cum spuneam in sectiunea Land Rover am achizitionat un Disco2 din Germania ce urmeaza sa-l aduc in tara! Masina are o problema la cutia automata si incerc sa-mi fac idee despre ce este exact vorba....Cat de negru e dracu! Acesta este descrierea : sehr gut erhaltener Land Rover der Bundespolizei, EZ: 05.06.2000, knapp 211.000 Km auf der Uhr - hat vermutlich leider einen Getriebeschaden wir haben ihn direkt von der Bundespolizei geholt, die hatten einen Getriebeschaden attestiert , der Wagenhat nur kurz angeruckt - wir haben dann das Öl abgelassen, den filter gereinigt und wollten neues Getriebeöl auffüllen - nur leider scheint das nur via PUmpe oder in der Werkstatt zu gehen, jedenfalls bekommen wir es mangels Einfüllöffnung nicht hin- deshalb hier Verkauf defekt an Bastler mit kaputtem Getriebe !!!! scheckheftgepflegt Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? traducerea in engleza (in romana este jalnica), cu 2 mici corectii... "very well received by the Federal police Land Rover, EZ: 05.06.2000, nearly 211 000 km on the clock - unfortunately probably has a gearbox failure We have taken him directly by the federal police, who had certified a gearbox failure, the car has only just been jerks - then we have the oil drained, cleaned the filter and wanted to fill new transmission oil - but unfortunately it seems only via pump or in the workshop to go, at least we get it back-not for lack of feeding tube Therefore, this sale of defective hobbyist with a broken gearbox!! full service history" Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? traducerea in engleza (in romana este jalnica), cu 2 mici corectii... "very well received by the Federal police Land Rover, EZ: 05.06.2000, nearly 211 000 km on the clock - unfortunately probably has a gearbox failure We have taken him directly by the federal police, who had certified a gearbox failure, the car has only just been jerks - then we have the oil drained, cleaned the filter and wanted to fill new transmission oil - but unfortunately it seems only via pump or in the workshop to go, at least we get it back-not for lack of feeding tube Therefore, this sale of defective hobbyist with a broken gearbox!! full service history" Cam asta reusisem si eu sa traduc....stiu engleza,dar tot nu-mi dau seama daca cutia este chiar defecta sau in cazul in care se reseste schimbul de ulei este posibil ca aceasta sa mearga??? Oare inainte de a golii uleiul din ea functiona ceva prin cutie sau ... I-am contactat telefonic,dar din pacate nu vorbesc engleza... M-ar interesa traducerea unui vorbitor de germana,poate se poate intelege ceva mai mult! Oricum multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 (editat) Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Acum chiar crezi ca e doar o problema de ulei la acea cutie? Eu cred ca "broken gearbox" inseamna ceva mai mult decat atat. Acum sincer stiu ca ti-ai dori sa fi licitat pentru o masina in care sa nu pui decat ulei in cutie si sa crezi ca aia nu stiu decat contabilitate dar pana la urma "broken gearbox" tot asta o sa insemne si ai sa descoperi cand va ajunge in tara si cam la ce suma se rezuma traducerea celor doua cuvinte. Nu vreau sa fiu carcotas dar si cu un traducator de germana care iti va spune ce au scris aia tot nu vei sti daca aia au voalat continutuul si au zis asa mai vag. Totul se va rezolva cu matele pe masa. S-auzim de bine Editat Februarie 17, 2012 de cristeaandm 1 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Acum chiar crezi ca e doar o problema de ulei la acea cutie? Eu cred ca "broken gearbox" inseamna ceva mai mult decat atat. Acum sincer stiu ca ti-ai dori sa fi licitat pentru o masina in care sa nu pui decat ulei in cutie si sa crezi ca aia nu stiu decat contabilitate dar pana la urma "broken gearbox" tot asta o sa insemne si ai sa descoperi cand va ajunge in tara si cam la ce suma se rezuma traducerea celor doua cuvinte. Nu vreau sa fiu carcotas dar si cu un traducator de germana care iti va spune ce au scris aia tot nu vei sti daca aia au voalat continutuul si au zis asa mai vag. Totul se va rezolva cu matele pe masa. S-auzim de bine Ma ajuta mai mult daca faceai traducerea....comentarii mai pot face vreo 10000 de membrii! merci de intelegere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Are cutia defecta.Au scurs uleiul din cutie si vor sa vanda la cineva care e interesat sa repare singur. Sper ca te ajuta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Buna seara ! Textul in cauza se traduce astfel: "Land Rover in stare foarte buna, fost in dotarea fortelor de politie germane, data primei inmatriculari 05.06.2000, 211000 km la bord, se banuieste ca ar avea cutia defecta. Masina a fost ridicata direct de la sediul politiei in cauza, acestia au confirmat o problema la cutie, masina tindea doar sa miste de pe loc, ulterior am golit uleiul din cutie, am curatat filtrul si am vrut sa bagam ulei nou. Se pare ca acest lucru nu este posibil decat cu o pompa sau numai in service, se pare ca nu exista buson de umplere. Din acest motiv se vinde cu cutia defecta. Masina intretinuta, service-urile documentate in cartea masinii." Cam asta e treaba. Gramatica lor si punctuatia e de doi bani, si am pastrat (cu durere in suflet) si in traducere acelasi lucru, ca sa nu alterez "originalul". Si daca doar au curatat filtrul cutiei, sunt tari de tot... Daca mai ai intrebari, baga aici. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 (editat) Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Multumesc mult de tot! Sper ca-si da toata lumea sesiseaza diferentele! Tocmai de aceea ma si interesa o traducere directa . Cauza cu "miscatul" imi scapa! " masina tindea doar sa miste de pe loc," Fiind prima masina cu,cutie automata ,nu prea stiu mai nimic despre ele! O sa ma duc cu un filtru nou,garnituri,ulei...merge bine,nu platforma! Editat Februarie 18, 2012 de sgeorge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 (editat) Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Multumesc mult de tot! Sper ca-si da toata lumea sesiseaza diferentele! Tocmai de aceea ma si interesa o traducere directa . Cauza cu "miscatul" imi scapa! " masina tindea doar sa miste de pe loc," Fiind prima masina cu,cutie automata ,nu prea stiu mai nimic despre ele! O sa ma duc cu un filtru nou,garnituri,ulei...merge bine,nu platforma! Mai citeste in legatura cu cv automata....am inteles ca trebui leptop si o temperatura optima (mai bine platforma si fara experiente ca mai rad si nemti de noi) Mult succes ! Editat Februarie 18, 2012 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Dupa cum spuneam in sectiunea Land Rover am achizitionat un Disco2 din Germania ce urmeaza sa-l aduc in tara! Masina are o problema la cutia automata si incerc sa-mi fac idee despre ce este exact vorba....Cat de negru e dracu! Nu rezolva nimeni problema la cutie cu schimbat uleiul si filtrul. Poate gasesti si o alta cutie si le aduci impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Ma poate ajuta cineva cu o traducere mai exacta decat google-translate???? Nu rezolva nimeni problema la cutie cu schimbat uleiul si filtrul. Poate gasesti si o alta cutie si le aduci impreuna. Ar fi chiar culmea sa cumpar cutia inainte de a avea un diagnostic clar.Din ce am citit pe forumuri din anglia s-au mai intamplat "miracole" dupa schimbarea uleiului.O posibila cauza putand fi chiar si temperatura scazuta! Oricum miercuri am sa plec acolo sa vad ce si cum.schimbul se face relativ usor(ai nevoie doar de pompa ulei si niste torx-uri).Daca dupa v-a merge,bine,daca nu ,platforma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate