nina Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Buna! Navara mea e din 2010 ,automatica,190CP,2,5 Litri si de curand am avut o problema cu ea.Are la bord 34800 km iar la 34441 s-a rupt cureaua de ventilator.Se pare ca de vina a fost o rola de sustinere.In service ne-au spus ca nu se mai invartea normal ci in valuri.Ati mai auzit de asa ceva?Asta in conditiile in care este o masina relativ noua si in garantie.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin Petrescu Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 (editat) Re: Probleme cu ,cureaua de ventilator la navara Cine se invartea in valuri rola sau cureaua? De fapt rola de sustinere n am auzit pana acum in schimb acolo are un intinzator care daca se blocheaza poate duce la ruperea curelei. In mod normal ar trebui sa tina 100000km fara probleme. Editat Februarie 18, 2012 de Catalin Petrescu Nissan Navara Nissan Terrano Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nina Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Probleme cu ,cureaua de ventilator la navara Buna, Rola de sustinere se invartea in valuri si din aceasta cauza cureau sarea de la locul ei,un rand din cele 7 a fost rupt si la randul lui a agatat un furtun dintre radiator si motor ( cred ,ca eu nu prea ma pricep la motoare ). A curs antigelul si am fost invaluiti de abur.Cel mai rau a fost ca totul s-a intamplat in Ungaria si ne-au purtat prin 3 service pana au descoperit ce se intampla cu masina.Ei montau doar cureau si furtunul dar nu schimbau rola de sustinere. abia in Budapesta au reparat-o dupa 6 zile . De reparat au reparat-o pe garantie abia ultima dat (s-a rupt de 3 ori) de 2 ori au cerut sa le platim noi.Dar e ciudat ca s-a intamplat.Sotul meu a fost la un pas sa vanda masina.Nici acum nu stiu exact daca mai vrea sa o tina.Noi am cumparat-o in Ianuarie si pe 11 februarie s-a stricat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate