Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat/pareri grand wj 4.7 benzina

dcosmin

Postări Recomandate

Re: sfat/pareri grand wj 4.7 benzina

Sa o stapanesti bine!!!

Am avut si eu WJ 4.0 si am fost foarte multumit de ea. Super masina.

Marius

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu doresc relatii despre tapiter,am de facut doar o reparatie la scaunul soferului(descusut).

iti multumesc

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

N-ai pt ce. :grin:

Consumul e asa: 46 de litri de gaz si 230 de km mersi. Urban vreo 60 de km din ei.

Pretul nu stiu cat e de relevant pt ca e o cunostinta de-a mea , dar a fost 6000 .Daca e mult sau putin ,nu stiu, insa eu sunt multumit pe deplin de acaret.:care

Bun venit printre Jeeperi!

:br pentru alegere!

Sa te bucuri de ea ca are suflet mare nu gluma!

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Sa o stapanesti cat mai mult. O masina puternica. Nu degeaba Serviciul de Paza si Protectie are in dotare 12 bucati. Pe asfalt te poti intrece cu multe masini. Senzatia cea mai tare este la 215 km/ora cand intra limitarea electronica. Iar in off road te vei descurca bine.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am incaltat acaretul cu 4 General Grabber 235 70 16 de vara. Am reglat instalatia gpl, am schimbat niste cleme la 2 fete de usa ca nu stateau foarte fest. Am facut in detailing interior , inclusiv plafon, mocheta, piele tot. Acum arata a masina .:h5

Link spre comentariu

Bujiile nu le-am schimbat pt ca erau schimbate recent si s-a confirmat la verificare. In schimb dupa reglarea gpl-ului consumul e undeva la 23-24 de litri numai urban in trafic aglomerat. Banuiesc ca daca as avea drumuri mai lungi la ore cand e mai lejer ar fi si mai jos. Extraurban consuma 15 litri cu un mers maxim 120 km/h. Daca se abuzeaza pedala e fara numar :grin:

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Salut. Are cineva o schema de la sondele lambda ? Ca am catalizatoarele scoase si sondele bank 2 scoase si mi se aprinde din cand in cand checkengine-ul si ma enerveaza. Si ma gandesc sa ii fac un bypass ceva sa pacalesc cumva. Multumesc

Link spre comentariu

Cat consuma fara catalizatoare ?

Reformulez : cat de mult consuma peste multul pe care-l consuma cu catalizatoarele functionale :ha::ha::ha:

:h5

Link spre comentariu

Consuma in oras 25 27 la.un mers normal. Sa zic ca a crescut cu 3 litri consumul . Dar trage si altfel. Am de-cat, filtru schimbat si resoftat.

Ma enerveaza becul aprins pe.care trebuie sa il resetez mereu. Si am.auzit ca se poate pune un bypass care sa pacaleasca senzorul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare